Şimdi Ara

İçimdeki sonsuzluk ( Buyrun sonuca )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bir yerlerde büyük değişiklikler oluyor hissediyorum bunu.
    Daha önce hiç bu kadar yakın olmamıştım ruhuma, varlığına kanaat getirdim.
    Birşeyler olacak hissediyorum, birşeylerin yok oluşu büyük başlangıçlara sebep olacak !
    Engelleyemediğim bir geri çekiliş var içime doğru.
    Bir süredir daha önce hiç görmediğim bir sonsuzluğu görüyorum orada, ürkütüyor bu sonsuzluk.
    Varoluşumun sebebini görüyorum ve korkutuyor itaatsizliğim.
    Tüm toplumları etkileyecek birşeyler olacak hissediyorum bunu.
    Tüm endişelerim yok oluyor birbir hayata dair, tüm arzularım köreliyor hayattan istediklerime karşı.
    Tüm metafizik somutlaşıyor içimdeki sonsuzlukta ve orada gördüklerim heyecanlandırıyor ürkütüyor beni.
    Birgün anlaşılacağım ve anlaşılmadan ölmeyeceğim,
    O güne kadar yanlızlığa mahkum hissediyorum bu anlaşılmazlıklarım yüzünden ve bu anlaşılmazlıklarıma olan inatçı bağlılığım yüzünden.
    Aynı zamanda düşüncelerimin sonsuzluğuna kanaat getirdim içimdeki sonsuzluk içinde.
    Tam orada görüyorum, birşeyler olacak hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultramarine caeruleum -- 4 Eylül 2012; 19:33:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

Hacı, Nostradamusun ruhu gelmiş gece yanına iyisindir inşallah.

Orijinalden alıntı: alikuşcu

Hacı, Nostradamusun ruhu gelmiş gece yanına iyisindir inşallah.

Yav kuşçu özlettin kendini.

Alpay önce biraz düşüneyim yazarım sonra
    Beynimiz aslında birçok şeyi arkaplanda düşünür ve bu düşünüşlerimizin temellerinde yatan bazı düşünceler, kavramlar, kabullenmişlikler vardır. Yani beynimizde gerçekleşen her şey aslında neden ilişkisine dayalıdır. Her şeyin bir nedeni vardır ancak bu nedenleri bulmakta zorlanırız. Bence her zaman insan düşüncelerini derinine sorgulamalı ve kaynaklarını bulmalıdır. Ay geçmiş gerçi konunun açılması üzerinden ama yine de yazayım dedim.
    Şüpheci oku, şüpheci dinle, şüpheci gör. Alçakgönüllü düşün...
  • Bu karamsarlık niye ?
  • belki burada belki dünyanın başka birr yerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 3 Eylül 2012; 3:40:15 >
    Sosyopat

"Beni tutan bu vücut
    Ölümsüzlüğümü hatırlatıyor bana
    Bu anı kucakla, hatırla ki
    Sonsusuz biz ve tüm acılar yanılsama!

—Maynard James Keenan
  • Anlaşıldığını pek sanmıyorum ama o mesajı yazdıktan sonra K.B ye açtığım konuların sayısında azalma oldu 11 haziran günü birşeylerin değişeceğini hissetmiştim. Ve bu his günden güne arttı içimde, taa ki 27 haziran gecesi dayanılmaz bir hal alıp buraya yazmama sebep olana kadar. Peki gerçekten birşeyler oldu mu ?

Evet oldu. Hem de acayip büyük değişiklikler oldu benim için. Belki de birşeylerin değişeceğinin sancısını çektim bir süre ve bu huzursuzluk bu yüzdendi. 10 Haziran günü hayatta dibe vurduğum ve daha derine gidemediğim bir noktadaydım ve 11 haziranda bu süreç değişti. Bir imtihana tutuldum ben uzun yıllar süren. Dibe vurunca da ne kadar sabredeceğim burada diye sınandım. Bu sabrın ödülü 11 haziranda verilmeye başlandı ve o zamandan bu yana inanılmaz bir hızla yukarıya çıkıyorum daha ne kadar çıkarım bunun sonu neresi bilmiyorum arkadaşlar. Fakat korkuyorum hemde çok korkuyorum. Daha önce olmadığım yerlerdeyim şuan. Korkum geldiğim noktayı kaybetmek değil,hemde hiç değil. Benim korkum daha önce gezmediğim bu yollarda kötü insanlar tarafından yaralanmak, kullanılmak hele hele en büyük korkum değişmek. Her ne kadar kendimden emin olsamda geleceğin ne göstereceği belirsiz olduğu için değişmekten/değiştirilmekten çok korkuyorum. Henüz daha 3 ay oldu ama daha şimdiden acı çektiğim, ızdırap dolu zamanları yaşadığım dönemde yazabildiğim gibi yazamıyorum. Bazen yazdığım yazılara geriye dönüp bakıyorum ve kendime soruyorum " Alpay bu sen misin ? Bunları gerçekten sen mi yazdın ? " O yazıları okuyunca bana onları yazdıran duyguları hatırlıyorum ancak şuan tekrar yazmak istesem o zaman yazdıklarımın 10 da 1 ini yazamam. Aynı duygu yoğunluğunu hissettiremem. Bununla birlikte Ruhsal çöküntünün bitmesi ve duygusal yoğunluğun azalması sebebiyle eskisi gibi yazamasamda o dönemde öğrendiklerimi hiçbir zaman unutmayacağım.

Sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim: özellikle Kabuska, El-cezeri ve Irok sky. Iron sky bilinçli bir şekilde bana yardımcı oldu bazı konularda, El-cezeri ve Kabuska ise farkında olmadan bana yardımcı oldular. Tüm K.B' siz günü geçmeyenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum çünkü zor dönemlerde burası farkında olmadan bana yardımcı oldu. Çoğunuzu ciddi anlamda tanımak, arkadaş istiyorum zira burada yaptığım tartışmaların hiçbirini ne arkadaş ortamımda ne de aile ortamında yapamıyorum. Yukarıda söylediğim gibi yazdığım yazıların, yaptığım yorumların sayısı azaldı ancak her gün istisnasız K.B yi açar okurum.

Hepinizi sevgiyle selamlarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.