Şimdi Ara

İ7 6700k ikinci el alayım derken dolandırıldım (yakalanmis) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
8.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dava sonucu paranızı geri alamayacaksınız maalesef. adam sadece ceza alacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Dikkatsizliğinize gelmiş sanırım basiretiniz bağlanmış diyelim. Evet haklısınız site büyük ve güven veriyor bizim bu siteye gönül bağımız var fakat bir yere kadar. Referanssız ve yeni üyelerden ürün alıp-satmayın. Mesela ben diğer site üzerinden ürün satmıyorum burdan satıyorum veya alıyorum. Diğer sitelerin 2.el bilgisayar parçalarını bana güven vermiyor.



    Peşini bırakmayın sonuna kadar gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun 2.elinden nasıl güvenerek alışveriş yapabiliyorsunuz? Hiçbir güvenlik önlemi yok gittigidiyor,sahibinden get ilanları gibi değil.Yönetimde sorumluluk almıyor.



    Referans derseniz 3 iyi satar 1 kandırır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akbaba89

    Forumun 2.elinden nasıl güvenerek alışveriş yapabiliyorsunuz? Hiçbir güvenlik önlemi yok gittigidiyor,sahibinden get ilanları gibi değil.Yönetimde sorumluluk almıyor.



    Referans derseniz 3 iyi satar 1 kandırır



    Doğru, doğru da ...

    Diğer sitelerde sorumluluk almıyor kesinlikle, sahi***den nin kontrotına bakalım, sadece önemli yerleri ekliyeceğim.



    1- Bla bla bla x firma "uyuşmazlıklarda taraf olarak kabul edilmeyecektir"

    2- Bla bla bla "İşbu sözleşme tarafları ALICI ile SATICI olup işbu sözleşmenin yerine getirilmesi ile ilgili tüm yükümlülük ve sorumluluklar taraflara aittir"

    3- Taraflar, işbu sözleşmenin tarafı olmayan Sah***den Bilgi .. bla bla bla


    Yani siz sahibinden tarzı ikinci el sitelerinde satıcı olarak yada alıcı olarak sorun yaşadığınız zaman kısacası yasal olarak sahibinden. com un bu sözleşme gereği hiç bir yasal sorumluluğu bulunmuyor.

    Ancak böyle bir sorunda bir avukat tutarak sadece dolandırıcı yı değilde, aynı zamanda firmayı da şikayet ederseniz, avukatta mahkemede firmanın komisyon aldığını taraf olma-masının hiç bir şekilde kabul edilemeyeceği yönünde hakimi ikna ederse, işte o zaman işler değişebilir, ancak firmanında avukatları da davada olup kendilerini yasal olarak koruyacaklardır.


    Konuya gelince biz insan oğlu daha birbirimizi bile affedemezken, TANRI' nın bizi affetmesini nasıl bekleyebiliriz ? Madur olan arkadaşımızın yaşıda küçük değil, tabiki anlık bir durum hepimizinde başına gelebilir bu dolandırılma olayı, affetme konusunda ise tabiki bu madur ile d. çocuk arasında biz ne as-kes diyebilir nede affetmesini isteyebiliriz.




  • senin gibiler yuzunden iyice azitti bu dolandiricilar.aslinda burda paradoks var.cok ucuza satanmi suclu bunu almak isteyenmi? Simdi sen aklinca cok ucuza urun buldugundan o kisiyi dusunmeden gozun kapali atladin.belkide cok acil paraya muhtac birisi.burda gozunde karsi taraf magdurken sonucta sen magdur duruma dustun.iyi olmus bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan sağ olun arkadaslar, az önce siber suçlardan ciktim. Savcılık talimatı geldiği anda tüm işlemlere başlayacaklar, elimde çok fazla Done olduğunu soylediler ve tabiki biraz zaman alacak ayrıca konu dolandırıcılıktan da oteymis ünvan kullandığı için de ayrıca dosya açılacakmış kuş olup ucsa bile muhakkak yakalananacakmis.

    Hayırlısı bakalım umarım başka zarar gören de olmamıştır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana soylediyseniz hiç de öyle olmadı hocam dokümanları paylasmiyorum ama nasıl olduysa birden abi kardeş olduk. Elindeki ürünü de aciliyetinden de satmiyordu .

    İyi olmuş demek hiç de hos degil...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tr.duman

    Tekrardan sağ olun arkadaslar, az önce siber suçlardan ciktim. Savcılık talimatı geldiği anda tüm işlemlere başlayacaklar, elimde çok fazla Done olduğunu soylediler ve tabiki biraz zaman alacak ayrıca konu dolandırıcılıktan da oteymis ünvan kullandığı için de ayrıca dosya açılacakmış kuş olup ucsa bile muhakkak yakalananacakmis.

