Bildirim
i7 ve i5
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
MAYBESTA Android Bilgisayar için Profesyonel Kablosuz Yaka Yaka Mikrofonu - Kablosuz Yönlü Kondenser Kayıt Mikrofonu USB C Arayüzü ile Röportaj Video Podcast Vlog YouTube : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
https://www.amazon.com.tr/dp/B09MHTGLHY
21 sa. önce paylaşıldı
Dc 12v 150w Soğuk Ve Sıcak Çift Kullanımlı Üç Çıkışlı Araba Oto Elektronik Isıtıcı Fan Ön Cam Buz Çözücü Buğu Çözücü Siyah Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/dc-12v-150w-soguk-ve-sicak-cift-kullanimli-uc-cikisli-araba-oto-elektronik-isitici-fan-on-cam-buz-cozucu-bugu-cozucu-siyah-62716775
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düz 3770 yazdığın için, tercihini 3570k dan yana yaparsan daha iyi olur. Yetmediği yerde overclock yaparsın. En az 4 sene gideri var 3570k nın. Kullanım ihtiyacına göre bu süre kısalabilir ve uzayabilir de. -
Sadece Oyun İse i5 3570K İşinizi Fazlasıyla Görecektir , Bütçenizi Söylerseniz Bir Sistem Toplar Oemci Arkadaşlar.Ayrıca Bütçeniz Düşük İse Ekran Kartına Ağırlık Verip İşlemciyi AMD Düşünebilirsiniz. -
her ikisinide önermiyorum....oyun için FX 8350 başka birşey görmem.....normal şartlarda 5 yıl gideri var....8 çekirdek ve gelecekteki oyunlarda çok iyi performans verir....crysis 3 oyunu örnek olarak daha çok performansı yeteneği var....örnek verecek olursak standart 4ghz hızda çalışıyor...turbo boost ile 4.2ghz çıkıyor... -
i7 şu an gerçekten çok gereksiz tabi eğer Render işleriyle çok fazla uğraşmıyorsanız. 3570k gayet yeterli. -
Oyun için i5-3570K tavsiye ederim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun benchmark sonuçlarında İ5 3570K nın aldığı değerler neredeyse i73770K ile hemen hemen aynı diyebilirim. ARALARINDA sadece 3-5 FPS Oynuyor.
fiyat farkı çok fazla 3-5 fps için o kadar para vermeye gerek yok bence.
Bence Masaüstü i7 serisi gereğinden çok pahalı. İ5 3570K Fiyat/performans kralı bir ürün diyebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_vatan
her ikisinide önermiyorum....oyun için FX 8350 başka birşey görmem.....normal şartlarda 5 yıl gideri var....8 çekirdek ve gelecekteki oyunlarda çok iyi performans verir....crysis 3 oyunu örnek olarak daha çok performansı yeteneği var....örnek verecek olursak standart 4ghz hızda çalışıyor...turbo boost ile 4.2ghz çıkıyor...
Katılıyorum reyize.+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_vatan
her ikisinide önermiyorum....oyun için FX 8350 başka birşey görmem.....normal şartlarda 5 yıl gideri var....8 çekirdek ve gelecekteki oyunlarda çok iyi performans verir....crysis 3 oyunu örnek olarak daha çok performansı yeteneği var....örnek verecek olursak standart 4ghz hızda çalışıyor...turbo boost ile 4.2ghz çıkıyor...
Katılıyorum reyize.+1
işte adamım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X