Şimdi Ara

I-MATE SMARTFLIP / HTC QTEK 8500 inceleme/paylaşım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
2
Favori
27.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar rom yüklerken %5 de hata verdi bendeki qtek ama ne bootloader menuyu acabiliyorum nede telefon açılıyor sadece siyah ekranda htc logosu var o kadar bu durumla karsılasan var mı acaba?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
  • Rom atma yarım kaldığında bootloader la açmanın bir yolu var ancak şu an hatırlayamıyorum. forum.xda-developers.com'dan Startrek forumundan ulaşmıştım bilgiye. Araştırırsanız bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar telefonun kapağı motorola v3i v6 lar gibi biraz itildiğinde kendiliğinden hızlı bir şekilde kapanıyor mu yoksa ekranı tuşlara kadar itmek mi gerekiyor?
  • buldum gerek kalmadı.
  • Arkadaşlar telefon arayışlarındaydım ve htc 8500 aldım biraz kurcaladım ama maalesef micro sd karttaki müziklerin hiç birinin arayan zil sesi olarak atayamadım telefon sadece E250 gibi kendi hafızasındaki müzikleri mi atıyor zil sesi olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: espial

    Arkadaşlar telefon arayışlarındaydım ve htc 8500 aldım biraz kurcaladım ama maalesef micro sd karttaki müziklerin hiç birinin arayan zil sesi olarak atayamadım telefon sadece E250 gibi kendi hafızasındaki müzikleri mi atıyor zil sesi olarak


    hayır dostum atayabiliyrsun..istediğin muziği tel ayarlarınadaki müzk klasörune at daha sonra settingten sound ayarında zaten gözküyor ve ses olarak seçeblyursun..
  • cevap için sağol ama benim demek istediğim hafıza kartındaki mp3 telefon hafızasına kopyalamadan zil sesi olarak ayarlamak ben bir türlü yapamadım mp3 telefona kopyaladığım zaman oluyor fakat bu seferde telefon hafızasını dolduruyor
  • Hafıza kartına açıga atarsan yani herhangi bir klasörün içine atmadan olması gerekir.bu şekilde yaparsan ayarlarda cihaz mp3 ü görür.saygılar
  • iğrenç bir telefon ya şu zamanda sakın 200 tl falan vermeyin. 400'e samsung'un android telefonu var. Eskiden işe yarardı da artık çekilmiyor hiç çok yavaş.
  • Sıfır telefon alacaksanız ve bütçeniz kısıtlıysa, kablosuz ağ ihtiyacınız yok ama telefon biraz akıllı olsun diyorsanız bal gibi de 200TL verilir.
  • hayatta verilmez. 2004 teknolojisi bu 100 olsa yine verilmez, parası az olan biriktirsin adam gibi bir şey alsın. 3 yıldır bu telefonu her özelliğiyle kullanan biri olarak söylüyorum.
  • Teknoloji üretim yılına göre değil kullanım amacına uygunluğuna göre değerlendirilir. 200TL'ye tabii size daha uygun telefon bulmanız mümkün, beklentiniz işletim sistemi değil müzik ağırlıklıysa bu sıralar Motorola telefonlarda stok bitirme kampanyaları vardı mesela. Ben de 3 yıldan belki biraz az kullanmış ama custom rom hazırlamasına kadar uğraşmış birisi olarak söylüyorum. Bütçenize uygunsa, tuş takımı istemiyorsanız, estetik olarak daha uygun buluyorsanız elbette 475TL'ye Android'li Samsung i5700 tercih edin. Telefon kendi fiyat sınıfındakilerle karşılaştırıldığında yavaş bir telefon değil, hatta sadece telefon özelliğini kullanırsanız da özelliksiz Nokia telefon rahatlığı ve hızında kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 19 Eylül 2010; 18:02:34 >
  • Tamam normal telefon olsa 2004'tekilerle şu andakiler arasında pek fark yok zaten kamera gelişmeleri haricinde ama bu Windows Mobile 5 ile geliyor bildiğin gibi o yüzden bence tarih önemli smartphone'larda. Diyeceksin WinMo 6.5 bile yüklenebiliyor, tamam ama ROM işleriyle uğraşan biri olarak WM 6.5 yüklüyken telefonun açılmasının bile 5dk sürdüğünü sanırım sen benden daha iyi bilirsin. Zaten malzeme olarak da çok kalitesiz bir telefon kaç kere bozuldu benimki dikkatli kullanmama rağmen (ilk yılında tabii, artık yere falan atıyorum :). Daha birkaç ay sonra usb slotu bozuldu durup dururken falan. İyi bir şey olsa Qtek değil HTC olarak piyasaya çıkardı bence. Sonuç olarak şahsi fikrim birkaç yıl önce 200 rahatça verilebilirdi bu telefona ama halen aynı fiyat ve bu kadar para vermeye hiç gerek yok bu telefona, Wi-Fi kullanılmayacak olsa bile artık Wi-Fi'li telefon almak lazım bence. Ne zaman lazım olacağı hiç belli olmaz.




