bu kadar oranda tutturamıyosunuz neyi tutturcanız yaw
betis 1-1 berabere kaldı patladık
Bu maçlara YOrum beklenıyor :D
Arkadaslar Banko Kupon Olarak Dusundum 5 mıslı Oynamayı dusunuyorum
665 ------- Ust
656 ------- 2
662-------- 2
664-------- 0/2 Ç
Arkadaslar YOrumlarınız Neler ??
bir takıma 1.25 gibi bi ganyanı iddaa verior ise bu şirketlerde otomatikmen 1.40 1.50 leri bulur..buda diger takımın kazanmasına verilen oranı düşmesine neden olur....o yuzden bunlar asıl value değildir..... Asıl value degerler cska macının oranı gibi ortada gorunmeli mac ve bu sayede value deger de olan mac daha gercekci olur.....BİLGİLERİNİZE
bu kadar oranda tutturamıyosunuz neyi tutturcanız yaw
Neyi Tutturduğumuzu Görmek İstiyorsan Bir Önceki Sayfadaki 2.10 Lu Oranlara Bakabilirsin..
ayak üstü bakmıştım maclara zaten oynamadım
quote:
Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#
bir takıma 1.25 gibi bi ganyanı iddaa verior ise bu şirketlerde otomatikmen 1.40 1.50 leri bulur..buda diger takımın kazanmasına verilen oranı düşmesine neden olur....o yuzden bunlar asıl value değildir..... Asıl value degerler cska macının oranı gibi ortada gorunmeli mac ve bu sayede value deger de olan mac daha gercekci olur.....BİLGİLERİNİZE
güzel açıklamaydı...şampiyonlar ligi için varsa eğer böyle value oranlar yarın bekliyoruz hocam
ya bu iş böle olmaz siz başka sitelerin oranlarını incelicenize iddaanın kendi oranları arasında deerlerendirme yapın mesela haftasonu r.betis maçının oranı 1.50 idi peki r. betis maçından önceki 1.50 oranlar ne olmuş onlara baktınızmı sanırım bu hafta 5 -6 tane 1.50 vardı ve hiçbiri 1 bitmedi betis maçının 1 bitmiyceği gayet açık ve netti ve bu her hafta geçerli oluyo bn o şekilde kazanıyorm paraları
quote:
Orjinalden alıntı: nefret_1985
ya bu iş böle olmaz siz başka sitelerin oranlarını incelicenize iddaanın kendi oranları arasında deerlerendirme yapın mesela haftasonu r.betis maçının oranı 1.50 idi peki r. betis maçından önceki 1.50 oranlar ne olmuş onlara baktınızmı sanırım bu hafta 5 -6 tane 1.50 vardı ve hiçbiri 1 bitmedi betis maçının 1 bitmiyceği gayet açık ve netti ve bu her hafta geçerli oluyo bn o şekilde kazanıyorm paraları
Kardeş eğer öyle yaparsak ben onun da formülünü biliyorum merak etme sen ama her hafta değil 3-4 haftaya oluyor o iş.Bu işin ne kadar stratejisi varsa ben biliyorum ama öyle çok uzun vadede az kazanırsın bu yöntemle ve beynin hoşaf olur.++ Dikkat ettiysen roma - bordeaux maçının oranı da öyleydi ama roma 2-1 aldı.Senin dediğin yöntem direk tahmin etme şeysini vermez sadece dikkatli olmalıyım dedirtir sana.
beyler bir sistem var bence her 4 5 haftada bir tekrarlıyolar mesela bazen 1,80 ler gelmiyor bazen 1,50 bazen 1,45 bazen 1,05
quote:
Orjinalden alıntı: drift34
beyler bir sistem var bence her 4 5 haftada bir tekrarlıyolar mesela bazen 1,80 ler gelmiyor bazen 1,50 bazen 1,45 bazen 1,05
evet var öyle bir sistem ama ;
1) benim onu takip edecek zamanım yok 2) her zman gelmiyor
İstersen sana tüm oranları vereyim ama en güveniliri bu
quote:
Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#
bence zenit sattı maçı Hocam bilerek olur mu..Adamlar cebini düşürüyor yani iddaa'nı bwin'e ne yararı var.Bir de böyle oynayacan çok az kişi var sanmam öyle olacağını