Şimdi Ara

IDDAA Adminlerin mesajlarimi yanlislikla sildiklerini IDDAA ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam
    Konu aciyorum siliniyor.
    silen arkadastan silme sebebini PM ile yada burada acik acik yazmasini rica ediyorum, hem ben hemde diger üyeler benzer yanlisi yapmaktan sakinirlar.
    Dogrusu ne mesajimda nede actigim konu basliginda hata yaptigimi sanmiyorum, dolayisiyla bir admin hatasi olarak algiladim, ya mesajimin silinmesine sebep olan yaptigim hatayi bana bir sekilde izah edin ya da kendinizin hata yaptigini kabul ederek mesajimin yanlislikla silinmesinden ötürü benden özür dilemenizi rica ile bekliyorum.
    Aslinda bu mesajimi site icinde yöneticilere PM ile iletmek istedim ama iletisim kisminda tel numaralari disinda iletisime gececek yol bulamadim. yani vardirda ben bulamadim.
    Saygilar...



  • nedeni reklam olabilir arkadaşım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matai

    nedeni reklam olabilir arkadaşım..

    evet hocam olabilir
    ama onlarinda yazmasini rica ediyorum gercekten sebebi reklammi yoksa baskabirseymi?
    birde bu basliktan dolayi senmisin böyle bir baslik acan alsana BANNN yapmasinlar.. saka saka yapmazlarda gercekten sebebini merak ettim. cünkü actihim ikinci baslikti burada ikiside silindi.
    tesekürler...
  • herhangibir baska site linki vs koyarsan reklam oluyor bu yuzdende siliniyor konular.

    öRn ben burdan cok kazandım ... facebook adresi veren konular gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    herhangibir baska site linki vs koyarsan reklam oluyor bu yuzdende siliniyor konular.

    öRn ben burdan cok kazandım ... facebook adresi veren konular gibi.

    Selam
    Anladım mert kardeş.
    bencede tek sebep birbaşka sitenin linki ama konularımı edit eden admin yada yöneticinin cevap vermesini sebebinin tam olarak birbaska sitenin linkini vermek yada başka sebepten dolayı oldugunu açıklamasını rica ile ısrarla istiyorum.
    Çünkü ne PM ne uyarı ne ceza nede baska birsey gelmedi.
    Onun için adminlerin hata sonucu açmış oldugum başlıkları sildiklerine inanıyorum. inşallah bu hatalarını en kısa sürede düzeltirler
    Saygılar...




  • yok abi bizede gelmiyor hata yok yani. sen site linki verdinmi konu direk silinir sana pm yada ceza yada hata mesajı gelmez aynı konuyu 3 4 kere acip 3 4 kere silerlerse uyarı puanı gelir.idda bölümündeki liseli tayfasi yüzünden bu ara hasir neşir olduk da cezalarla ordan biliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    yok abi bizede gelmiyor hata yok yani. sen site linki verdinmi konu direk silinir sana pm yada ceza yada hata mesajı gelmez aynı konuyu 3 4 kere acip 3 4 kere silerlerse uyarı puanı gelir.idda bölümündeki liseli tayfasi yüzünden bu ara hasir neşir olduk da cezalarla ordan biliyorum

    O zaman muazzam bir citestandart var.
    isim vermiyecem ama 9 ay önce acilmis bir site biliyorum. bu sitenin kuruculari aynen bu sitede üyeler, ve site icinde soru avciligi yaparlar yani sorulan sorulari kendi actiklari sitede cevaplayip ardindan DH daki ilgili soruya dönüp kendi sitelerinin linkini ve ismini öve öve ve büyük harflerle yazarak "SORUNUNUZUN CEVABI BURADA" hemde rekli yaziyla. bunun gibi 200 mesaj bulup degerli adminlerimize sunabilirim. ve bahsettigim ismini vermedigim 9 ay önce acilmis sitenin suanki üye sayisi 15,000'e yakin.
    bu adamlarin actiklari nice basliklar ve altinda nice linkler var yukarida yazdigim gibi "SORUNUNUZUN CEVABI BURADA" diye ama ne edit nede ceza nede baska birseyin oldugunu göremedim.

    benim yaptigima gelince emin ol sadece verilebilecek yabanci site linkilerinin yüzünden burada herhangibir ceza yada uyari almamak icin verdigim liklerde yine kendimin yorum ve paylasim yaptigim ve her sitenin linkini verebildigim yer olarak tamamen saf ve hicbir memfaat beklemeden paylastigim seylerden baska birsey degil. ayrica günlük yada genel olarak attigim mesaj sayisi admini oldugum siteden daha fazlasini burada atan biriyim. PC basina gecince de ilk önce burayi (DH) acarim daha sonra admini oldugum siteye girerim.
    kisaca admini oldugum site birkac arkadasla sadece bazi paylasimlarin toplu ve kontrolü bizim elimizin altinda olmasindan baska hicbir amac icermez.

    Kirildim sahsen DH dan. ayni dinozor karinca kiskancligi yada savasina benzemis yaptiklari. Eger durum gercekten buysa??? ki bana aciklamada gelmedi halen bir hata oldugunu düsünüyorum.
    Saygilar...




  • dedigim gibi abi acıklama gelmiyor zate.O konuları şikayet edersen reklam diye onlarda kapanir.Ne olursa olsun baska bir site adı facebook sayfasi vs adi vermek yasak oldugu icin kapaniyor.yani bosuna yanıt vs bekleme prof um artık bu konularda benim 10larca konum kapandı iclerinde tek bir illegal site ismi yokken sadece kupon resmi var diye smdi her konuda serbest oldu
  • Kardeş Dallamaya dallama dediğin zaman bile mesajın siliniyor üstüne uyarı puanı alıyorsun gerisini sen düşün
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otorite!

    Kardeş Dallamaya dallama dediğin zaman bile mesajın siliniyor üstüne uyarı puanı alıyorsun gerisini sen düşün


    Saglik olsun ne diyebiliriz ki?
    saygilar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.