Şimdi Ara

İçimdeki Sıkıntı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten ciddi bir konu lütfen yardımcı olun.Sorunum şu ne zaman gıcık bi insan görsem içime bi sıkıntı düşüyor,sanki nefes alamıyorum ve bundan bir kaç gün kurtulamıyorum gerçekten herşeyi kafaya takıyorum bundan nasıl kurtulabilirim kendime çok kızıyorum bu yüzden ne yapmam lazım ?

Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • Psikoloğa git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    DOST ARIYORSAN YAKININA, DÜŞMAN ARIYORSAN DAHA DA YAKININA BAKMALISIN.
  • bende de var , bi uğraş bul kendine dövüş sporlarıyla ilgilen stres atarsın

Orijinalden alıntı: Kbe33#

bende de var , bi uğraş bul kendine dövüş sporlarıyla ilgilen stres atarsın

Body e başladım birde klube gidiyorum ama iyi bir takım bulamadım hala 2.lig takımındayım Antrenör sana bulcam diyo 1 haftadır haber bekliyom
    Ryzen 2600X | MSI x470 Gaming Pro Carbon | Asus Rog Strix Rx 580 | Corsair VENGEANCE LPX 16GB(2x8GB) DDR4 3000MHz C15 | ADATA XPG SX8200 NVMe M.2 SSD | EVGA Supernova 750 PQ, 80 Platinum 750W | Phanteks Eclipse P300
  • quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: Kbe33#

bende de var , bi uğraş bul kendine dövüş sporlarıyla ilgilen stres atarsın

Body e başladım birde klube gidiyorum ama iyi bir takım bulamadım hala 2.lig takımındayım Antrenör sana bulcam diyo 1 haftadır haber bekliyom

hayırlısı be kanka

• hepimize oluyor sabretmek gerek
  • dinden uzaklaşıldığı için sıkıntı artar.kalp sıkılır.bazen mutlu olursun ama devamlılığı yoktur bu mutluluğun.seni hak din olan islamiyetin emirlerine ve yasaklarına uymanı tavsiye ediyorum.o zaman huzuru bulup mutlu olacaksın.

NOT=Huzur eğitim gibidir.İLKOKUL,LİSE,ÜNİVERSİTE.ilkokulda sadece okuma yazma vb. şeylerle mutlu olursun.bu günahkarların istediklerini elde ettiklerinde anlık mutlulukları gibidir.lise de ise karneye teşekkürü alınca mutlu olursun.bu ara sıra günah işleyen ama dinine bağlı olan insanın kötü bir haber almadıkça güzel haberlerle kendinde huzur ve mutluluk bulması gibidir.üniversitede okulunu bitirip meslek sahibi olmak ve başarı istersin.buda dindar insanların kötü haberin iyi yanlarını bulup kendini mutlu ve huzurlu etmelerini sağlaması gibidir.

özet geçersek gerçek huzur üniversitedir.ama ilkokullu ve liseli bunu farkedemez.taki üniversiteli oluncaya kadar.o yüzden sana ilk dediğim cümleyle ilgili birşeyler yap.emin ol rahatlayıp huzur bulacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber-ksa

dinden uzaklaşıldığı için sıkıntı artar.kalp sıkılır.bazen mutlu olursun ama devamlılığı yoktur bu mutluluğun.seni hak din olan islamiyetin emirlerine ve yasaklarına uymanı tavsiye ediyorum.o zaman huzuru bulup mutlu olacaksın.

NOT=Huzur eğitim gibidir.İLKOKUL,LİSE,ÜNİVERSİTE.ilkokulda sadece okuma yazma vb. şeylerle mutlu olursun.bu günahkarların istediklerini elde ettiklerinde anlık mutlulukları gibidir.lise de ise karneye teşekkürü alınca mutlu olursun.bu ara sıra günah işleyen ama dinine bağlı olan insanın kötü bir haber almadıkça güzel haberlerle kendinde huzur ve mutluluk bulması gibidir.üniversitede okulunu bitirip meslek sahibi olmak ve başarı istersin.buda dindar insanların kötü haberin iyi yanlarını bulup kendini mutlu ve huzurlu etmelerini sağlaması gibidir.

özet geçersek gerçek huzur üniversitedir.ama ilkokullu ve liseli bunu farkedemez.taki üniversiteli oluncaya kadar.o yüzden sana ilk dediğim cümleyle ilgili birşeyler yap.emin ol rahatlayıp huzur bulacaksın.

Haklısın.

• @cyber-ksa noktayı koymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 9 Eylül 2012; 20:33:51 >

BU BİR UYARIDIR !
  • Zaten Cumadan Cumaya namazımı kılarım her gün dua ederim ama 5 vakit namazım yok işte onada yakında başlıcam
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.