Şimdi Ara

İBB’de 550 'teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dedi
    İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dediWhisper (@whisperhaber) on Xtwitter
    İBB’de 550 kişinin "terör" örgütleri ile ilişkili olduğunu iddia edip, kanıt sunamaması nedeniyle hakkında 3 kuruşluk dava açılan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Savunmasında bu açıklamayı “düşünce özgürlüğü” kapsamında yaptığını öne sürdü. (Halk TV)
    https://twitter.com/whisperhaber/status/1746447991584543007?t=_o-AjWVjww67V1bPn2KnvA&s=19

İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dedi
    İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dediGökan Zeybek (@gokanzeybekCHP) on Xtwitter
    Kamuoyuna duyurulur! "İBB'de 550 terörist var" yalanıyla emekçileri ve bir devlet kurumunu hedef alan Süleyman Soylu ifadesinde “Elimde bir bilgi/belge yok. Ben bunları siyaset yapma ve ifade özgürlüğü kapsamında söyledim” diyerek iftira attığını açıkca itiraf etmiştir.…
    https://twitter.com/gokanzeybekCHP/status/1746463685889949768?t=R3_R1wPaoweKcvJIzrnd5g&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklı mı ? Haklı.
    Birilerinin işine gelince her cümlesine düşünce özgürlüğü, demokrasi hede hödö derler. İşlerine gelmeyince durum malum. Belki sayı o kadar yoktur ama adamın haklı olarak söylediğine inanıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dedi

İSTEDİĞİNİZ KADAR İFTİRA ATIN! MİLLET HEPSİNİ GÖRÜYOR! ALLAH BÜYÜK! BU ADAMI YE NE ME YE CEK Sİ NİZ!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu herifin sedat pekerin eline dusecegi gunu millet bekliyor

• Onlar yaparsa "DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ", muhalif sıradan bir vatandaş yaparsa Silivri.

• Komedi, tam anlamıyla siyasal dinci davranışı.

• Haber doğru değil her zaman ki gibi... Yalanın yanlışın ALGI'nın bini bir para...

( Bir kesimin bu Süleyman Soylu sıkıntısı nedir çözemedim gitti. )

İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dedi
    İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dediSüleyman Soylu (@suleymansoylu) on Xtwitter
    Allah’tan korkusu olmayanlar bu acılı günümüzde sosyal medyayı yine yalanların beşiği yaptı. Mahkeme dosyasında açıkça “İçişleri Bakanlığı Raporu doğrultusunda” yazdığı halde… İçişleri Mülkiye Teftiş Raporları Diayder Davası Savcılık iddianameleri İstihbarat raporları…
    https://twitter.com/suleymansoylu/status/1746145446790136227

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özkan mayışlara ne kadar zam geldi?

• Şimdi ben çıkıp Süleyman Soylu hakkında kamuoyunda asılsız iddialarla karalamalar, itibar suikastleri (artık ne kadar itibarı kaldıysa) yapsam sonra bana dava açılsa ben de düşünce özgürlüğü yea deyince yırtabiliyor muyum? Oluyor mu öyle?

• Şimdi bende birisinin beach çocuğu olduğunu düşündüğümü söylesem ifade özgürlüğü olurmu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Süleyman soylu acısı çekenler mi!?

Adam gitti operasyonlar için düğmeye basıldı

Adamın 7 yıllık çete ( pardon yönetim) boyunca yaptığı çeteler vsvs savaş Ali Yerlikaya nin 6 ayda yaptığından az

Nerde pudraci , hırsız , dolandırıcı varsa adamla fotoğraf var

Sen ben onun yanına gitsek 50 defa GBT sorgulama yapılırdı

Hiç mi bakmadılar? Adamın açıklaması benimle herkes fotoğraf çektirebilir ?

• zaten hdp sadece demokrasi içim ekrem başkana oy verdi tek dertleri kayyum olmasın idi.İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dedi 

Şuna bak şuna
    Dilliyle beraber yine rehin almışlar konu dışını.

• viloa hanım rahatsız olduysan şikayet edersin.İBB’de 550 "teröristin olduğunu iddia edip kanıt sunamayan Süleyman Soylu, düşünce özgürlüğü dedi 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.