Şimdi Ara

<<-- i7-3770K LGA 1155 + Asus b75m-a anakart + 2x8GB - 16GB Kingston 1600MHZ ram -->>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 <<-- i7-3770K LGA 1155 + Asus b75m-a anakart + 2x8GB - 16GB Kingston 1600MHZ ram -->>
    işlemci : i7-3770K LGA 1155
    anakart : Asus b75m-a anakart
    RAM : 2x8GB - toplam 16GB Kingston 1600MHZ ram

Ürünlerin garantisi yoktur bitmiştir.
    Kutuları yoktur
    Sorunsuz çalışır durumdadır, şuan kasa olarak toplu durumda kullanılmaktadır.

Parça parça satış yoktur. işlemci + anakart + ram üçü birden satılacaktır.

Fiyat 1400 TL dir

Sistem çok performanslı çalışmaktadır. Windows 10 64bit ile masa üstünün gelmesi 5 saniye almaktadır (SSD disk ile)

KESİNLİKLE PAZARLIK VE İNDİRİM TALEPLERİNE CEVAP VERİLMEYECEKTİR BOŞUNA ZAHMET EDİP YAZMAYINIZ
    . AZCIK İNDİR, BİRAZ İNDİR, İKRAMDA BULUN, SON OLURU NEDİR, GEÇENLERDE AHMET ŞU KADARA SATTI FORUMDA,
    BAK BURADA MEHMET BU KADARA SATIYOR GİBİ MESAJ ATANLARI DİREK ENGELLERİM CEVAP BİLE YAZMAM.
    MAL BUDUR, FİYATIDA BUDUR. NOKTA.
    Fiyat : 1400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla, Köyceğiz Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet 3770k + asus z77 anakart işlemciyi yaklaşık olarak 790 a sattı . ahmet ne sattı bilmiyorum . kolay gelsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

mehmet 3770k + asus z77 anakart işlemciyi yaklaşık olarak 790 a sattı . ahmet ne sattı bilmiyorum . kolay gelsin hocam
    Geçmiş olsun.

Zaten geçmişte kalmış. Şuan ne yazık ki almak isteyen benden bu fiyata almak zorunda kalacak.
    Benden daha ucuza satanı bulana kadar .

Haa.. ! olur da bir Mehmet daha gelip benden ucuza aynı donanımları satışa koyarsa , o zaman düşünürüz.
    Veya diğer bir alternatif; Zaman makinesi icat edip geçmişe dönüp o arkadaşta ki ürünleri 790 a alabilir.
  • Hayırlı satışlar.

Sadece işlemciye talibim. Satmayı düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Hayırlı satışlar.

Sadece işlemciye talibim. Satmayı düşünür müsünüz?
    Mesajı yeni gördüm.

Hayır sadece işlemci satmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.