Şimdi Ara

i5 6600k'dan i7 6700k'ya geçmek mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence degil meltdown ve spectre acigi giderilene kadar idare edip 6 yada 8 cekirdege geçmek en mantiklisi sahsen ben de öyle yapicam çünku ryzen islemcilerden sonra islemci piyasasi level atladi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F3point

    fiyata bağlı. uygun bir fiyata geçilecekse uzun süre sistemi güncellemeyeceksiniz geçilebilir. şu videoyu izleyip sonra karar verebilirsiniz


    Dikkatinizi çekmemiş ama adam bizzat deneyerek göstermiş. HALA OYUNLAR ÇOK ÇEKİRDEK ÖZÜRLÜ. (dilimizde tüy bitti dx11 4'ten yukarı çekirdekleri desteklemiyor diye)

    6600k bariz daha yüksek fps oranları veriyor. Bence siz hiç boşuna değiştirmeyin. Daha uzunca bir süre elinizdeki sistem sizi idare edecektir. Bende i76700k kullanıyorum harikulede bir işlemci ama yukarıdaki video bakınca oyun için elzem değil yani. Çoklu kullanımlar için. (mesela oyun oynarken kayıt alacaksanız skylake i7 orada kendini belli ediyor diyor) onun haricinde salt oyun için gereksiz gibi. ha ileriye dönük olarak almak yerine, işlemciye vereceğiniz parayı Euro yapıp elde tutmak daha mantıklı. Ayrıca alabiliyorsanız yani imkan el verirse tabi i7700k almak daha da mantıklı olacaktır.




  • 6600K ve 1080Ti ile 4K çözünürlükte Battlefield1'de 60fps alabiliyorum nVidia Control Panel ayarları dahil tüm ayarları sona çekerek (ara sıra 55'e falan anlık inip çıkıyor). GTX1060 için gayet yeter de artar 6600K. Zaten overclock ile 4.5GHz görüyor günlük kullanımda ve bazı işlemcilerde ilave voltaj bile vermeden.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.