Şimdi Ara

İddia: Cep telefonu ÖTV zammı gelebilir 'özel video' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye Vatandaşlığı bir ayrıcalıktır.Beğenmeyen gitsin istediği ülkede yaşasın.Bu lüksü yaşamak istiyorsunuz vergisini de vereceksiniz. En ucuz telefon bence 10 bin TL olmalı.
    Yetmez Ama Evet!!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asiruhh1903

    Ne olur diye sormuşsun bir şey olmaz neden diyecek olursan adamlar 100 dolara üretiyor bunu zaten devlet telefonun parası kadar vergi yüklüyor üstüne paramız olmuş 3.5 ta 1 100 dolarlık telefon bize 800-900 e geliyor. Arabada da aynı biçimde insanların temel ihtiyacı ulaşım, haberleşmeyi almayın zaruri olmadıkça ne demek doğru düzgün ulaşım yapsınlar o zaman her şehir de sabah iş vakti turşu gibi gidiyorsun millette dayanamıyor borç harç alıyor araba şaka gibisiniz bu nasıl bir düşünce mantığı böyle saçmalık mı olur o zaman peynir ekmek üzerindeki vergiler de artsın dimi pasta yiyelim

    İşte sizi o kadar iyi tanıyor ki devlet. Biliyor konfor onlar için ekmek peynir gibidir. Öyle bağlılar, hayati önem arz eder konfor onlar için. Vazgeçemeyeceğinizi biliyor ve biniyor.

    Bak toplu taşıma beğenmeyip otomobil almak ile ekmek almayı bir tutuyorsun. O derece iyi tanıyor sizi devlet. Ben olsa benzin 10 lira araç vergisi % 10000 yaparım. Nasıl olsa yine alacaksın. 40 yıl borca sokacak kendini yine sen o arabayı alacaksın. Çünkü sabah otobüse binemezsin. Tıka basa o ne öyle ığğğğğ.




  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Beğenmeyip ne sen dalga mı geçiyorsun adım atıcak yer olmuyor her gün 30 dakika tek kişi binebilmek için sıra bekliyorum konfor demiş ya binebilsek şükrediyoruz sen nasıl bir adamsın ya allah nasıl biliyorsa öyle yapsın için ayrıca utanıyorum ne halin varsa gör.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 24 Kasım 2016; 20:8:31 >
  • "Gelsin. Ben hep elli liralık alıyorum."

  • sorsan kriz falan yok derler, yersen.

  • Tesla kullanıcısına yanıt
    Bunu diyen "maaşımı dolarla mı alıyorum sanki" diyen salaklar yüzünden hepimizin zamına koyuyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • %25 çok az olduğu için bence %50 olmalı ötv hatta telefon kullanmamamız lazım önceden telefon mu vardı?

  • Yazıklar olsun derim başka da bir şey diyemem artık. Son noktayı da koyuyorlar. Umarım Son cümlemde ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
  • Üst sıralara çıkıp gündeme oturmalı, yau devletin başındakiler bmw - mercedesler den inip, yerli vestel telefon kullanmaya başlasın, lüks içinde yüzmeyi bıraksın, vallahi bu uygulamarı getirmelerine kızmayacaz.

    Madem ülke kötü, çıkmaza giriyor, siz de halk gibi yaşasanıza?

    Örtülü ödenek altında ne israflar dönüyor, Cumhurbaşkanını geçtim sıradan müdürlerin bile makam aracı üst model, lanet olsun ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unknownartist kullanıcısına yanıt
    Makam araci olayina katiliyorum degerlerine degil insanin parasi varsa bmw de ipon da kulllanabilir problem parasi olmayipta bmw ipon kullananlarda bence bir insanin turkiyede ipon kullanabilmesi icin 10 bin tl maasa ihtiyaci var 10 bin aliyorsa 1 ayda ipon u normal gorurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç şeyimde değil valla 3-4 yıldır 200 lirayı geçen alışverişim yok.Ay sonunda kalan parayı kenara koyuyorum.Bir akıllı sizsiniz sanki yediğiniz/altından kalkamadığınız şeylerin parasını fakir/orta kesimden çıkartmak nedir ? Haa son olarak bunlar dışında benden alınan bütün vergiler haram zıkkım olsun.

  • Daha ne kadar kötü olabilir ki diyorum hergün ama hükümet sağolsun hergün daha da kötüsünü gösteriyor bize dolar 3.5'a dayandı cebimizde para her saniye biraz daha eriyor dolar bugün 3.36'dan 3.44'e çıktı sadece birkaç saat içerisinde birde üstüne hergün yeni vergiler, hükümette farkında ülkenin battığının başkanlığa kadar gemiye ne kadar daha su üstünde tutabilirsek kardır mantığıyla yüklüyolar vergiyi millete olan hep halka oluyor gerçi %50ye hiç acımıyorum müstahaktır ama olan bizim gibilere oluyor zaten araba almak hayal oldu bir elektronik eğlencemiz kaldı (akıllı telefon, konsol, pc toplama vs) onuda aldınız elimizden gece gece bela okumak istemiyorum ama en ufak bi hakkım var haram olsun sadece ülkeyi yönetenlere değil onları başa getirenler içinde geçerli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower


    quote:

    Orijinalden alıntı: kynkca

    Doların yükselmesi ile gelecek zammı da unutmayalım.

    Aynen bunu unutmayalım
    Ülke maalesef b.k çukurunda şuan

    malesef kelimesini ironi olarak kabul ediyorum bu aylarda zorlanmamız normal başka ülke olsa bu kadar üstüne gelinse çoktan batmıştı... yaza herşey düzelir o doları sıkanlar nereye kadar sıkacak hele rus ayıları dolsun sahile uçuşa geçeriz





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletimizin umrunda bile değildir . Hukuk dışıdır bu karar bizi bağlamaz .
  • Üretime dayalı devlet sisteminden doğruca vergiye dayalı devlet sistemine geçiyoruz. Yakında elektronik ürüne sahip olmak bile bir araba sahibi olmak kadar zor bir yere varacak gibi gözüküyor.
  • Neyse şu G20 den düşelim de mallar belki o zaman anlar . Zaten düştük galiba

  • vahşet görüyorum kan görüyorum hocam

  • Dolar 3.44 olmuş. Durmak yok, ninniye devam!

  • Gelsinler arkadaş açsınlar fabrikayı tabi burada. Adamın parasının 3.5 da biri kadar değeri olan bir millete iş olanağı sağlasınlar. Adamların iphone'a verdiği paranın yarısına millet asgari ücret diye aylık maaş alıyor ve temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Ama gelirler mi hiç. Gelmezler. Maliye bakanı Apple'ı gel parayı bura üzerinden döndür vergi indirimi yapalım dedi. Cevap bile vermediler. Avrupa kazık sokmaya çalışıyordu en son.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 24 Kasım 2016; 21:52:17 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.