Şimdi Ara

İddia: Virtuos Games, The Elder Scrolls IV Oblivion Remake üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İddia: Virtuos Games, The Elder Scrolls IV Oblivion Remake üzerinde çalışıyor
    Birçok stüdyonun projesinde yardımcı görevler alan Virtuos Games, kendisini büyük bir sızıntı olayında bulabilir. Geçtiğimiz aylarda Metal Gear Solid Delta: Snake Eater’ı aktif olarak geliştirildiğini sızdıran stüdyo, kendini benzer bir durumda buldu. Stüdyonun eski bir çalışanı tarafından paylaşılan gönderi, The Elder Scrolls IV: Oblivion’ın yenilendiğini belirtiyor.



    Ayrıca Bkz.PlayStation 5’in yeni versiyonundan detaylar geldi: Sıvı metal soğutmaya veda edilecek



    The Elder Scrolls IV Remake yolda



    Reddit’in r/GamingLeaksAndRumours topluluğunda paylaşılan bir gönderi, Virtuos Games’in birçok projesi hakkında konuşuyor. Paylaşıma göre gönderinin yazarı, Virtuos Games’in eski bir çalışanı ve bu şekilde stüdyonun birçok projesinin detaylarına sahip. Yazar, projelerin herhangi bir görüntüsünü paylaşmasa da projeler hakkında detaylı konuştu. Projenin yapımında Bethesda'nın yer almaması ise dikkat çekiyor.



    İddia: Virtuos Games, The Elder Scrolls IV Oblivion Remake üzerinde çalışıyor
    Bu projelerden en dikkat çekeni ise The Elder Scrolls IV: Oblivion oldu. Bu gönderiye göre Virtuos Games, The Elder Scrolls IV için “Altar” kod adlı bir remake/remaster projesi üzerinde çalışıyor. Rapora göre stüdyo, yapımın henüz remake mi yoksa remaster mı olacağına karar vermemiş ancak projenin Unreal Engine 5 ve orijinal Oblivion motoru kullanılarak geliştirildiği belirtiliyor. Projenin büyük ölçüde firmanın Paris stüdyosu tarafından geliştirildiği ancak Black Shamrock stüdyosunun da yardımcı bir rol aldığı belirtiliyor. İddiaya göre The Elder Scrolls IV: Oblivion Remake/Remaster, 2024 sonunda veya 2025 yılının başlarında çıkış yapacak. Reddit kullanıcısı, paylaştığı gönderiyi ve platformdaki hesabını sildi ancak r/GamingLeaksAndRumours, yazarın eski bir Virtuos çalışanı olduğunu doğruladı. Elder Scrolls IV, birçok hayran tarafından serinin en başarılı oyunlarından biri olarak görülüyor. The Elder Scrolls VI’nın en erken 2026 yılında çıkacağını düşündüğümüzde, Oblivion’ın yenilenerek satışa sunulması mantıklı duyuluyor. Eğer proje gerçekse önümüzdeki aylarda düzenlenecek bir Microsoft etkinliğinde tanıtılacaktır.



    Virtuos Games birçok proje üzerinde çalışıyor



    Aynı gönderiye göre Virtuos Games, Oblivion dışında birçok proje üzerinde çalışıyor. “Massive” kod adı ile geliştirilen projenin ciddi bir AAA yapımına dönüşebileceğini belirtiyor. Bu projenin Shadow of the Colossus x Monster Hunter yapımlarına benzeyeceği, post apokaliptik bir dünyada geçeceği ve co-op elementlerine sahip olacağı belirtilmiş. Diğer bir proje ise Amazon’un New World yapımı için geliştirilen bir eklenti paketi. Son olarak “Ominous” kod adlı proje ise hikâye bazlı bir tırmanma oyunu. Bu yapımın ise geliştirme aşamasının başlarında olduğu belirtiliyor.




    Kaynak:https://www.xfire.com/remake-the-elder-scrolls-iv-oblivion-in-development-virtuos-games/







  • Yeni oyun yapmak var iken boş iş

  • eğer bu doğruysa yıllardan beri dünyanın dört bir yanından kah ayrılanlar kah yeni katılımlar ve gönüllülük esasına dayalı şekilde SKYBILIVION genişletmesini/uyarlamasını muazzam bir emekle geliştirmekte olan ekibe çok ama çok büyük bir ayıp etmiş Microsoft (Bethesda)

    oldu olacak SKYWIND ekibine de bir kazık atsınlar, eksik kalmasın!

  • Oblivion'u oynamadım ama Fallout 3 çıktığı yıl ne güzeldi. Keşke bu oyunlar resmi TR dil desteği ile çıksa. Benim gibi ingilizce bilmeyenlerin oynaması imkansız.

  • Yanış hatırlamıyorsam serinin en iyisi Morrowind ve Oblivion idi Skyrim ise ikisinin arasında bir senaryoya sahipti. Bence ikisinin de remake'i olursa tadından yenmez. Yeni DLC'lerle de çok daha iyi bir şeye dönüşebilirler ama tercih meselesi tabii ki. Oblivion RPG'si daha iyi idi, Morrowind ise hatayı affetmiyordu. Bu arada herkes efsane grafikleri vardı diyor skyrim'in ama aslında Morrowind'da böyle o zamana göre. Oblivion'da ise tek eksik grafik idi sanırsam bu yüzden o seçildi remake olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 31 Temmuz 2023; 22:00:04 >
  • Oyunun animasyon mekanikleri ver grafikleri o kadar leş ki, bunu remaster felan kurtarmaz. Remake yapılmalı.

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    Bethesda oyunları senaryo açısından pek iyi değil bence. Özellikle ana hikayeler ortalama. Bu oyunları en iyi yapan ise verdiği özgürlük. Böyle bir özgürlük hiç birinde yok.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2.3 remake yapılaydı oblivion nismeten yeni :S

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.