Şimdi Ara

ICRALIK.COM'DAN TASIT ALMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
86.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janissary.

    Babamın patronunu icralık 3 tane s500 mercedes aldığı için vurmuşlardı. Önceden uyarmışlar kendisini ama dinlememiş üç aracıda almıştı. 2 gün sonra tek kurşunla öldürdüler. Allah rahmet eylesin.





  • izlemek amacıyla bi gidin. atıp tutmayla olmaz.ztn etrafınızdaki tiplerden ne olduklarını anlarsınız. ona göre ugrasıp ugrasmazsınız.
    çok film izleyen üyelerde var burda belli :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janissary.

    Babamın patronunu icralık 3 tane s500 mercedes aldığı için vurmuşlardı. Önceden uyarmışlar kendisini ama dinlememiş üç aracıda almıştı. 2 gün sonra tek kurşunla öldürdüler. Allah rahmet eylesin.

  • Bakın su ana kadar icradan araba alan bir tek kisi daha yazmadi. Herkes bir tanidiginin basina geleni yazmis, bir mafyadir tutturmus... Arkadaslar gidin ve katilin ki, adamlarin arabasi degerine yakin satilsin ve ona yar olsun ki size de yar olabilsin. Mafyayi biz kendimiz yaratiyoruz. Baskalarinin sirtindan gecinmeyi aliskanlik haline getiren asalaklara prim vererek yaratiyoruz. Yok artik böyle seyler... Size bu yonde istek ve arzusunu belirten birini gordugunuz, hissettiginiz anda sikayet edin, "IMDAT POLIS" diye bagirin, gerisini düsünmeyin, bakin neler oluyor. Disari cikinca basiniza ne mi gelecek? Berenizi takin, iyi giyinin üsümeden evinize gidin... Hic merak etmeyin, tecrübeyle sabittir.
  • Bu siteden arac satin alan yok mu? Icralik.com hersey cok kolay ve puruzsuzmus gibi anlatiyor hizmetlerini ancak ben emin olamiyorum. Ahli mal konusuna katilmiyorum. Arac artik oraya dusmusse onun en iyi fiyata satilabilmesinin borcluya yarari olacagini dusunuyorum.

    Tereddut ettigim konu aracin ne durumda teslim edilecegi. Yeni model araclarin bile hasat durumda teslim edildigini okudum. Bu konuda tecrubesi olan varsa paylasirsa cok sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.Kahriman

    ama şöyle bir olay daha var. amcam ve arkadaşı cem uzan ın 2005 yılında satışa çıktığı araçlarını almak için ihalaye girmişti. orta sınıflardan almak kaydıyla biraz komisyon(!) verip aracı almışlardı.

    cem uzan ah etse ne yazar, ama ncap 5 yıldızlı 2.0 136 bg laguna , simli siyah , deri koltuklu... 4 kişi ile yolculuk yaparken 120 km hızla kaza yaptılar bir tek kendileri sağlam çıktılar. herhangi bir arabayla o kazadan kurtulmaları çok zordu.


    Demekki neymiş ..
    cem uzanın ahı tutmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dranov

    Benim bu işi yapan,sırf bu işten para kazanan,icradan araç alıp satan bir müşterim var.Öncelikle mafya olayı doğru onu belirteyim,oraya gittiğinizde önünüzü kesiyorlar para(haraç)istiyorlar.Belli bir bedel öderseniz istediğiniz aracı almanızı bile sağlıyorlar.Yalnız işin kötü yanı bu değil,almak istediğiniz aracın boya ve mekanik sıkıntıları hakkında hiçbir fikir sahibi olamıyorsunuz,tamamen şansınıza kalmış.Çoğu aracın anahtarı dahi yok,kaputun altında bir motor olduğu bile şüpheli..Aldığınız araçtan 5.000 zarar da edebilirsiniz,5.000 kar da,tamamen şans..Ah'lı mal konusuna ise girmiyorum bile..

