Şimdi Ara

I-MATE SMARTFLIP / HTC QTEK 8500 inceleme/paylaşım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
2
Favori
27.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bi yanlışın olabilir o rar olayında,
    o dosyanın uzantısı cab, cab uzantılı dosyayı tele atarsan, misal hafıza kartına,
    telefonda üstüne tıklarsan onun kurulumuna başlar,
    cab dosyaları bi sıkıştırma formatı, winrar ikonu o yüzden çıkıyor,
    ayarlar, klasör seçenekleri, görünümden bilinen dosya uzantılarını gizle tikini kaldırırsan göreceksin ki o dosya cab.
    cablar telden yüklenir, exeler önce pcden yüklenir wm telefonlarda...
    ihtiyacınız olan programları söyleyin bana, rapidden yükleyim size... varsa tabi
    bende programlar var ama hepsini denemedim.

bi iki gün evde olmayacam eve gelince yüklerim olanları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 21 Aralık 2008; 17:35:08 >
  • zurrani hele bi dur sana soracaklarım var kardeş. zamanın var mı
  • msnini at pmden
  • şimdi kardeş
    1. exe uzantılı prog. kuramıyom sürekli boş yer yok diyor ve nerden sileceğimi bulamıyorum

2. söyle güzel bi oyun adresi biliyonmu. çünkü çoğu oyun windows ce uygulaması değildir diye uyarı veriyor (özellikle futbol oyunu istiyorum)

3. intenette mynet oyunlarına girebiliyon mu yani batak okey benzeri.
  • mynet batak java altyapısında çalışıyor, sanmıyorum ki telefondan o sayfayı düzgün çalıştırsın.
    oyun adresi bilmiyorum malesef, telde çok oyun oynayan biri değilim.
    elefonunda neler kurulu, ayarlardan program ekle kaldırdan baksana,
    hafıza kartın var mı, program kurduysan hep tele mi kurdun,
    acele cevap bekliyorum, çıkmam lazım.
  • ya program ekle kaldırda bişey kalmadı hep sini sildim ve ayrıca her şeyi karta kuran biriyim...
    nerden görebiliriz ki telde prog. nerde.

pm calışmıyo o sebeble atamadım. sen cep tel aktivasyonunu yapmışmıydın kardeş
  • i-mate sitesinden olanı soruyosan evet.
    belki my documents içinde bişilerin kalmış olabilir.
    misal benim tel hafızasında 1.5m yer kaldı, windows live kuracam, 2mb yer istiyo,
    karta kur desem de nedense telde 2mb yer olmadan en az kurmadı...
    daha önce kullanmıştım, windowslive de mail eklerini tele falan indirdim,
    telde bilmen ne.vol gibi dosyalarım şişti silemiyorum da şuan için kullanımda diyor.
    öyle bişi yaptın mı bilemediğim için açıkçası telefonun hafızasını ne şişiriyo bilemiyorum,
    tele program kurmadım diyosan belgelerde boyutu büyük olup da unuttuğun bişi olabilir diyebilirim tek şuanlık
    telde olan programları dosya explorerı ile ana dizinde program filesdan görebiliriz.
  • saol kardeş. bide live messencri bulamadım nerden indirebilirim
  • yukarda birazcık, upload ettiğim dosyada wlivmessenger var
  • o link çalışmıyoki kardeş
  • ya o link çalışmıyo. yıldızları sildiğimde ise share nin ana sayfasına gidiyor
  • Çatık kardeşim dediğini yaptım dosyayı aldım SD karta kopyalayıp çalıştırdım ama tlf bana nereya kurayım dedi ben de SD karı seçtimeme rağmen program program dosyaları içinde sd kart içinde değil. İ-mate isimli bir dosyada onu açtım cabi tıklayıp yeniden sd kartı seçtim ama kurmadı. acil yardımını bekliyorum
  • aynı dosyadan mı bahsediyoruz. bi kontrol edermisin

i-mate_Configurator_WM5and6_SmartPhone.cab
  • evet aynı dosya senin verdiğin linkden indirdim
    1. öncelikle dosyayı sd karta kur demem rağmen dosya tlf na kuruluyor ve telin program files içinde İ-mate olarak gözüküyor ve onu açıp içindeki cap dosya kurulumu başarısız oluyor.
    lütfen yardım
  • yssural. ben o dosyayı direkt hafıza kartına attım ve yer olarakta hafıza kartını göstererek kur dedim ve kuruldu yaptığım ekstra hiç bir şey yok ki

indirdiğim halde karta attım ve kurdum. aynen sende böyle yaptıysan bilemiyorum ki sorun nerde
  • şimdi yeni birşeyi keşfettim i-mate conf. kurdum bu seferde telefon bilgisayara bağlıyken internete bağlanıor ama usb kablosunu çekince telin bilgisayarla bağlantısını kesince ,bağlantı hatası veriyor avea üstünden bağlanmıyor galiba, bu nasıl iştir arkadaşlar yardım lütfen
  • yssural daha önce belirttiğim programları ve oyunlar bu linkten bulabilirsin. http://rapidshare.com/files/170896600/emocancan.rar
    yıldızlı yerlere rapid share gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emocancan -- 21 Aralık 2008; 23:38:44 >
  • catik, benim verdiğim linkte de yıldızları silip oraya rapid yazacaksın.
    yani rapidshare.com/.... devam edecek link.
    link bozuk değil şimdi baktım, senin boşluğuna gelmiş sanırım
    bnm linkin içindeki sözlük wm 5 ve 6ya da uygun.
    en kapsamlı wm sözlüğü diyebilirim.
  • doğru ya ben rapid ytazılması gerektiğini bilmiyordum. ama şimdi yazdım 30 sn bekledim son ra su yazı çık tı karşıma

You want to download the following file:
    http://rapidshare.com/files/174280702/i-mate_smartflip_program_by_zurrani.rar | 11545 KB

The download session has expired. Please click here to start the download again.

• arkadaşlar çeşitli programlara ulaştım, çok teşekkürler. fakat hala bazı problemlerim var;
    1- önerdiğiniz alarm programlarının hepsi tel kapalıyken çalışmıyor. acaba telefon kapalıyken çalışan ve telefonu açıp devreye giren bir alarm varmı? ve en önemlisi
    2- dediğiniz i-mate conf. tele yükledim fakat tel avea üstünden internete ve mms e bağlanmıyor , ama usb takılı ve a. ssync baçıkken internete giriyor
    lütfen şu wap ayarlarını ve gprs ayarlarını avea için yapan biri varsa bana yardımcı olsun.
    olmadı manuel olarak ayarlamama yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.