Şimdi Ara

İ20 vs Fluence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi bayramlar. Yaklaşık iki aydır araç arayışındayım. Zorunluluğumuz otomatik vites. Bütçemiz kısıtlı.
    Öncelikle civic almak istedim. Sağlam ve şık araç. Ancak 10 yaş civarında az yol yapmış ise 50 bin üzerinde isteniyor. corolla nın da ondan kalır yanı yok. 10 yaşındaki araca 50 bin vermek istemedim.
    Daha düşük bütçe ile cruze araştırdım. Çok kullanıcısının olmaması, lpg de subap sorunu, çok yakıyor gitmiyor efsaneleri beni araçtan soğuttu. Kullananlar beklentileri ölçüsünde memnunlar ancak satmak istediğimde dolaşan efsaneler benim önümde engel olacak.
    En sonunda istemeyerek de olsa sıfır bomboş i20 ile 2011 2012 fluence dynamique arasında kaldım. Araba benim için sadece araç değildir ama benim bütçem ile alacağım araçlar beni sadece A noktasından B noktasına götürecek. Çok da zevk alarak kullanamayacağım ikisini de.
    İ20 segmentine göre geniş araç. 1.80 boyundayım. Ön koltukta rahat bir şekilde otururken arkada yeterli diz mesafesi kalıyor. İkinci avantajı ise yeni olması. Ev borcum bitene kadar sorunsuz kullanırım sanırım.
    Fluence ise lpg derdi olmayan nispeten konforlu ve donanımlı bir araç. Az yol yapmışını bulmak sorun.
    Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Fiyatlar da son haftalarda arttı? Bu kardeşinize bir yardım edin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 'Araba benim için sadece araç değildir ama benim bütçem ile alacağım araçlar beni sadece A noktasından B noktasına götürecek. Çok da zevk alarak kullanamayacağım ikisini de.'
    bence bu cümleniz araç tercihinizi bir kez daha düşünmeniz gerektiğini düşündürüyor,neden küçük farklar karşılığında hem zevk alabileceğiniz hem size ulaşım sağlayacak bir modele yönelin,araçlarla takıntı derecesinde ilgilenmiyorum ama bence yüzlerce model bulunmasının nedeni araç tercihinin benlikle ilişkili olması,seçiminiz size ait bir şeyleri yansıtıyor ve oldukça fazla zaman geçireceğiniz araca ısınabilmenizde önemli
  • Zevkle kullanacağınız bir araç için kulaktan dolma sizin de dediğiniz gibi 'efsanelere' kulak tıkayıp cruze alın derim. Subap sorunu zaten modele özgü değil, bütün araçlarda olabilecek birşey. Yaıt ve gidiş olayı da diğer 1.6 atmosferik c segment rakipleri ayarında. 40 bine 2011-2012 model düşük km, donanımlı ve temiz cruze bulunur. Ben sıfır aldım, 6 senedir keyifle kullanıyorum. Sorunuz varsa cevaplarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Haziran 2017; 22:28:5 >
  • Cruze fena fikir değil aslında.

    Bir seçenek de şu ve emsalleri:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308e-hdi-f1-vites-start-stop-cok-temiz-sifir-cizik-448551521/detay

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam i20 sahibiyim, fluence sahibi olmadım ama içinde bulundum.

    İki arabanın da konfor olarak pek bir farkı yok, al birini vur ötekine .

    Donanım değişiyor fakat ses sistemi olarak fluence dan bir beklentiniz olmasın.

    İç hacimde fluence bayağı geniş , i20 nin dezavantajı koltuk kumaşları çok kaliteli değil, bir süre sonra rahatsız edebilir.

