Şimdi Ara

i7 ve i5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir sistem topladım ama işlemci konusunda sıkıntıda kaldım i7 ve i5 arasında

Core i7 3770
    Core i5 3570K

Hangisini alsam ? Oyun için lazım bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkOzpinar -- 12 Nisan 2013; 21:05:59 >

• Düz 3770 yazdığın için, tercihini 3570k dan yana yaparsan daha iyi olur. Yetmediği yerde overclock yaparsın. En az 4 sene gideri var 3570k nın. Kullanım ihtiyacına göre bu süre kısalabilir ve uzayabilir de.
  • Sadece Oyun İse i5 3570K İşinizi Fazlasıyla Görecektir , Bütçenizi Söylerseniz Bir Sistem Toplar Oemci Arkadaşlar.Ayrıca Bütçeniz Düşük İse Ekran Kartına Ağırlık Verip İşlemciyi AMD Düşünebilirsiniz.
  • her ikisinide önermiyorum....oyun için FX 8350 başka birşey görmem.....normal şartlarda 5 yıl gideri var....8 çekirdek ve gelecekteki oyunlarda çok iyi performans verir....crysis 3 oyunu örnek olarak daha çok performansı yeteneği var....örnek verecek olursak standart 4ghz hızda çalışıyor...turbo boost ile 4.2ghz çıkıyor...
  • i7 şu an gerçekten çok gereksiz tabi eğer Render işleriyle çok fazla uğraşmıyorsanız. 3570k gayet yeterli.
  • Oyun için i5-3570K tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun benchmark sonuçlarında İ5 3570K nın aldığı değerler neredeyse i73770K ile hemen hemen aynı diyebilirim. ARALARINDA sadece 3-5 FPS Oynuyor.
    fiyat farkı çok fazla 3-5 fps için o kadar para vermeye gerek yok bence.
    Bence Masaüstü i7 serisi gereğinden çok pahalı. İ5 3570K Fiyat/performans kralı bir ürün diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

her ikisinide önermiyorum....oyun için FX 8350 başka birşey görmem.....normal şartlarda 5 yıl gideri var....8 çekirdek ve gelecekteki oyunlarda çok iyi performans verir....crysis 3 oyunu örnek olarak daha çok performansı yeteneği var....örnek verecek olursak standart 4ghz hızda çalışıyor...turbo boost ile 4.2ghz çıkıyor...

Katılıyorum reyize.+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

her ikisinide önermiyorum....oyun için FX 8350 başka birşey görmem.....normal şartlarda 5 yıl gideri var....8 çekirdek ve gelecekteki oyunlarda çok iyi performans verir....crysis 3 oyunu örnek olarak daha çok performansı yeteneği var....örnek verecek olursak standart 4ghz hızda çalışıyor...turbo boost ile 4.2ghz çıkıyor...

Katılıyorum reyize.+1

işte adamım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.