Şimdi Ara

İ7 Sisteme yardım !! (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Yeni sistem topladım geriye almam gereken 2 parça kaldı sizden yardım istiyorum.Sistemim şöyle
    İŞLEMCİ = İNTEL İ7 6700 ( K modeli değil)
    ANAKART = MSİ B150M PRO GAMİNG DDR-4 2133MHZ
    RAM = KINGSTON 16 GB DDR 4 2400 MHZ (TEK)
    DİSK = SEAGATE 2 TB
    KASA= COOLERMASTER K350 600W USB3.0 SİYAH PENCERELİ MİDTOWER KASA Pencere kısmına fan taktım

OC VS YAPMAYACAĞIM

Ekran Kartı 480x düşünüyorum 4-8 gb arası ciddi fark olursa 8 alacağım.Sizce bu sisteme mantıklı mı?
    MSI DS B1 Mouse var onun yanına klavye alacağım ledli istiyorum . Tavsiyeniz nedir

Bu sistem güncel oyunlarda 1920x1080 Çözünürlükte Hıgh-Ultra arası oynatır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakodede -- 8 Haziran 2016; 3:04:28 >

• Neden i7?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Neden i7?

Oc yapmayacağım en iyi işlemci o çünkü
  • fakodede kullanıcısına yanıt
    i5'te işini çok rahat görür ama ille de i7 alacağım diyorsan soğutucu da al bence.
  • O kasanın kendisi ve içindeki psu berbat araştırsaydınız keşke imkan varsa iade edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

i5'te işini çok rahat görür ama ille de i7 alacağım diyorsan soğutucu da al bence.

Hocam işlemci yükte de ısınmıyor kasanın pencere kısmına fan taktım yükte 55 i geçmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke

O kasanın kendisi ve içindeki psu berbat araştırsaydınız keşke imkan varsa iade edin

Hocam şu anda hiç bir sıkıntısı yok memnunum ama kasanın içinde 1 tane kasa fanı olması çok kötü bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakodede -- 8 Haziran 2016; 19:02:54 >
  • Psu 600 w yazığına bakma 400w civarı güç verebiliyor.En azından zalman z3 600w alınabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: fakodede

Hocam işlemci yükte de ısınmıyor kasanın pencere kısmına fan taktım yükte 55 i geçmiyor

O kasanın arka çıkışında fan yok diye biliyorum.. pencere kısmına değil, arka çıkışa takmalısın öncelikle fanı.. daha iyi hava akımı olacaktır.. RX 480 ekran kartı da sistemine gayet iyi olacaktır kardeşim.. ancak 8 GB modeli epey yüksek fiyatla giriş yapar diye tahmin ediyorum ben.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

O kasanın arka çıkışında fan yok diye biliyorum.. pencere kısmına değil, arka çıkışa takmalısın öncelikle fanı.. daha iyi hava akımı olacaktır.. RX 480 ekran kartı da sistemine gayet iyi olacaktır kardeşim.. ancak 8 GB modeli epey yüksek fiyatla giriş yapar diye tahmin ediyorum ben.. :)

Hocam o kısmada fan alacağım.Ekran kartı için tahmini bir hesap yaptım dolar 2.891 ekran kartının kendisi (8 gb) vergi dahil 781 lira yaklaşık 1000 lira civarı olur diye düşünüyorum ki dolar gittikçe düşüyor umarım daha da düşer şahsen 4-8 arası aşırı bir fark beklemiyorum 4 gb düşünüyorum oda vergi dahil 678 lira 900 lira civarı olur büyük ihtimal tabi şimdi 100 lira fazla verip 8 gb almak var

• quote:

Hocam o kısmada fan alacağım.Ekran kartı için tahmini bir hesap yaptım dolar 2.891 ekran kartının kendisi (8 gb) vergi dahil 781 lira yaklaşık 1000 lira civarı olur diye düşünüyorum ki dolar gittikçe düşüyor umarım daha da düşer şahsen 4-8 arası aşırı bir fark beklemiyorum 4 gb düşünüyorum oda vergi dahil 678 lira 900 lira civarı olur büyük ihtimal tabi şimdi 100 lira fazla verip 8 gb almak var

Tamam kardeşim.. Yalnız şöyle bir de laf var, mutlaka bilirsin.. evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymaz.. o kadar iyimse olma fiyat konusunda.. :)

• quote:

quote:

Tamam kardeşim.. Yalnız şöyle bir de laf var, mutlaka bilirsin.. evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymaz.. o kadar iyimse olma fiyat konusunda.. :)

Umarım uyar hocam yoksa boşu boşuna beklemiş olacağım :D Dolar düşsün de hesap uymasın en azından :D

• quote:

Umarım uyar hocam yoksa boşu boşuna beklemiş olacağım :D Dolar düşsün de hesap uymasın en azından :D

İnşallah uyar kardeşim.. dolar düşse ben de toplayacağım yeni sistem.. size tavsiye veriyoruz ama benim de kullandığım sistem çok iyi sayılmaz.. imzamda görüyorsun.. :)
  • quote:

quote:

İnşallah uyar kardeşim.. dolar düşse ben de toplayacağım yeni sistem.. size tavsiye veriyoruz ama benim de kullandığım sistem çok iyi sayılmaz.. imzamda görüyorsun.. :)

Hocam sizin sistemde iyi bende ekran kartı yok şu anda hd530 diğer intel vga larına göre iyi iş yapmışlar ama hakkını verelim. İyiki skylake toplamışım

• quote:

Hocam sizin sistemde iyi bende ekran kartı yok şu anda hd530 diğer intel vga larına göre iyi iş yapmışlar ama hakkını verelim. İyiki skylake toplamışım

Evet, çok çok kötü değil aslında.. hatta bende çift ekran kartı bile var yani.. anakartta onboard ATI HD 3000 var yedek olarak.. oyun oynatmasa da görüntü almak için yetiyor..:) Skylake işlemcilerin GPU'su iyi, doğrudur.. bu kadar paraya ve 6 nesilden sonra olsun o kadar da artık.. Güle güle, keyifle kullan kardeşim..

• quote:

quote:

Evet, çok çok kötü değil aslında.. hatta bende çift ekran kartı bile var yani.. anakartta onboard ATI HD 3000 var yedek olarak.. oyun oynatmasa da görüntü almak için yetiyor..:) Skylake işlemcilerin GPU'su iyi, doğrudur.. bu kadar paraya ve 6 nesilden sonra olsun o kadar da artık.. Güle güle, keyifle kullan kardeşim..

Sağolun hocam teşekkür ederim darısı size olur inşallah

• quote:

Sağolun hocam teşekkür ederim darısı size olur inşallah

Eyvallah, inşallah kardeşim..
  • Oyun içinse i5 al bakma arkana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.