Şimdi Ara

iban nereden öğrenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ürün satmak istiyorum babamın kredi kartın para yatırılacak bende kargo yapıcam ama babamın ibanı nasıl öğrenebilirim

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Kredi kartına para yatmıyor diye biliyorum.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Soylu

Kredi kartına para yatmıyor diye biliyorum.

peki nasıl yapabiliriz hocam

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Yaşın tutuyorsa bankadan hesap açtır başka türlü yapamazsın.

Yaşın tutuyorsa bankadan hesap açtır başka türlü yapamazsın.

babmın hesabına yatırılacak para

• i öğrenmek için yardım almalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 22 Mart 2016; 14:04:06 >
    Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ozaman baban banka hesabı açsın kardeşim daha neyini anlamadın bu konunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ozaman baban banka hesabı açsın kardeşim daha neyini anlamadın bu konunun.

anlamıyorsun,babamın zatne hesabı var ama ibanı nereden öğrenecez dedim,adam ibanı bilsin ki para yatırsın dimi

Tamam iş yine babanda bitiyor güzel kardeşim.Baban en kötü bankayı arasın hesap numarasını öğrensin. Yada hesap defterinden baksın bunu babana sorsaydın ya keşke önce.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.