Şimdi Ara

I-TRIGUE 3300-3400-3600 hangisi en iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz bi süre önce mega aldım ve süper ötesi memnunum ama yan odaya bi tane i-trigue almayı düşünüyorum fakat modeli üzerinde kararsızım, sizce en iyi sese hangisi sahip, atalayalper 3300'e kefil, ama 3400 ve 3600 ondan daha mı iyi acaba. ayrıca 3400'ün 3600'den farkı ne, tamamen aynı görünüyor.

BU VATANI ASLA BÖLEMEZSİNİZ!
  • Modelinden de anlaşılabileceği gibi en iyisi 3600 dür bu setler ses sistemleri arasında tabi en pahalısı da.

• quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Modelinden de anlaşılabileceği gibi en iyisi 3600 dür bu setler ses sistemleri arasında tabi en pahalısı da.

o serinin en iyisi L3800 dür.

3400 ve 3600 aynı değiller malesef ve aralarında model numarası dışında da farklılıklar var.
    her ikisinde de ne-titanium lar kulanılıyo ama 3600 de Acoustic Loaded Module (ALM) teknolojisi var 3400 ün uydularından daha iyi ses veriyo.aynı uydular zaten 5600 de de kullanılıyo. zaten dikkatli bakarsan 3600 ün uydularının arkaya doğru daha uzun olduğunu görürüsün. yani daha derin uydulara sahip.

subwoofer her ikisinde de aynı onda bi fark yok.

hangisi diye sorarsan 3600 daha iyi tabiki ama çok hassas kulaklara ship değilsen ve bana temiz ses versin çok iddalı bişey aramıyorum diyosan 3400 yeterli olacaktır.

ama şunu söyliyim 3600 le 3800 arasında fiyat olark 20$ falan var ama ses olarak hakkaten çok ses var.3800 le dvd izlemek bile mümkün olabiliyo ufak bi odada (7-8m2 lik) 2.1 bi sistem için harikalar yaratıyo.son dercede de temiz ve net ses veriyo.
    artı olarak hem kablolu hemde kablosuz kumandası var.

o bakımdan 3600 seviyesine çıkmışken 3800 almak da mantıklı olabilir.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE

• İyi ama ben seriye göre değil arkadaşın saydıkları içinde en iyi olarak 3600 ü gösterdim tabiki de serinin en iyisi 3800 dür.Yanlış anlamışsın beni.

• tabii ki şüphesiz i-trigue 3300 ama bulamazsın türkiyede zaten üretilmiyo..altec lansinlere de bi bak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.