Şimdi Ara

İade Edip Aynı Anda Farklı Ürün Alamaz Mıyım? [ÇÖZÜLDÜ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada'dan 13 cm hoparlör satın aldım, önümüzdeki cuma kargoya verilecek. Aynı hoparlörün 17 cm olanı önce stoklarda yokken ben 13 cm aldıktan sonra stoklara girdi ve fiyatı daha ucuz. Taksitli aldığım için iadeyi de taksitli yapacaklar şimdi. Bunun yerine ürün henüz kargolanmamışken siparişi iptal edip iade işlemine bankayı karıştırmadan çektiğim paraya büyük olan hoparlörü alsam, sadece fiyat farkı iade edilse, ya da o farka başka ürün satın alsam olmaz mı?

    ÇÖZÜM:


    Eğer sipariş verdiğiniz ürün henüz kargoya verilmemiş ise, aynı ya da daha düşük tutarda olmak şartıyla değişim yapılıyor. Daha düşük tutarda bir ürünle değişim yapılırsa fiyat farkı hesabınıza 10 dakika içerisinde iade ediliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 25 Temmuz 2017; 12:58:12 >



  • o şekilde olmaz diye biliyorum. taksit taksit iade edildiğini kim söyledi ? ben cepteteb ve ziraat kartımla taksitle alıp sonradan iade ettim. tüm para limitime eklendi ama dönemiçi işlemlerde her ay gözüktü. hatta aşağıya ziraatle boynerden ürün iade ettim. tüm para bakiyeye eklendi ama aşağıda her ay d.içi işlemlerde gözüküyor.

    İade Edip Aynı Anda Farklı Ürün Alamaz Mıyım? [ÇÖZÜLDÜ]




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.