    Hayırlısı bakalım umarım başka zarar gören de olmamıştır.



    Ünvan derken, kendisini : polis, avukat, doktor gibi bir ünvanla mı tanıttı ?
  • En yakın zamanda paraya muhtaç birisi tarafından dolandırılmanızı ve tüm malvarlığınızın yok olması dileğiyle.
  • Evet hocam, bu durumu daha başka şekle sokuyormus.
    örneğin Müge ANLI da birisi kendini doktor olarak tanıtmıştı da doktor olmadığı anlaşılınca sağlık bakanlığı ayrıca bir dava açıp bir kaç gün sonra anında tutuklatmıştı. yani hangi kurumun ünvanını kullanıyorsa ayrıca o kurum yetkilileri de şahıs hakkında dava açıp takibini yapıyor. umarım anlatabilmişimdir... bir de gerçekten o kurumun memuruysa vay haline ihraca kadar yolu var...
    @KARABASUKA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 17 Mart 2017; 14:2:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkatli olun arkadaşlar, burası havuz sistemine dayalı 2. el satış sitesi değil. Karşılıklı güvene dayalı alışveriş yapabilirsiniz sadece. Bu yüzden karşınızdaki kişinin referanslarını kontrol edip güvenli olduğuna emin olduktan sonra alışveriş yapın. Geçmiş olsun, umarım mağduriyetiniz giderilir.
  • Geçmiş olsun cidden çok üzüldüm sizin adınıza, Allah belasını versin o darboğazın, bunlar hep o işlemci den yaşadığınız problemler yüzünden oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi bilmeyene dolandırıcı her yerde var. Kimden mal alınır kime mal satılır iyi bilmek lazım. Yıllardır alım satım yaparım çok şükür ne mağdur oldum ne de mağdur ettim. Bu çoğunlukla tecrübe biraz da şans.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana gelsin z3plus ım (bu parçayı sana hediye edeceğim aklımın ucuna bile gelmezdi)

    https://www.youtube.com/watch?v=GXcWgtvMbGc
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    hocam parası önemli ha yine ne olur derseniz hüküm yediği andan itibaren maddi ve manevi tazminat davası açılacak. ödeyemez ise ödeyemediği miktar kadar artı yatışı olur.
    şu anki aşama sadece ceza aldırmaya yönelik.
  • Modality kullanıcısına yanıt
    Üstad bu olayı 6-7 sene önce yasamıstım o zaman core2 duo falan diye işlemciler vardı adamdan malı aldım taktım pc ye calısmadı sonrası malum arayınca kapi duvar oldu saolsun inteldeki amcalarla irtibata gectim işlemcinin global garantisi halen devam ediyor deyip 0 nı vermişlerdi
  • Geçmiş olsun kardeş, bu forumda 70 yaşında biri benı dolandırdı hemde adamı 3 senedır tanıyordum. Tıcarı ahlakı olmayan şerefsiz çok var bir sorun cıktımı arkasında durmuyup sen yapmıssındır dıyorlar utanmadan. Ve malzemelerımınde bır kısmının üzerine yatmıştı savcıya verdım takıpsızlık verdı ılgılenmıyorlar. Forum admınlerıde bu şerefsizlerin hakkında acılan dolandırıcılık konularını siliyorlar ekmeklerıne yağ suruyorlar. Neyse yaşı 70 bugun yarın geberıp gıdecek allahın adaletınden kaçamayacak o yedıgı kul haklarının tek tek hesabını soracak en azından bu benı tesellı edıyor. Yaşım 24 gencım ama bu yasıma kadar 1 kuruş haram yemedım, bundan sonrada yemem. Insan 7 sinde neyse 70 inde o dur.
  • Garanti konusunda adamlar gerçekten çok iyi.Ben ümidi kesmiştim.Hatta adamlar öyle hızlı çalışıyor ki sıfır işlemciyi 3 günde çalıştığım yere göndermişlerdi.Ne ara inceledin de yolladın.O olayı yaşadığımdan beri artık Türkiyedeki teknik servislere güvenmiyorum birçok yerle görüşmüştüm adamlar o kopan diyotun masrafı için bir dünya para istemişti.İntelin Türkiye kanalı zaten direk garanti dışı dedi.Maksat para koparmak ya 3 liralık iş 10 lira oluyor.
  • İşin peşini bırakmayın sonuna kadar gidin.

    Geçmiş olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tr.duman

    hocam parası önemli ha yine ne olur derseniz hüküm yediği andan itibaren maddi ve manevi tazminat davası açılacak. ödeyemez ise ödeyemediği miktar kadar artı yatışı olur.
    şu anki aşama sadece ceza aldırmaya yönelik.

    Tazminat cezasını ödememesi/ödeyememesi durumunda, para miktarı karşılığında hapis yatması söz konusu değil hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.