Şimdi Ara

Ibanez GRG170DX Gitar ve Blackstar ID Core 10 Amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Ibanez GRG170DX: Gitarın da amfinin de hiçbir sorunu yoktur. İkisi de çok az kullanıldı. Gitarı İstanbul'da bir stüdyodan satın aldım. Aldığımda resimlerde görünen birkaç boya kalkması vardı. Bu kozmetik sorunların sese bir etkisi olmadığı için test ederek alıp Beyoğlu Dore Müzik'ten tüm bakımlarını ve tel değişimini yaptırarak kullandım. Hiçbir sorunu yoktur. Telleri tazedir.

    Blackstar ID Core 10: Amfi bilgisayara bağlanarak hem hoparlör hem de amfi olarak kullanılabiliyor. Amfi ayarlarını bilgisayardaki yazılım ile yönetip yeni profiller ve patchler oluşturabiliyor akordunu bilgisayardan yapabiliyor ve Blackstar topluluğundan kullanıcıların hazırladığı profilleri indirerek kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda usb kablosu ile bağlandığı için bilgisayardan kolayca ses kaydı da alınabiliyor. Hiçbir sorunu yoktur, adaptör kablosunun ufak bir bölümündeki plastikte deformasyon vardır.

    İkisinin birlikte alınması önceliğim fakat ayrı ayrı da satılabilir. Eskişehir'de görüp deneyerek satın alabilirsiniz veya şehir dışına havale sonrası kargoyla gönderebilirim.

    Fiyat: Gitar 600TL Amfi 400TL , birlikte alınırsa indirim yapabilirim. Takas yoktur.
    Ibanez GRG170DX Gitar ve Blackstar ID Core 10 AmfiIbanez GRG170DX Gitar ve Blackstar ID Core 10 AmfiIbanez GRG170DX Gitar ve Blackstar ID Core 10 AmfiIbanez GRG170DX Gitar ve Blackstar ID Core 10 AmfiIbanez GRG170DX Gitar ve Blackstar ID Core 10 Amfi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7416DD784 -- 2 Mart 2019; 15:55:5 >







  • sattınız mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.