Dayak da yedim. Araba da çarptı. Sokakta bayılıp, hastanede de ayıldım. Bir sürü cep telefonu fırlatıp kırdım, laptoplarımı kırdım. Evin penceresinden sandalye, laptop fırlattım. Yukarıdakiler ilaçsız, tek başına alkol ile. 5 tane antidepresan hap atıp alkol aldigimda, polis karakolunda buldum kendimi. Benim hatirladigim en son evde olmam. Hiçbir şey yok hafızada. O gün 1 gece nezarethanede kaldım hiçbir şey hatırlamayarak. 70'lik Vodka'nın üzerine 1 kutu Atarax (30 hap) içince hafıza gitti, hatırladığım olayları rüya zannettim. Pek çok sefer polisin gelip gittiğini hatırlıyorum ben sokaktayken ama ben evde uyandigimda olaylari rüya zannettiydim. Ta ki eczaneden atarax aldigimi kart harcamasından görene kadar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 23 Haziran 2024; 21:16:55 > |
İçki içtiğimde başıma gelenler

-
-
Pek çok sefer ilaçlarla overdose da yaptım 2020-2021 yılarında
Aç karnına tek seferde 4 kutu Majezik (60 hap), 2 kutu Atarax (60 hap) atmak gibi.
Şu an için sağlık sorunum yok. Ama sabah yatakda esnerken bazen kas krampları oluyor. Geçmişteki ilaç overdose larının yan etkisi olmalı bu. Bi de baharatlı şeyler yerken mide yanması yapıyor.
Dahiliye doktoruna gittiğimde Karaciğer, Böbrek sağlam dedi doktor. Ne zaman acısı çıkar acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 23 Haziran 2024; 21:18:18 > -
ben sadece evde içiyorum, dışarıda içince sapıtıyorum valla. Bi sürü olay geldi benim başıma da.
hocam 1953 ne doğum tarihi mi yoksa
-
Ciğerinin yağ bağlamasını, böbreğinin bayrağı çekmesini, midenin delinmesini bekleme. Hemen içkiyi bırak, tevbe et ve hem manen hem de maddenbi rahatlayarak kendine gel, aklında başına gelir ve iyi düşünürsün...Geçenlerde biri konusunu açmıştı, amcasının ciğeri aşırı alkolden dolayı siroz olmuş da, öldükten sonra bile kanaması durmamış, zor defnetmişler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 23 Haziran 2024; 21:6:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X