Şimdi Ara

İç savaş hazırlıkları yapılıyor kolayca alt edecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem silah hem nüfusla iç savaş hazırlıkları tam gaz devam ediyor.Aslında daha önceden başlatacaklardı savaşı ama gördüler ki savaşmadan da kazanabilirler.Nasıl mı?"pkklı değilim" deyip Türk arkadaş ortamı/ortamlara sızan birsürü kürt var altyapıyı hazırlıyorlar bu birincisi.İkincisi mahalleleri kendi soydaşlarıyla(kürt)ikamet ettiriyorlar eski den Türklerin yaşadıkları mahalleler şimdi ya çingene ya da Kürt mahallesi oldu.Suriye ve Irak'dan gelen Suriyeli(kürt-arap)nüfusu da işlerini kolaylaştırıyor.Böyle gidecekse inşallah anayasa dan "Türk" adı kalkar en azından kendimi 1 yıla psikolojik olarak burası vatan değilmiş gibi hazırlarım.Şunu da söyleyim savaş çıktığı zaman özellikle bunların altına yatan balkan asıllı ve Türkler "sen Türk değil misin niye savaşa gitmiyorsun?" ya da sizin Türk olduğunuzu bilerekten millet belirtmeden bu sözü söyleyecekler.Ben söyleyim ne kürtler ne araplar bu ülke için savaşmaz genel konuşuyorum.Kürtlerin zaten K.Irak da devletleri var Türk-iye onlar için pek bir şey ifade etmez.

• Başlığı görünce bir Sezar konusudur dedim.
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    Arkadas ne kadar genellemisin. Sanki butun kurtler pkk liymis gibi. 5 millyon kurt pkk yi desteklese,15 milyon kürt vatandasimiz pkk ya karsidir.

@2000watts
    Evet kürtlerin %80-85 i teröristleri destekler fakat azınlık oldukları ortamlar da söylemeye korkarlar ama çoğunluk oldukları yerde gururla söylerler.Sen bana kürtlerin "pkklı değilim" diyenlerin çoğunluk olduğu yerde neden örgüte karşı eylem yapmadıklarını söylesene?Ya da 11 bin silahlı kürdün 500 pkk lının baskısıyla pkk ya çocuklarını kaptırdıklarını ya da gönüllü katılmadıklarına inanayım mı?Doğu da,güneydoğu da belki batıdakilerde de her kürdün evinde 4-5 tane kaleşnikof vardır.

bu topraklar böyledir gençler. tarihini bilmediğinizden telaş yapıyorsunuz. kürt olayı biter başka dert çıkar. meyvalı ağaç taşlanır. hiç gidipte yeni zelanda ile uğraşanı gördünüz mü?

burası türkiye ayık olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Türkler ermenileri tehcir etmeseydi ermeniler dağınık olarak yaşadıkları için o gün gibi bize düşman olsalar da kurtuluş savaşını başlatamazdık.Çünkü savaşa hazırlanmak için önce örgütlendik.Kürtler de Türkiye'yi ele geçirecek sen de böyle düşünmeye devam edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezar312 -- 31 Mart 2016; 20:33:44 >

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Türkiye'de iç savaş çıkmaz.

Bence de çıkmaz referandum ile direkt verirler doğu bölgesini.

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Türkiye'de iç savaş çıkmaz.

aslında başlığa bakma.Demek istediğim çıkarsa Türkler tarafından çıkar kürtler ülkeyi nüfusla ele geçireceğinin farkında kalanları da öldürecekler.

Orijinalden alıntı: 2000watts

Arkadas ne kadar genellemisin. Sanki butun kurtler pkk liymis gibi. 5 millyon kurt pkk yi desteklese,15 milyon kürt vatandasimiz pkk ya karsidir.

