Şimdi Ara

i7 3770k+z77

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65560972/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Merhabalar, yakında böyle bir sistem alacağım, kafamda oc ile ilgili bir kaç soru var, cevaplarsanız çok sevinirim.

1. Şu an da bu sistemin ultrada açamayacağı oyun yok sanıyorum, yani şu an oc yapmanın anlamı var mı?
    2. Ekran kartı ve ram zaten yeterli, onlara oc hiç düşünmedim ancak anakarta yapılabilir gibi, anakart da şu an yeterli olur mu oc yapayım mı yoksa bu traz işler için parçaların biraz eskimesini mi bekleyeyim?

• Bi kac yil ihtiyacaniz olmayacak ocye.fakat sistem baya iyi.
  • overclock ile hiç işim olmazdı bende gecenlerde i7 2700k topladım şimdi overclock ugrasmadıgım gün yok kumar gibi alkol gibi bir illet. Sistemim cok iyi gigabyte gtx670 falan aldım ama overclock yapmadan yeni degerler voltajlar vsler bulmadan günü bitirmiyorum bulaştınmı peşini bırakmıyo :D sanırım bir nevi ego tatmini :D
    frio işlemci sogutucum var birde noctua siparişi verdim yakında h100 de alırım araba modfiye etmek gibi birşey.
    MSI B450 TOMAHAWK MAX *** AMD Ryzen 5 3600X *** Corsair Vengeance RGB Pro 32 GB (4x8) 3200MHz DDR4 *** ASUS TUF-RTX2060-O6G-GAMING *** Corsair MP510 480GB NVMe PCIe M.2-Samsung 850 Evo 500GB - Toshiba 1TB *** Xpg Battlecruiser Atx *** THERMALTAKE WATER 3.0 240mm ARGB SYNC EDITION SIVI SOĞUTMA *** Seasonic X- 80 Gold 750 W *** SAMSUNG S27E310 27" *** Acer Nitro 27 VG270bmipx"
  • pocoloco kardeş sen de modifiye hastalığı başgöstermiş aman dikkat et :)) çok da gereksiz şeylere para harcamamak lazım :))) bi ara ben de o yöne doğru kayma vardı ama Allahtan zamanında frenledim kendimi, araba modifiye falan bi noktaya kadar sonuçta gösteriş herkes bakıyo vay be falan diyor da bilgisayarı senden başka gören yok, egonu bile tatmin etsen sadece kendi kendinin gördüğü bişey bi noktaya kadar tatmin eder yani egoyu :D
    Intel Core i5 2500K @4.4Ghz , Gigabyte GA-Z68AP-D3, Corsair ,(2*4) 8 GB 9-9-9-28@1600 Mhz DDR3, VTX Radeon HD5870 , Samsung C530 @32" Full HD TV Team Extreem 120 GB Senkron NAND SSD 650 W 80+ PSU , Windows 7 Home Premium 64bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Wanderer

pocoloco kardeş sen de modifiye hastalığı başgöstermiş aman dikkat et :)) çok da gereksiz şeylere para harcamamak lazım :))) bi ara ben de o yöne doğru kayma vardı ama Allahtan zamanında frenledim kendimi, araba modifiye falan bi noktaya kadar sonuçta gösteriş herkes bakıyo vay be falan diyor da bilgisayarı senden başka gören yok, egonu bile tatmin etsen sadece kendi kendinin gördüğü bişey bi noktaya kadar tatmin eder yani egoyu :D

MSI Z77A-GD65 *** Intel Core i5 3570K Ivy Bridge 4.70 GHz 1.230V *** GSkill RIPJAWSX 8GB 1600 MHz *** Asus AMD HD6850 1GB *** Western Digital Caviar Black 1TB 32mb Cache *** OCZ Vertex 4 128 GB SATAIII *** Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 750W Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı *** Cooler Master Hyper Plus 212 Cpu Cooler *** Aerocool StrikeX GT Black

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ5 4590
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.