Şimdi Ara

İçim burkuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler akşam 7 de özel dersim vardı evden hemen çıktım 5 dk kala hocanın evi yakın en fazla 700 800 metre. sonra evimizin (3 bloklu site) kapısından çıkarken yeni kapıcımızın eşi ve büyük oğlu 13 14 yaşlarında girdi. iyi akşamlar deyip geçtik.sonra 200 metre gittim yürüyerek.aceleyle karşımdan bir çocuk geliyor.sokak bom boş. 8 9 yaşlarında olunca dikkatimi çekti bu havada ve akşam akşam sonra yaklaştım yeni kapıcımızın küçük oğluydu.

Sonra çocuk yanımdan geçti nasılmıydı?

Üzerinde montu bırak uzun kol giyecek kıyafet yoktu kısa kol üzerinde süveter ile eve doğru yalnız gidiyordu. elinde köşedeki bakkaldan aldığı poşetin içinde 2 paket bisküvi ile gidiyordu.

O an içim burkuldu cidden.Çocuğa bişey diyemedim daha 2 gün önce taşındılar.sadece bir kez gördüm.Önceki kapıcımız olsa her türlü yardımda bulunurum.ara sıra bakkaldan eve gelirken abur cubur aldıysam verirdim denk gelirsem.

Şimdi okullarda kılık kıyafet serbest olması isteniyor. yaşadığım şehirde bir kaç okul bu kuralageçti.bizim okulda ise her sınıftan 3 5 kişi sivil giyiniyor oda erkekler siyah düz pantolon düz triko falan okul kıyafetine yakın kızlar ise bir ikisi özenti olup giyiniyorlar birbirleriyle yarışıp hele bugün sınıftan kızlardan birisi beden dersi var diye açık mavi pembe beyaz adidas eşofman takımı giydi bide biraz şişman görseniz palyanço sanarsınız. ben ise çoğu arkadaşım gibi normal giyiniiyorum. Ve yakında bizim okulda bu yıl tam olarak geçecekmiş. O çocuğu gördükten sonra daha o okula görmemiş özenti gibi sivil gidemem. Yoksa sınıftaki çoğu kişiye göre daha lüks marka kullanıyorum. ama bunları giymenin yeri burası olamaz.

ama o çocuk aklımdan çıkmıyor içim gidiyor ne yapmalıyım özel derste bile 3 5 kere aklıma geldi dikkatim dağıldı.hocada fark etti. aklımın başka bişeye takıldığını.

• Allah yardımcısı olsun ne diyelim ki bende üzüldüm
  • vatandaşlarımız imkanlarına göre çocuk yapsalardı bu tür durumlar yaşanmazdı.

herkes evlenmek ve çoluk çocuk sahibi olmak istiyor güzel ama maalesef yaşam koşulları herkese eşit davranmıyor.

buna rağmen 2-3 çocuk yapıp sonra çocuğum aç zor geçiniyoruz deyip veryansın edenler var.

1 çocuk sahibi olsalardı bunca sıkıntıyı ne çocuklar çekerdi ne ebeveynler.

ülkemizde cinsellik eğitimi yokki okullarda...marketten prezervatif alırken utanan bir neslin evlatlarıyız.

prezervatif konusunda devlet olsam ücretsiz dağıtılmasını sağlarım marketlerde.
  • Şimdi buraya bir sürü şey yazmak geliyor içimden ama neye yarayacak ki diyorum kendi kendime.ALLAH bütün kardeşlerimize yardım etsin inşALLAH.Haklarında ne hayırlıysa onu nasip etsin kardeş.Diyecek bir şey bulamıyorum.
  • Guncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçücük çocukların psikolojileri bozulacak. o psikolojiyle nasıl büyüyecekler? hep bi ezilme duygusu yaşayacaklar. bu sistem kötü oldu. herkes eşit olsaydı iyiydi.
  • Bu durumda olan o kadar cok insan var ki. Insan uzuyor gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.