Şimdi Ara

İcloud hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 50 gb icloud depolama alanı almayı düşünüyorum fiyatı bayağı uygun ama telefon 16 gb eğer ki telefonumdaki videoları iclouda yedekleyip telefonumdan silemeyeceksem saçma olur , internete baktım bulamadım videoları fotoğrafları iclouda yükleyip cihazdan silmek mümkün mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı senaryo ile ben kullanıyorum dostum. şöyle oluyor. icloud footğrafları etkinleştiriyorsun ayarlardan daha sonra iphone de en iyi depolamayı seçiyorsun . o zaman silinmiyor ama cihazında da yer açılıyor . cihazdanda görüyorsun. internet bağlantın olunca stream edebiliyorsun. ayrıca fotoğrafların kalitesini de kabul edilebilir seviyeye düşürüyor. ama mesela bi fotoya zoom yapacan o zaman kaliteli versiyonunu telefonuna indiriyor. ve telefonda tutuyor . 6-7 gblik fotoğraf ve video var bende ama telefon da 1 gb yer kaplıyor şuan. cihaz iphone 5s 16 gb. yok illa direk silmek istiyorsan o zaman şöyle yapabilirsin tahminimce . ayarlarda icloud fotoğrafları açmazsın. fotoğrafların telefonda olur kendisi yedeklenmez. istediğin video yu fotoğrafı kendin manuel icloud drive a yüklersin. ve telefondan silersin. ilk anlattığım şekilde icloud la senkronize çalışıyor. 2. yol var mı oluyor mu bilmiyorum tahminimce olabilir diye anlattım. En kötü onedrive falan al onlarda yükle ve istediğin gibi sil cihazdakini .

• taksu T kullanıcısına yanıt
    O en iyi depolanma bende de açıkmış hocam az önce farkettim işe yarıyor bayağı yine de alıcam iclouddan 50gb daha

Steam gift hk
    5 yıl önce açıldı
    Android Bildirim Sayisi Hk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.