Şimdi Ara

I6s plus yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanada appledan 21 martda aldigim cihazin yamuk oldugunu hissedip yenisiyle 30 martda degistirdim fakat farkedemedim konu appledan aldigim kabin buna sebebiyet vermesiydi bu cihazda yamuldu yada hafif kaydi bugun tekrar gittim ve ordaki yetkiliyle gorustum bu yamukluk sayilmaz yok gibi bisey dunu duzeltemeyiz dedi ben saskin saskin kaldim zaten super otesi bir ingilizcem yok adama tam olarak karsida cikamadim zaten tam olarak haklarimida bilmiyorum bu yuzden sorularim size dostlar.
    1). Ilk 14 gun icinde sartsiz surtsuz degisim hakkim 30 martda aldigim yeni cihaz ile devam ediyor mu yoksa bittimi
    2). Ben suanki cihazdan hic ama hic memnun degilim kafaya taktikca dahada tilt olmaya basladim fakat gozle gorulur sekilde buyuk bir yamukluk yok sadece ekran hafif yamuk geliyor okadar ben bu cihazi nasil olurda degistirebilirim yada bu benim hakkimmidir ve tam olarak su durumda ne yapmami tavsiye edersiniz ?

Cevap veren herkese tesekkurler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 14 gün içinde iade hakkın var. 30 martta aldıysan bu hakkın hala devam ediyor iade edip yeni hir cihaz alabilirsin. Galiba 14 gün içinde koşulsuz değişim de oluyordur bunu söylersen değişim de yapabilirler . Türkiyede bu böyle ama kanadada da değişeceğini sanmıyorum 14 gündür orda da

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.