    en doğru yorumları yapmışsın. araca bakıp ekspertize götürme gibi bir hakkınız yok. icradan araç alanlar yine içerde tanıdıkları olanlar. bu mafya denilenler de; yed-i emin dediğimiz, icralık araçların konulduğu otoparkçılardır. yed-i emin aracı açar bakar. güzel temizse zaten ya kendi adamlarına aldırır, ya da senden komisyon alır. bazıları aracı ihaleden alsan bile zarar veriririz diye gözünü korkutuyorlarmış.

    hepsi maval diyelim. görmeden, ekspertize sokmadan araç alınmaz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 21 Şubat 2012; 22:37:46 >




  • Evet ben aldım arkadaşlar.İcralık.com aracılığı ile 2009 model, piyasası 38-39 bin lira olan aracı 31.500 liraya ihale usulü aldım.Bende başlarda çok korkmuştum ama söylenildiği gibi olmadığını gördüm.Şahsen hiçbir ihaleye katılmadım.İcralık.com daki arkadaşlar benim isteklerim doğrultusunda ihaleye girdiler ben de telefonla canlı katıldım. Bütçeme uygun olan aracımı aldım.Tabii ki bu işin komisyon kısmıda var.Site sizin güzel hatırınız için bu işi yapmıyor. Ben özellikle İstanbul içi araçlardan tercihde bulunarak masrafı azaltmayı hedeflemiştim ve bunu da başardım.Ben yaklaşık 1500 TL masraf ödedim.Şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Soruları olan arkadaşların sorularını içtenlikle cevaplarım.
    Bu arada neden galeriden almayıp ta icradan aldınız diye sorarsanız.Bana denk gelen galericilerin hepsi yalancı ve üç kuruş için kırk takla atanlar olduğu için böyle bir yola girdim ve Allah yüzümüze baktı da sağlam, eksiği olmayan(pardon aracın stepnesini,krikosunu ve bijon anahtarını bulamadım ama olsun)bir araç aldım.




  • bende icralık.comdan araç almak istiyorum. ama teretütlerim var siteyle görüştüm vip üyeliklerde araçla ilgili tüm bilgilere ulaşabileceğimin bilgisini veriyorlar ...sizce sorun yaşarmıyım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janissary.

    Babamın patronunu icralık 3 tane s500 mercedes aldığı için vurmuşlardı. Önceden uyarmışlar kendisini ama dinlememiş üç aracıda almıştı. 2 gün sonra tek kurşunla öldürdüler. Allah rahmet eylesin.

    şaka gibi resmen ya

    insanın değeri yok , acımadan katlediyorlar
  • Alengirli işler, bu işin erbabı(mafyavarimsi abiler,otopark mafyaları vs ) olan insanlar arada olmadan hiç bulaşmamak lazım icra olayına
  • Araç almak için değilde açık arttırmayı izlemek için katılmak istiyorum aslında.Giriş ücreti vermeden katılamıyorsun galiba izlemeye dimi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ber01kay

    Evet ben aldım arkadaşlar.İcralık.com aracılığı ile 2009 model, piyasası 38-39 bin lira olan aracı 31.500 liraya ihale usulü aldım.Bende başlarda çok korkmuştum ama söylenildiği gibi olmadığını gördüm.Şahsen hiçbir ihaleye katılmadım.İcralık.com daki arkadaşlar benim isteklerim doğrultusunda ihaleye girdiler ben de telefonla canlı katıldım. Bütçeme uygun olan aracımı aldım.Tabii ki bu işin komisyon kısmıda var.Site sizin güzel hatırınız için bu işi yapmıyor. Ben özellikle İstanbul içi araçlardan tercihde bulunarak masrafı azaltmayı hedeflemiştim ve bunu da başardım.Ben yaklaşık 1500 TL masraf ödedim.Şimdilik aktaracaklarım bu kadar. Soruları olan arkadaşların sorularını içtenlikle cevaplarım.
    Bu arada neden galeriden almayıp ta icradan aldınız diye sorarsanız.Bana denk gelen galericilerin hepsi yalancı ve üç kuruş için kırk takla atanlar olduğu için böyle bir yola girdim ve Allah yüzümüze baktı da sağlam, eksiği olmayan(pardon aracın stepnesini,krikosunu ve bijon anahtarını bulamadım ama olsun)bir araç aldım.

