Şimdi Ara

İbrahim Yattara Dönmüyor. (photomatch)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yattara şoku
    Yıldız oyuncunun alacaklarını gerekçe göstererek FIFA'ya başvurduğu ve takımdan ayrılacağı iddiası Trabzonspor kulübüne bomba gibi düştü
    İbrahima Yattara'nın milli takım için ülkesine giderken "Bir daha Trabzon'a dönmeyeceğim" dediği iddiası camiayı şok etti. Gineli futbolcunun alacaklarını gerekçe göstererek FIFA'ya başvurduğu ve takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtildi. Kulüp genel saymanı Emin Kahraman, konuyla ilgili "Yattara, izin dolayısıyla ülkesinde. Gitmesini gerektirecek borcumuz yok" açıklamasını yaptı.

    HEPSİ ASILSIZ SÖYLENTİ
    Gineli futbolcunun menajeri Adnan Demir ise Yattara'nın parasını alamadığı için huzursuz olduğunu dile getirerek "Yattara, Trabzon'a dönecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. Yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni de, futbolcuların ödemelerinde bir sıkıntı olmadığını söylerken "Bizi yıpratmak için ortaya atılmış dedikodular" ifadesini kullandı.


    İstermisiniz Apinin yerine gelsin.



  • Yattara kaçtı mı?
    Yattara'nın "Trabzon'a dönmeyeceğim" dediğinin iddia edilmesi bordo-mavili camiayı karıştırdı. Yönetimden çelişkili açıklamaların gelmesi taraftarın endişesini daha da artırdı ..
    G.Saray'ın "Feldkamp dönmeyecek" iddialarıyla çalkalandığı günlerde benzer bir durum da Trabzon'da ortaya çıktı. Bordo- mavili takımın Gineli'si Yattara'nın "Bu, son gidişim. Bir daha Trabzon'a dönmeyeceğim" dediğinin öne sürülmesi ortalığı karıştırdı. Yıldız oyuncunun menajeri Adnan Demir, Yattara'nın parasını alamadığı için huzursuz olduğunu ancak döneceğini söylerken, bordo- mavili kulübün yönetim kurulu üyesi Ahmet Uğur Zihni, hiçbir futbolcunun ödemesinde problem bulunmadığını açıkladı.

    SİNYALİ VERMİŞTİ
    Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman'ın ise daha muğlak bir ifade kullanıp, "Gitmesini gerektirecek ekstrem bir borcumuz yok. Futbolculara en az borcu olan kulübüz" demesi kafaları karıştırdı. Yattara, birkaç hafta önce verdiği demeçte "Trabzon'da çocuğuma Fransızca eğitim verecek bir okul yok. Zaten sürekli puan kaybediyoruz, mutlu değilim" demişti.

    bu da sabahtaki haber kaynak :http://sabah.com.tr/haber,05A97EC8C5FA49518A9CC7AFA203C242.html

    yattara da giderse heralde küme de kalma mücadelesi veririz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.