Şimdi Ara

ICO'da Orijinal Senaryodaki Diyalogların 3'te 2'si Kullanılmamış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     ICO sanırım gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri olarak görülebilir. Bir çok oyun geliştiricisi-tasarımcısı Fumito Ueda'nın tam anlamıyla bir başyapıt ortaya çıkardığını söylüyor. Oyuncuların da hayranlığını kazanan bu yapımın senaryosunu daha derinden anlamak ister misiniz? Bildiğiniz gibi ICO'da çok fazla diyalog bulunmuyor. Bunun sebebi aslında oyunun sadece görüntülerle bir şeyler anlatma, duyguları harekete geçirebilme yetkinliğine sahip olması.
     
       Yine de oyunun senaryosu ile ilgili detayları daha yakından öğrenmek isterseniz BURADAN senaryodaki bütün diyaloglara ulaşabilirsiniz. Oyunuyn hayranları orijinal senaryoyu İngilizce'ye çevirdi. Oyunda buradaki diyalogların 3'te 2'sinin bulunmadığını belirtelim.
     
    Uyarı: Aşağıda Senaryo ile İlgili Detaylar Var
     
        Mesela Yorda kesilen bir diyalogta Kraliçe'ye "Sen benim annem değilsin" diyor. Tabi burada mecazi anlamda mı söylüyor bilemiyoruz. Diğer taraftan Kraliçe bir diyalogta Yorda'ya "benim tek mirasçım" diyor.
     
        Ayrıca Yorda'nın Kraliçe'ye söylediği şu sözleri de dikkat çekici "Ben hayatımı istediğim gibi yaşayacağım. Hatta hayatım pahasına olsa da. Bu masum insanların kurban edilmesiyle yaşamaktan çok daha iyidir"
        
        Aşağıda ICO'nun bütün sinematiklerinin bulunduğu bir videoyu görebilirsiniz.
     




  • The Last Guardian ciksin bir an önce ya :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İso diye okudum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Onca dandirik oyunun remake leri gelmeye devam ederken ico, shadow of the colossus gibi basyapitlarin remake i neden yapilmaz ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.