Şimdi Ara

IDC açıkladı: Apple dünyanın 3. en büyük telefon üreticisi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
17.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ihtiyaçları ön plana tuttuğumuzda öyle olması gerekiyor. gerek kullanım kolaylığı yönüyle ios gerçekten büyük nimet.

  • neden bu hort?
  • Sadece Akıllı telefon üreticileri olarak bir sıralama yapılmalı nokia da samsung da yıllardır giriş seviyesinden akıllı telefonlara kadar ucuzun dan pahalısına kadar ürün satıyor. One X kullanan biri olarak bu sıralamayı doğru bulmuyorum.Hiç giriş seviyesi üretmemiş firmaları bu alana eklememiz haksızlık olur.Androidi bir kenara koyarsak Apple ın giriş seviyesinde adı bile olmaz.

  • HTC nerde ?
  • yorumlarınıza okudum da, şunu söylemek isterim;

    windows karşısında mac os x ne ise android karşısında ios odur. Tamamen cihaza uyumludur ayrıca optimize veya driver yazma ihtiyacı yoktur. en azından 4.3 ekranı olsa ve gerçek multitasking özelliğe kavuşsa android'in en iyi telefonlarını geride bırakır. Sırf bu özelliklerden mahrum olduğu için android kullanıyorum, gerçi memnunum ama ios tadı bir başka gerçekten. Ancak söylediklerim sadece ios içindir, yoksa iphone oyuncak gibi duran ve fazla nazik bir cihaz.
  • htc nerde la?

  • Neden bu kadar fanatik var anlamadım. Sadece akıllı telefon üreten ve sadece tek bir seriye sahip olan bir firma'nın TOTAL cep telefonu pazarında 3.lük elde etmesi bence bir haber niteliğinde. Gayet bilgilendirici buldum.

    Ama her apple haberinde olduğu gibi antiApple'cılar meydanı boş bulmuşlar yine :)

    (Bir Android kullanıcısı olarak yazıyorum)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okisht

    haber biraz yanlı değilmi? neden samsung en büyük 2. yada nokia en büyük telefon üreticisi diye haber yapılmadı. yada en büyük telefon üreticileri falan?


    yanlış bilinen bir şeye vurgu yapmak için olmasın

  • Burayı plastikçiler basmış, kullandığı marka telefona tapanlar var android bir müddet sonra iyice düşecek, ne kadar çok kullanıcısı olmasına rağmen sorun yaşayanlar çoğunlukta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5AF373BF5 -- 18 Ağustos 2013; 1:55:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makita31

    değişime bakın bi süre sonra apple 1 samsung 2 olur ama daha var

    Demek isterdim ama rakamlar çok zor olduğunu söylüyor :/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yil 2018 ve haberiniz olsn ki gencler apple bi dunya markasi oldu su aralar huwainin daha ilerde oldugu soyleniyor fakat ne kadar yapabilir belli degl tabiki. Ve sokaga cikin herkesin elinde ya apple var ya samsung. Bu2 sirketn arasindaki rekabet tuketiciyede yansidi. Apple yenileniyor samsung yenileniyor. Samsung yenileniyor apple yenileniyor.ve insanlar tutarsizca elindekinn bi ust modelini aliyor. O zamanlar bi apple 1000 kusur tl idi ve herkes waoww cok pahali diyorduk. Suanda 8 10 bin ve herkes bi yenisi coksa.cadir.kuruyor once ben.alcam diye.iste bole bi 2018 ..

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.