Şimdi Ara

ID-COOLING fanları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ID-COOLING PC endüstrisi üretiminde uzun yıllar deneyim kazanmış bir ekip tarafından kuruldu ve ilk defa resmi olarak Computex 2013 de Fan ve İşlemci Soğutucusu üreticisi olarak dünyaya duyuruldu. ID-Cooling ana üreticisi 2013 e kadar birçok işlemci soğutucusu üreticisi ve ekran kartı üretcilerine soğutma çözümü üretiyordu. 2011 yılında kendine özel tasarımlarıyla ID-COOLING markasını oluşturma kararı aldı. 2012 den bu yana da ID-Cooling olarak soğutma çözümlerini satmaya başladı.

    ID-COOLING fanları hakkında

    ID-Cooling çatı firması Dünyanın önde gelen bilgisayar üreticilerinin bir tedarikçisidir, kullandığınız iyi optimize edilmiş birçok bilgisayarın içinde ID-Cooling ürünleri bulunmaktadır. Uzun yıllardır dünyanın önde gelen bilgi şirketleri için sertifikalı bir tedarikçi olmuştur. ID-COOLING, sıkı kalite kontrol, hızlı servis ve yenilikçi çözümler sunarak dünyada tedarikçiler bazında iyi bir itibar kazanmıştır. Bu itibari 2012 yılından itibaren son kullanıcılardan da kazanmaya başlamıştır.
    ID-Cooling ürünlerinde fiyat ve performansı en optimum seviyede tutmayı amaçlar. Kullanıcıların genel yorumu çok daha uyguna çok daha iyisi şeklinde olmaktadır. 2020 yılında ID-COOLING le distribütörlük sözleşmesi imzalayan Globally Danışmanlık İç ve Dış Ticaret A.Ş ürünlerin Türkiye pazarında satışını yapmaya başlamıştır.
    ID-COOLING Türkiye ekibi tüm ID-COOLING ürünlerinde 1 ay koşulsuz şartsız memnuniyet iadesi vermektedir. Bunu kamuoyuna duyurmuştur. Burası aracalığıyla tekrar duyurmaktadır. Açık kötü niyet görülmediği takdirde tüm iadeler kabul edilecektir, iade ürüne ve kutusuna zarar gelmemesi şartlarını içerir.

    ID-COOLING fanları hakkında

    ID-COOLING 2022 Yılında yenilikçi vizyonuzla çok daha iyi soğutucular üretmiştir. Sıvı soğutma grubunda yeni pompa dizaynıyla piyasadaki sıvı soğutuculardan %15 e yakın daha yüksek performansla yarı fiyatına Zoomflow 240XT ve ZoomFlow 360XT modellerini çıkarmış dır her iki model de hem Siyah hem de Beyaz(snow) olarak satılmakta ve ürünler beraberinde gelen fanlar da yine renklerine uygun ARGB XT fanlardır.
    ID-Cooling PC gurubunda ister üretici olsun ister son kullanıcı olsun her türlü OEM bilgisayar oluşturmak isteyen müşteriler için her boyutta ve neredeyse istenecek her özellikte ürün çeşitliğine sahip bir soğutucu markasıdır, 100 ü aşkın çeşidiyle overclock ve soğutucu kategorisinde açık ara rakiplerinden çok daha fazla ürün modeline sahiptir. Türkiyedeki müşterilerin tanıması ve markayı kullanması için gereken bilgilendirme ve kampanya çalışmasını yaptığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.
    Örneğin SE-224-XT serisiyle tüm orta ve alt Segment işlemci kullanıcıların sorunlarınız uygun fiyatla çözmüştür. IS Serisiyle low profile deki tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışmaktadır. Ürettiği fanlarla en uygun çözümden en iyi çözümü uyguna sunmayı amaçlamaktadır. Grup şirketinin şehir ışıklandırma ve aydınlatma üretim know how ını ARGB ışıklandırmalı modellerine taşımıştır ve sektörün ARGB fan ve soğutucu üreten en iyi üreticilerinden biri olmuştur.

    ID-COOLING fanları hakkında
    Kısaca ID-COOLING ürün Kategorilendirmesi Şu şekildedir.
    Sıvı Soğutmada ;Frostflow , AuraFlow , Zoomflow , ZoomFlow XT
    Hava Soğutmada ; 904 serisi , 212 serisi , 214 ve 214 XT serisi, 224 XT serisi, 234 ARB Serisi, 207XT serisi gibi fanların yanında giriş seviyesi üreticiler ve oem pc toplayıcılar için ürünleri de bulunmaktadır bunları son kullanıcılarda ihtiyaca göre tercih etmektedir.
    Tüm ürünleri incelemek için aşağıdaki linke gidebilirsiniz :https://www.idcooling.com/index.php
    ID-COOLING Türkiye Bayileri ;www.gelbura.com
    Harcialem.com
    Nesiltech.com
    Bu satıcılar tüm pazaryerlerinde ürünleri satmaktadır aynı zamanda.

    Hepsiburada.com
    N11.com
    Trendyol.com
    Gittigidiyor.com




    ID-COOLING Türkiye Distribütörü Globally DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET A.Ş Dir.www.globally.com.tr resmi web sitesidir.







  • https://www.nesiltech.com/urun/id-cooling-se-224-xt-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu


    burda ki fiyat 489 tl



    ID-COOLING fanları hakkında
    ID-COOLING fanları hakkındagelbura.com
    ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu

    burdaki fiyat 579 tl



    @Gelbura.com


    Hocam nasıl oluyor sizin distribütör olduğunuz ürünü diğer firmalar sizden ucuza satıyor. Dh özel bir indirim yapın ya da en azından fiyatta en iyisi olun. Büyük ihtimal 2. yerden alıcam bu soğutucuyu.https://www.nesiltech.com/urun/id-cooling-se-224-xt-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu





  • burda ki fiyat 489 tl



    ID-COOLING fanları hakkında
    ID-COOLING fanları hakkındagelbura.com
    ID-COOLING SE-224-XT White 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-white-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu



    sizde ki fiyat 579 tl




    Hocam nasıl oluyor sizin distribütör olduğunuz ürünü diğer firmalar sizden ucuza satıyor. Dh özel bir indirim yapın ya da en azından fiyatta en iyisi olun. Büyük ihtimal 2. yerden alıcam bu soğutucuyu.





  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Tabiki ID-COOLING Türkiye nin başka bayileride var , tabi ki zaman zaman farklı kampanyalar olabilir farklı ürünlerde farklı fiyatlar olabilir biz her zaman en ucuz uz gibi bir yazı paylaşmayız bu doğru olmaz, Id-cooling ürünleri fiyat ve performans olarak rakiplerine göre çok başarılı olduğunu düşünüyoruz. Bizim açtığımız bu konunun amacı sadece donanımhaber.com üyelerine ID-COOLING gibi üretici bir markayı ve ürünlerini tanıtmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelbura.com -- 18 Mart 2022; 12:20:40 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HOBİCADDE -- 14 Mart 2024; 12:2:36 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.