Şimdi Ara

iCloud belasından nasıl kurtulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iCloud denen karmakarışık saçmasapan uygulamadan kurtulmamın bir yolu var mı? iPhone'u alır almaz otorumundan çıktım, her yerden etkisizleştirdim. Bugün iOs 9.3 çıkınca tertemiz bir kurulum yapayım dedim telefonu bir açtım bi ton fotoğraf var her şey duruyor tüm hevesim kaçtı yemin ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Tekrar sıfırlayın. Başlangıçta iCloud ekranından tekrar giriş yapmışsınız belli ki. Basamakları dikkatli takip edin icloud ve yedeklemeye dair tüm ekranları es geçin.

Hocam ona dikkat ettim apple kimligi girisini girdim sadece icloud ile ayni oldugu icin mi boyle oluyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Tekrar sıfırlayın. Başlangıçta iCloud ekranından tekrar giriş yapmışsınız belli ki. Basamakları dikkatli takip edin icloud ve yedeklemeye dair tüm ekranları es geçin.

Hocam ona dikkat ettim apple kimligi girisini girdim sadece icloud ile ayni oldugu icin mi boyle oluyor acaba

Ondan dolayı olabilir. Gerçi herkesin apple id'si ne ise icloud id'si de odur. Epeydir cihaz sıfırlama işlemi yapmadığımdan da unutmuşum o menüleri iyice.

Milletin ölümüne cihaz sıfırlama dönemi başladı 9.3'ün yayınlanmasıyla Daha hakim biri çıkacaktır muhakkak. Lakin ben net hatırlıyorum icloud'a giriş yapmayıp cihazı komple sıfır olarak başlattığımı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl kurtulabilirim
    13 yıl önce açıldı
    NASIR'dan nasıl kurtulurum?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.