    hayirli olsun, kimseye kulak asmayin borclunun derdine derman olmssunuz kesinlikle. ticaretle ugrasmayanlar bi kere temerrude dustunmu cekin yazildimi nelerin basiniza geldigini anlayamaz.

    araci kendiniz veya ustaniza gosteremediginze gore bu site aracin durumu icin ekspertiz sagliyor mu?
    ihale ilaninda cok detaya girilmiyor cunku.




  • Sana bana bırakmazlar icralık malı
  • Tipiniz masumsa tehdit gelir.

    Edenlerde uçuk tipler değil apaçi tarzında insanlar.

    Galeriler bol miktarda mevcut.

    Ben bir kaç kez girdim.

    Ters bir tipim(Görüntüde) olduğu için bulaşan pek olmadı ama saf gibi gördüklerinin gözünü korkutuyorlar genellikle.

    Benim yanımda 3-4 tur attılar en sonunda "Hayrola birader bişey mi diyeceksin?" dedim "yok abi" cevabı aldım.

    Çakal tipler kadar normal insanlarda oluyor.

    Mesela son girdiğim ihale de adamlar gaza geldi ve acemiydiler piyasası 20 olan aracı 23 bin liradan aldılar.

    Süre bitmese 25 i görecekti hırsları yüzünden.

    Bu da icra yoluyla aracı satılan adama büyük bir kıyak oldu.

    Sevindim açıkçası 20 bine satamayacağı araba 23 e gitti.

    Girmek istiyorsanız korkacak bir şey yok 50-60 bin liralara kadar ters adamlarla denk gelmeniz mümkün değil.

    Arkadaşım ev aldı icradan bende girdim gayet sorunsuz bir şekilde hallettik.

    Çakallara rastlamadık değil ama dediğim gibi fos adamlar ;)

    Eğer girmezseniz çok ucuza araçları kapatıyorlar.

    Siz ahlı mal diye duygusal davranıp girmemekle icraya malı düşmüş adama kötülük yapıyorsunuz öldü parasına gidiyor adamın aracı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 9 Mart 2012; 14:15:05 >




  • tamam da ozellikle su otomobildeki ekspertiz durumu risk tasiyor bi yorum lutfen. diyelim araci aldiniz, disaridan durusu guzeldi begendiniz, ihale ilaninda her ne kadar detaya girilmiyor olsa da b sorun yazmiyoru buna da eyvallah.

    gel gelelim araci teslim almaya gittiniz anahtari yok vs onlari gecim sorun degil bahsis atar gecersiniz.

    ama arac calismadi veya 10 km gittiniz uyari isiklari yanmaya basladi, servis gittiniz beyin arizasi hop 5 kaat 10 kaat sIkIsmis icine.

    icralik malin bulundugu yerde detayli tetkik yapma, araci test etme sansi yok mudur?