Ahhahahahahahhahahahaha ulan siz şaka mısınız ya yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • sezar312 kullanıcısına yanıt
    bu agresifliğin sebebi ney ve pc başında oturduğumu nerden çıkardın ? insan gibi soru sordum merakımdan insan gibi cevap bekliyordum ayıp oldu bu

hem beni burdaki insanlarla genellemen hemde bir şeyler yapmadığımı söylemen belki fikir tartışması yapmak istiyordum yada beraber beyin fırtınası

kusura bakma ama sende bu tavır (ve senin gibilerde) olduğu sürece o adamlar gelir iç savaşta bizi yer götürür biz daha birlik olana kadar

Çünkü inanmışlar kedince davalarına ve biri kürdüm dediği zaman ayaklarına yapışıyorlar

Neye dayanarak bunları yazıyorsun anlamıyorum.

İş nufusla olacaksa evlen bol miktarda çocuk yap.

Bu kadar korkmana gerek yok.

Eğer haberleri takip edip, yalan yanlış yorumlayıp, bir kamyon saçmalık uydurmaya devam edersen şizofren olacaksın.

Kim bilir belkide şizofrensindir ama biz seni normal kabul edip cevap yazıyoruz.
  • Ermeniler de isyan başlatmıştı kürtler gibi sonunda tehcir ettik.Bence siz başınıza gelecekleri hak ediyorsunuz gerçi benim gibi insanlar olmasa o doğu da gönüllü savaşmaya gidecek insan bulamazsınız çünkü bizim gibi insanların hiçbir şeyi olmasa bile maddi olarak manevi olarak vatanımız vardır.Senin gibiler de düşmanını içine alır besler arkadan vurulunca ağlar var böyle kürtle arkadaş olup arkadan vurulan bu sefer toplu halde vurulacaksınız.
    üniversiteleri ve aldığımız göçü görmüyon mu sen?Yazdıklarımı aklında tut 10-14 yıl sonra beni hatırlayıp ağlarsın umarım.

Orijinalden alıntı: sezar312

Ermeniler de isyan başlatmıştı kürtler gibi sonunda tehcir ettik.Bence siz başınıza gelecekleri hak ediyorsunuz gerçi benim gibi insanlar olmasa o doğu da gönüllü savaşmaya gidecek insan bulamazsınız çünkü bizim gibi insanların hiçbir şeyi olmasa bile maddi olarak manevi olarak vatanımız vardır.Senin gibiler de düşmanını içine alır besler arkadan vurulunca ağlar var böyle kürtle arkadaş olup arkadan vurulan bu sefer toplu halde vurulacaksınız.

Haydaaa şimdide vatan haini olduk

Sen buranın troll ü falan mısın bu nasıl tavırlar ne kadar gereksiz agresiflik

Her seviyeli saygılı konuşanı kılıbık sanan tiplerdensin onu anladık

Bak hocam kimin kim olduğunu ne yaptığını burdan bilemezsin ben ne kürtleri severim ne onlara yataklık yaparım bunu bil yeter sana çünkü sana fazla şey anlatmaya gelmez anlatma ihtiyacıda hissetmiyorum zaten çünkü aklında bir şeyler tutuşturmuşsun ve o ateş seni nereye götürüyorsa oraya gidiyorsun
    ama şunu bil ki Zamanında Aziz Nesin Sivas ta otelde mahsur kaldığında arabaları yakarak oteli ateşe veren onca insanı öldüren senin kafa yapındı

• ben sana vatan haini mi demişim neyin kafası bu?Orda senin gibilerin yanlış düşenceleri yüzünden bu sonuca varılacağını anlatmak istedim.

Orijinalden alıntı: sezar312

ben sana vatan haini mi demişim neyin kafası bu?Orda senin gibilerin yanlış düşenceleri yüzünden bu sonuca varılacağını anlatmak istedim.

*Senin gibiler de düşmanını içine alır besler arkadan vurulunca ağlar*
    yaşın kaç onu merak ettim umarım benden büyüksündür
    yada bir yerden bir gaz almışsın kastettiğim beyninde ki ateş onunla konuşuyorsun az sakinleş kendine gel bence
  • Bir arkadaş doğru yazmış gerçek meseleyi hala göremiyorsunuz eskiden solculara karşıydınız sonra alevilere karşı oldunuz sıra kürtlere geldi bir insalık düşmanlarına karşı olamadınız , buda sizi bitirdi ....
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.