Şimdi Ara

İddia : Daha ince ve daha hafif yeni iPad modeli Mart ayında tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • İddia : Daha ince ve daha hafif yeni iPad modeli Mart ayında tanıtılabilir





    Apple'ın iPhone üretim döngüsünde eskiye dönerek Haziran ayında yeni bir iPhone 5 modeli tanıtacağının iddia edilmesinin ardından, bu kez de 5. nesil iPad modeli için benzer bir iddia ortaya atıldı.




    iPad modellerini genelde Mart ayında tanıtan Apple, 4. nesil iPad modelini ise bir sürpriz yaparak Ekim ayında lanse etmişti. Aynı yıl içerisinde iki iPad modeli pazara sunan Apple bu açıdan eleştirilse de Macotakara tarafından endüstri kaynaklarına dayanarak verilen habere göre Mart ayında yeni bir lansman bizi bekliyor olabilir.




    Macotakara daha öncede bazı önemli bilgileri sızdırdığı için dikkate değer bir site olarak görülüyor. 




    5. nesil iPad donanım açısından selefi ile bir farklılık göstermeyecek. Ancak incelik ve hafiflik açısından iPad mini ve iPhone 5 modellerine benzeyecek. 




    Öngörüler Steve Jobs dönemindeki vizyoner ürünlerle farklılaşmak yerine, Tim Cook ile firmanın üst seviye ürünleri sürekli tazelemesi ile rakiplerinden farklılaşacağı yönünde. Bu bakımdan iPad'in yenilenme periyodu 6 aya inecek. Bu sayede Microsoft, Google ve Samsung gibi rakiplere pazar payı bırakılmayacak.




    Şimdilik sadece iddia olsa da ilerleyen dönemlerde internete sızacak bilgiler bu iddiayı güçlendirebilir. Ancak bir yıl içerisinde 3 tane yeni iPad modeli görmek, Apple kullanıcılarının oldukça tepkisini çekecektir. 

     








  • bu hızla giderse HTC yi geçer. :)

  • Kral yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor lütfen çoluk çocuklar pisti boşaltsın
  • Hala daha ince daha hafif diyolar ya şakamısınız siz.

    Bırak inceliği artık hafifliği yeterli seviye ye geldi zaten.

    S3 reklamında i phone sırasında bekliyen insanlar diyorlar ya bu sefer kullaklık alt dan takılıyormuş, yeni jarz aleti cok güzel yorumları yapıyor gerçektende insanlar öle galiba.

    Güzel başladın ama Sonra Sı.tın resmen.

  • o değilde 4.7-5 inc (yukarı doğru değil yanlara doğru genişlesin tabii ) ekranlı ipad 2 çözünürlüklü bir iphone çıksın direk alıcam. işlemciside a6 olsun ohh miss.

  • 4.nesil çıkıncaya kadar kimseden ses çıkmıyordu şimdi nasılsa herkez 6ay sonra yeni modelin çıkacağı tiyosunu alıyo ....

  • Böyle bir hamle Apple açısından hiç olumlu olmayacaktır diye düşünüyorum, kullanıcılar bir noktadan sonra elbet itiraz edeceklerdir bu kadar sık cihaz çıkmasına.

  • Çok sık ürün yenilemek apple açısından bindiği dalı kesmek demektir. Çoğu kullanıcı güncelliğini uzun süre kaybetmeyen, yazılım desteğine sahip, belirli bir performansı ve fiyat bandını uzun süre koruyan prestijli bir marka olduğu için tercih ediyor apple'ı. Zırt pırt telefon tablet değiştirmeyi sevenler için android cephesinde daha bol ve ucuz seçenekler var.

  • 4. Nesil sirf sarj girisi ayni olsun diye mini ile cikmisti. Bundan sonra apple, mart ta ipad, eylul iphone, ekim ipad mini seklinde guncellemelere devam ederse sahsen ben sasirmam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık olacak apple"a böyle giderse yani bu kadar çabuk model çıkarmaya devam ederse sonu iyi olmayabilir benim bildiğim kadarıyla apple az model çıkarıp çok satan bir firma ama böyle yaparsa geneleği bozarsa bir samsung ve başka markalardan farkı kalmaz buda apple için nasıl olur bilmiyorum.

  • Apple zaten kafayı yemişti. Bunu da görürsek artık bu tescillenmiş olur

  • Daha nekadar incelsin iphone 5 de kulaklık jakı sınıra dayanmış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple hızlı beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gduman

    4. Nesil sirf sarj girisi ayni olsun diye mini ile cikmisti. Bundan sonra apple, mart ta ipad, eylul iphone, ekim ipad mini seklinde guncellemelere devam ederse sahsen ben sasirmam.

    Aynen bende böyle düşünüyorum açıkcası.. Zaten mini lansmanında 2 dakikalık gösterilip üzerindede durulmaması buna kanıttır bence..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 24 Aralık 2012; 17:41:48 >
  • bu ne hızdır arkadaş bir dur hele artık 6 ayda bir yeni cihaz çıkarmaya başlarsa apple benim gözümde bitmiştir bunu bir iphone 5 sahibi olarak söylüyorum

  • IPAD 4 almayı düşünenler için çok kafa karıştıracak bir haber.

  • Steve gitti apple bitti diyenler hakli cikiyor galiba apple gittikce cizgisinden cikiyor..

  • ben nedense ipad olayini cok pratik bulamadim, atil durumda ipad 2'im var, hicbir isime yaramiyor. Ilk hevesle kullaniyorsunuz, sonra anlamsizlasmaya basliyor.

    Kitap okumak disinda hicbir isime yaramaz oldu, iphone varken ayni isleri goren 2. bir cihaza ihtiyac ne kadar tartisilir bilemiyorum.

    Nacizane tavsiyem, smartphone'unuz varsa ipad almayin.

  • Bu durumda benim gibi ipad 4 satın almak isteyenler fena muallakta kalacak... Htc gibi çok kısa sürede ana modellerini yenilemeye başladı apple.
    Ipad 3 alanların ne suçu var, 4 alanların hemen sonra 5 çıkarsa ne suçu olacak ? Anlaşılan işler rayına oturana kadar beklemek en iyisi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    Bu durumda benim gibi ipad 4 satın almak isteyenler fena muallakta kalacak... Htc gibi çok kısa sürede ana modellerini yenilemeye başladı apple.
    Ipad 3 alanların ne suçu var, 4 alanların hemen sonra 5 çıkarsa ne suçu olacak ? Anlaşılan işler rayına oturana kadar beklemek en iyisi olacak.

    Ne suçu yahu nasıl bir mantık bu? iPad 3 alan kullanır paşa paşa. İsterse 3 ay sonra 7. nesil çıksın. Sözleşmede bunun olmayacağına dair bir şey var mıydı? Yoktu. Nedir bu "en yenisini almalıyım" çılgınlığı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.