    mesela tecrube etmis arkadaslara sorayim arabanin durumuna nasil guvendiniz ve satin aldiniz?
  • nicknick nikli arkadaşım icralık araçlarda ekspertiz yapma şansınız hiç yok.Araç hakkında ihale ilanında yazan bilgilerede güvenmeyin.Dediğiniz gibi araç çok kötü bir durumdada olabilir(motor olarak) çok iyi bir durumdada olabilir.Bu sizin şansınıza kalmış. Benim almış olduğum aracın ihale ilanında anahtarının olmadığı ve lastiklerinin inik olduğu yazıyordu fakat aracı almaya gittiğimde elime anahtarını verdiler ve lastiklerde gayet iyi durumdaydı. Yalnız araçlar icralık olduktan yaklaşık 3-4 ay sonra ihaleye çıkılıyor.Bu da haliyle motor aksamında masraflar çıkartıyor.Aracı alıp götürürken aküyü şarj edip depoyada birkaç damla benzin koyup veriyorlar.Ben aracı aldıktan sonra hemen depoyu doldurup doğru sanayiye gittim ve yeni akü,bujiler,vs vs birkaç parça masrafı bana 450 tl ye patladı.
    cimcime61 nikli arkadaşımın sorusuna gelince, siz bir araç profili çiziyorsunuz onlar sizin adınıza çeşitli araç alternatifleri sunuyorlar.Güven konusuna gelince kesinlikle güvenebilirsiniz. Zaten bu işi yapan insanın tek müşterisi siz olmayacaksınız doğal olarak size o güveni sağlamak zorundalar. Tek uyarım; şu da olur bu da olur şeklinde tereddütlü yaklaşmayın.İhaleleri iyi inceleyerek ben şu aracı, şu fiyatı aşmamak şartı ile istiyorum şeklinde talebinizi iletirseniz ekonomik olarak sonradan başınız ağrımaz.




  • http://www.kocfinans.com.tr/arac.htm

    Seç beğen , herkesi ihaleye bekleriz...
  • Arkadaşlar Merhaba,
    icralik.com sitesi için başlık açmışsınız. Amacım konuyu hortlatmak değil fakat bu konuda tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim...
    icralik.com dan ihale ile araç almış birisi olarak sizlere tavsiyem hiç bulaşmayın derim.. Eğer imkanlarınız var ise kendiniz ihaleye girin. İcralik.com da sadece ihaleleri incelemek için ideal.. Ama onların vasıtasıyla ihaleye girerseniz araç piyasanın üstünde geliyor. Ben pişman oldum siz olmayın diye yazıyorum. Bu durumu kendilerine söyledim. Forumda arkadaşları uyaracağım diye.
    -
    İhaleye girmeden çok yakın bir zaman diliminde sizi arıyorlar. Araç hakkında yaptıkları araştırmayı söylüyorlar. Siz araç hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığı için onların dediklerine inanıyorsunuz. Atıyorum araç 20.000.-TL ise piyasa değer onlar size 25.000.- veya 28.000.-tl gibi bir rakam söylüyorlar. Dolayısı ile ihalede teklif rakamanı otomatik yükseltiyorlar. Öyle olunca da ihale sizde %90 kalıyor cünkü bu durumda siz çok rahat 20.000.-TL ye kadar çıkalım diyorsunuz. Ama sıkıntı zaten ihaleye gireceğiniz araç piyasası 20.000.-TL. Siz aynı aracı buradan bu arkadaşların vasıtasıyla her türlü riskide alarak 2000-3000tl piyasanın üstünde alıyorsunuz..
    --
    Aklınıza takılan bir soru olursa cevaplamaya hazırım...
    Not:
    Araç hakkında siz neden araştırma yapmadınız derseniz. Araç full vs özellikli olanları var. Siz sanıyorsunuz full araç. Çünkü görmediniz onlar biliyorlar. İlanlarda o konuda fazla detay yok.. O nedenle onların söylediklerine itibar ediyorsunuz. Sonradan da piya fiyatından daha yüksek bir fiyata araç sahibi oluyorsunuz...
    Gayrımenkullerde durum nasıldır bilmiyorum..
    --
    Sözün özü uzak durun gidin piyasadan alın...




  • mustafalx bu konunuyu acılış amacına geri çevirdiğin için teşekkür ederim. Gercekten nereden nereye gelmiş konu şaşırtıcı.

    Uzun zamandır icralik.com sitesini takip ediyordum ve net bir bilgi hiç bir yerde olmadığı için işlem yapmıyordum. Verdiğin tecrübeye dayalı bilgi için ayrıca teşekkür ederim. Tavsiyeniz ve tecrübenize dayanaraktan ben o siteden uzak durma kararı aldım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.