Şimdi Ara

İçki,bar,disko,pavyon,sigara hiçbirine heveslenmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gencim ve etrafimdaki çogu genç hepsine bi merakı var.Uygulayanda çok.Şimdi sorun bendemi onlardami? Yani ne bilim tanidiğim kizlarda ilgili bu konulara.Ortama girmek istesem girerimde şimdi diyelim kizi seviom israr etti.Hoslanmadigim yere sirf onun istegi icin girsem nelerle karsilasirdim? Bu genc halimde yukardakileri yapmadim diye ilerde pisman olurmuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 18 Nisan 2016; 19:32:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• içki bar disko pavyon sigara
  • hiç denedin mi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

hiç denedin mi ki

Denemedim ondan soruom.Bu işin içinde olanlari.Eğlenionuzmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 18 Nisan 2016; 19:43:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin yasam tarzi farkli, su anki neslin özentiliği bu. Bana sorarsan bende sigara kullandim onuda biraktim bence hepsi zaman kaybi, tabi Bence

• iyi yapıyorsun kardeşim bende senin dediklerinin hiç birini yapmadım bir eksiklik hissetmiyorum.
  • ne alakası var ?

her şeyden önce kendi sağlığını bir düşün.

sana dal uzatırlar içmiyorum dersin bunda ayıplanıcak hiçbir şey yok ama tersi olursa zaten böyle insanlarla vakit kaybetmen hata çevrendeki insanları sen şekillendir ortam çocuğu olma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sigara saçmalık ya
  • AkselEsEs A kullanıcısına yanıt
    Antidepresan alkol kullanma, seni o ortama çeken kızdan da hayır gelmez demedi deme, ortamlardan çıkmayanların sonu malum su testisi su yolunda kırılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçki bar disko pavyondan sonrasını okumadim.

• asosyalliktendir, asosyal olduğun için bunları elde olanağın olmuyor genellikle. bilinçaltın, bunları yapamayacağını, yapmaya hakkının olmadığını fısıldıyor sana. sen de soğuyup, uzak duruyorsun. asağılık kompleksi olan çoğu kişi gereksiz görür bunları

şaraplar, votkalar, bar ortamları sevilmez mi hiç ? eglence ortamındasın, tarikat içerisinde değil. arzu etmemek için bir sebep yok.

• ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    oha çok mantıklı geldi din yasak ediyo ama sonrasında vaad ediyo çok saçma kafam karıştı
  • Sözde zevk verdiğini soyluyorlar ama kendilerine eziyet ediyorlar.

Ozellikle sigara içenler bence uyuşturucudan farkı yok

• Adamsın
    Akciğer kanserinden 2 tanıdığım gitti
    Dedem de önceden az kalsın gidiyordu bıraktı

• Doğru yoldasın.
  • Ben de senin gibiyim. Hele barda dans etmek en nefret ettiğim sey ya niye bilmiyorum. Herkes yapıyo diye bi sey yapmak ya da özentilik cok aptalca,doğru yoldayız

• sigara disinda pisman olcagini dusunuyorum. simdi anilarima bakinca en mutlu oldugum anlar hep kafam iyiyken clublarda hic tanimadigim insanlarla eglendigim andi, denemekten zarar gelmez. ama sigaraya bulasma derim

• çuvaradan nefret ederim ama içki içsem bile sarhoş olmak için içmem ayda yılda bir içerdim
  • Dogru yol senin yolun kardesim.keske bende kendimi haram kilinanlardan koruyabilseydim zamaninda.Allah benim tovbelerimi kabul etsin ve senide bu dogru yolunda daim etsin insallah.

• Geçen sene arkadaş ortamı yüzünden sigaraya başladım 2 ay sonra napıyorum lan ben diyip bıraktım (7-8 paket falan almışımdır) . İyi ki bırakmışım . Şuan çevremde içenlerin sayısı iki katına çıktı
    İçkiye de heves ettim gittim cafeye bir kadeh şaraba 16 lira verince şarap tadı değil de başka bir şey tadı aldım

Bar falan nedense hiç çekici gelmiyor. Ha karşı değilim canım isterse giderim ama ne bileyim ayda 3-4 deda anca olur gibi

Not = 17 yaşındayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.