Şimdi Ara

İBB israf bildirisi' dağıtmak 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' sayıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Kadıköy'de 'Demokrasi Kazanacak, Her Şey Çok Güzel Olacak' adlı kampanya başlatan bir grup dağıttıkları bildiri nedeniyle 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' iddiasıyla ifadeye çağrıldı.

    Artı Gerçek’te yer alan habere göre, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) seçimleri yenileme kararının ardından İstanbul Kadıköy'de bir grup, 'Demokrasi Kazanacak, Her Şey Çok Güzel Olacak' adlı kampanya başlatarak 25 Mayıs'ta 'İBB israf faturası bildirisi' adlı bildiriyi dağıtmaya başladı.

    Kadıköy İskele Meydanı'nda 1 Haziran'da stant açıp bildiri dağıtan gruba polis müdahalede bulundu.

    Standa gelen polisler, Cumhuriyet Savcılığı'nın dağıtılan bildirinin içeriğinde 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' bulunduğu gerekçesiyle soruşturma başlattığı bilgisini vererek stantta bulunanları ifadeye çağırdı. İddia edilen suçlama karşısında 4 kişi ise ifade verdi.

    'Demokrasi Kazanacak' kampanyasını oluşturan bileşenler çalışmalarına devam edeceklerini duyurdu.

    https://t24.com.tr/haber/ibb-israf-bildirisi-dagitmak-cumhurbaskani-na-hakaret-sayildi,824160







  • göz boyamak için bir de yargı reformu diye paket çıkartıyorlar. zihniyet değişmedikçe istersen dünyanın en mükemmel yasalarını yap,onlar sadece teoride kalır.

    bu ülkede yapılan bir araştırmaya göre yargıya güven %38 lere düşmüş. eminim o %38 yargıya güveniyorum diyenlarin de büyük çoğunluğu AKPlidir.
  • İma yoluyla hakaret var. Cumhurbaşkanına israf ediyor, vergilerimizi çarçur ediyor demek istemişler. 5 yıldan başlar. Yargi reformu yapar 3 yila baglariz. Bu da Sayin Cumhurbaşkanının size kiyagi olur. Kıymetini bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.