Şimdi Ara

Silinsin lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Giriş

Devletten beleşe geçinen çok oldukça 5li çete ile uğraşan veya umursayan kimse olmuyor ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hitokiri_johndoesai h kullanıcısına yanıt

38 yaşında emekli olup birkaç evi olanlar bedava otobüse biniyor... Bunun çocuğu asgari ücretle iş aramaya tam bilet ödüyor . Bu bilet parasını da 38 yaşında emekli olan babasından istiyor dövüş kavga gürültü hatta cinayete kadar gidiyor bu

• Xakler kullanıcısına yanıt

Devlete kapağa atmak bu nedenle önemli... Kimse ülkede üretimle özel sektörde çalışmakla uğraşmak istemiyor... Fakat şimdi bu sistem çatırdıyor. Üretimden uzaklaştıkça üretilen mamul pahalılanıyor

• Cem kullanıcısına yanıt

Sadece gelire bakılarak sosyal yardım yapılması insanların çalışanla çalışmayan arasındaki farkı yok eder .. çalışan 3 bin kazanıyor ve vergiler ödeyip herşeyi tam bilet tam elektrik tam su faturası ödüyor ama çalışmayan elektrik su bedava yol bedava giyim bedava yiyecek bedava olursa kimse çalışmak istemez ülkede ve sosyal yardım için yüksek vergi nedeniyle işsizlik oluşur

Oysa sosyal yardımlar engellilere -engeline göre veya yaşlılara sosyal aktivite evde sağlık hizmeti gibi şeyler yapılarak fakirlere ise süre bazlı olursa daha faydalı olur. Oysa ülkede engelli sağlam çalışandan , emekli genç çalışandan fazla maaş alabiliyor üstüne birde birçok şey de bedava . Bu genç işsizliği yaratıyor üstüne gelecek birikimi yapmasını da engelliyor

• iktidarın hamuduyla götürdüğü deveyi değil, toplumun ihtiyaç sahibi olmak zorunda bırakılmış kesimlerine verilen cücük kadar yardımı diline pelesenk edenlerin memleketi. bilmiyorum, belki de başımıza gelenleri hak ediyoruzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulaşımı ya herkese bedava yaparsın ya da herkese eşit yaparsın. Ben bu işi çözemedim.

Neden ucuz ulaşım var bedava ulaşım var algılarım kapanıyor.
    Yaparsın aylık kart herkes alır olur biter.

Sanki toplu taşıma kullanıp da zengin olan var. Herkes birbirinden fakir

• Öğrenci indirimi dışında tüm bedava ve indirimli kartlar iptal edilecek bu işin çözümü bu. AÖF öğrencisine öğrenci indirimi olmayacak, 25 yaşı geçene de olmayacak, öğretmen indirimi olmayacak, polis görev haricî bedava otobüse binmeyecek, 65 yaş tamamen kalkacak, anne kart saçmalığı mı eklenmiş üzerine, bu da kalkacak.

• geng g kullanıcısına yanıt
    senin önerdiğin saçmalıklar yerine, devlet , belediyelerin toplu taşıma araçlarında kullanılacak yakıttan vergiyi kaldırsa daha güzel olmaz mı? faiz nass'tır deyip dövizi arttırmasa bir de. ekonomiyi, ekonomiden anlayan uzmanlara bıraksa bir de. he, olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 9 Nisan 2022; 22:56:29 >
  • Öğrenci tamam da ÖĞRETMEN niye indirimli yahu?

Öğretmenlik hem maaş hem de çalışma saatleri açısından kebap meslek.
    Nesi eksik öğretmenlerin?

• Kassady kullanıcısına yanıt

Şurayı tam anlayamadım biraz daha açık anlatabilir misin?

Silinsin lütfen
  • Sizler yaşlandığında o zaman göreceğim :)

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    1820 den gelmiş o arkadaş. zaman makinesi bulmuş beleşe, binmiş. umarım geri döner.

• Metroya kadar range rover ile gel sonra metroya bin. Güzel fantaziymiş. Silinsin lütfen 

• hak hukuk adalet dedikleri bu.Silinsin lütfen  göreve gelince pkk sempazitanını bile işe alır hale gelirsin. boşuna öndünç oy almadılar.Silinsin lütfen 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.