Şimdi Ara

İ30 (ilk kasa) alinir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundai i30 1.6 crdi (ilk kasa) alinir mi? Artilari eksileri nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • alınır ben 2017 de eylülde aldım çok memnunum style plus 2008 dizel tamotmtk. şehir içi fazla yakıyo 50 kuruş diyelim kısaca.
  • herkese merhaba,

    ilk aracımı alacağım ben de gözüme i30 ilk kasayı kestirdim ( 2008,2009, 2010) o yüzden bu başlıktan devam edeyim dedim. bütçem 40 bin sınırı. herhangi bir nokta hakkında fikri düşüncesi olan tüm arkadaşların önerilerine açığım

    * ilk kasa 2008-2011 için, ben bu modelden sokaklarda fazla göremiyorum. yeni kasa i30 lardan çok var ama eskisi az. ikinci eli nasıldır ? eski kasa sahipleri satabiliyor mu aracı? sahibinden e bakınca piyasası hala yüksek görünüyor, bir taraftan da iyi fiyatmış dediğim ilanlar bile bakıyorum bir aydır duruyor.

    * çok yakması konusu, ben nasıl olsa çok fazla kullanmayacağım, işe servisle gider gelirim, bununla da haftasonu gezer aileyi getirir götürürüm diye düşündüm. o yüzden sorun olmaz diyorum. sizin görüşünüz nedir ?

    * eski kasanın neredeyse tüm ilanları dizel manuel, başka alternatif hiç mi satılmadı, önerir misiniz ?

    * eski kasa ilanları genelde 150 bin 250 bin km arasında ? ne kadar fark eder, kullanıma göre değişir biliyorum ama mesela 200 binde mode paket mi 150 binde team paket mi dersem ?

    * sizce bu araç için ideal ikinci el fiyatı ne olur ? çünkü fiyatlar 35 binden başlıyor ( genelde ağır hasarlı ) 50 binlere gidiyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.