    Eğer yıllık km fazla değilse mondeo bakın bence. Hem rahat , hem sürüşü zevkli hemde D sınıfı.Fiyatlarını pek bilmiyorum fakat benzinli dolusunu rahat bulursunuz.yada Laguna dci da olabilir.Onların doluları en fazla 50 liradır.Hemde yumuş yumuş konforlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabiniz icin teşekkür ederim. Ama butce araligimda alabilecegim araclar sınırlı. Butce arttirma imkanim da yok malesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Cevap icin teşekkür ederim. Kullanicilar genel anlamda memnunlar. Neden tutmadi cruze anlamadim. Subap sorunu kucuk bir masraf ile çözülüyor diye biliyorum. C sinifi araclar arasinda en mantiklisi gibi duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    Yillik 15 bin km yi bulmaz benim yapacagim yol. Gunluk 40 km ise git gel yaparim. Yaz donemlerinde de ufak tefek geziler. Mondeo guzel arac ama esim de kullanacak araci. 4 kisi olsugumuz icin b sinifina hic bakmiyordum ama bir yakinim uygun fiyata i20 alinca inceleme firsatim oldu. Genisligi b sinifinin uzerinde gibi geldi. Tam otomatik olmasi da beni cezbetti.

    Edc ile ilgili cekincelerim de var aslinda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvpeko kullanıcısına yanıt
    Tutmadı değil aslında, gayet iyi sattı satışta olduğu süre boyunca. 1.6 dizel de olsaydı çok daha fazla satardı. Şu aralar da 2. el piyasası çok hareketli zaten, Temizleri hemen gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Haziran 2017; 16:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I20 de otomatik cruze kadar yakar bilginiz olsun. Lpg de az yakar ama i20 de de subap sorunu vardır. Belli bir km de ortaya çıkar.. Ama 50-100 bini bulur. Fluence ile i20 karşılaştırması mantıklı olmamış. Çünkü biri çok geniş sedan yerden yüksek. Diğeri b sınıfı ufak. Ama i20 otomatik arıza yapmaz Fluence otomatik yaparsa masraf çok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sizin yerinizde olsam i20 dizel jump veya style temiz alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Astra j bak hocam halen güncel bir araç bence. İnsignia 180'lik olana subap masrafıyla tüp de takabilirsiniz, güzel araçlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence kullanmamış adamlar şirket aracı diye hep kötüleme derdinde.parasına göre i20ye göre çok konforludur.boş gibi gözüksede baya donanımlı araçtır.virajda hızlı girince savrulması tek kötü yanıdır.tam aile aracı olup kalabalık ailelere hitap eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    İ20 ile Fluence in farklı segmentte olduğunun farkındayım. Kıyaslamadaki tek kriter birinin sıfır diğerinin ikinci el olması.

    İki aracın da kendine göre avantajları mevcut. Ortak tek noktaları fiyatları..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. İ20 olursa sıfır olacak. Bütçem dizel ve donanımlısına yetmiyor.2016 model sıfır i20 55000 altında alınabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Astra j fiyatlarını da inceledim. Cruze ile ortak noktası çok. Daha uygun fiyatlı cruze almak mantıklı değil mi astra yerine?

    İnsignia eşim de kullanacağı için büyük kalır bize malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • souledge S kullanıcısına yanıt
    Fluence donanımında farklı marka araç almak için en az 15000 daha üzerine koymak gerekiyor. Rakiplerine göre gerçekten avantajlı yanları var. Hiç kullanma şansım olmadı ama içinde yolculuk yaptım. Konforlu araç. Ama dediğiniz gibi viraj kabiliyetini ben de beğenmedim. Muhtemelen konfor için süspansiyonu yumşak yapılmış. O nedenle virajda ve yüksek hızda yatıyor araç..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Aracınızda subap erime sorunu oldu mu? İkinci elde alırken sorunlu bir cruze a denk geldiğimi nasıl anlayabilirim acaba? Subap sorunu başladığında ilk çalıştırmada soğukken titreme vb oluyor diyorlar. Daha net bir belirtisi var mı??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ikinci elde hemen satılmak istenmiyorsa C5 alınabilir. Hem donanım olarak çok zengin, hem çok konforlu. Zaten D sınıfı bir araç, burada yazan araçlardan iyidir. İkinci elde C sınıfı ile D sınıfı resmen aynı para. Fluence alternatif olarak elantra var. O da gayet karakterli bir araçtır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkürler. C5 tasarım olarak albenisi çok güzel araç. Kullanmadım ama inceleme için ön koltuğa oturdum. Sürüş pozisyonu benim için çok iyi ama eşim için zor bir araç olur sanırım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.