  • WM6.5 sürümleri verimli değil, 6.1 kullanmak gerekiyor. Zaten dokunmatik olmayan bir cihaz için 6.5 sürümünün getirdiği yeni bir özellik yok, sadece bellek ve performans kaybı var. Belleği kısıtlı eski Windows Mobile cihazlar için genel geçerli bir bilgi bu. Türkçe olarak kullanmak istiyorsanız orjinal 5 sürümünü de kullanabilirsiniz, kaybedilen pek önemli bir şey yok.

    Kalite olarak memnundum ben, tek sıkıntısı genel olarak arka kapak tırnaklarının kolay kırılmasıydı. Onun dışında kasası benim hoşuma gidiyordu, zevkinize göre değişebilir.

    Cihaz diğer bütün HTC cihazları gibi piyasaya binbir marka adı altında çıkmış. Bunlara bazı yerlerde HTC de dahil, dandik olduğu için saklama gibi bir durum yok yani. Zaten HTC'nin eskiden kendi ismi altında satış yapmadığını, buna dereceli olarak geçiş yaptığını biliyorsunuzdur.

    Gerçi telefonu takasta elimden çıkardım, neyini savunuyorsam Cevaplananlar listesinde görünce cihazdan genel olarak memnun kalmış biri olarak yazmak istedim. Dediğim gibi eğer bütçeniz sınırlı ve bu civarda sıfır akıllı telefon arıyorsanız çok fazla alternatifi yok zaten. Bulabilirseniz Toshiba G710 olabilir. 400TL ve üzerine çıkabiliyorsanız elbette üst modellere yönelin. Ama sadece biz dedik diye herkes para biriktirip bütçesini iki katına çıkaramıyor.




  • iyi günler

    ben rom yüklemesi yaparken %52'de yarım kaldı, telefon kapanmadı hardboot da olmadı bende sonra pili çıkardım tekrar açtım ekran 3 renkli gözüküyor şimdi, bilgisayar tanımıyor. herhangi bir bilgisi olan yardım edebilir mi acaba?
  • hafıza kartında boş yerim var ama o ısrarla dahili hafızayı esas alıp yerim yok diyor.
    fotografları müzikleri ayarladım. ama email sms rehber.. onlarda sorun çıkıyor
    hafıza kartını nasıl geçerli bellek olarak ayarlayabilirim?
  • Bu telefonu kullanan kaldımı beyler?
  • Evet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackened_61

    Bu telefonu kullanan kaldımı beyler?


    Kullanmakta olduğum E63'ü satışa çıkardım, 1 yıla yakın bir süre kullandığım Qtek 8500'ü almayı düşünmüyor değilim. Malzeme kalitesi ve rom çeşitliliği ile halen aklımı çelen bir model...
  • ben de e63'e geçmiştim bundan, hayatta geri dönmem üstüne para verseler bile (:
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.