Bildirim
I'm Einstein
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok iyi dostum.umarım istediğin bölüm gelir. -
Ben de sınavdan sonra kontrol ettiğimde gayet iyiydi böyle.Sonra ne oldu anlamadım garip bi memleketteyim... -
şaka şaka forumdaki bazı insanlara ithafen yaptım böyle bir şeyi... malum herkes 150 net yapıyor dh de -
quote:
Orijinalden alıntı: MancınıK*
şaka şaka forumdaki bazı insanlara ithafen yaptım böyle bir şeyi... malum herkes 150 net yapıyor dh de
bizim forumda 160 soruda 170 net yapan arkadaşlar var -
DH herkez 40+40+40+40 doğru yapıyor 100 dakikada bitiriyorlar hepsi mavi gözlü 190 boyunca kaslı -
quote:
Orijinalden alıntı: cliperinesk
DH herkez 40+40+40+40 doğru yapıyor 100 dakikada bitiriyorlar hepsi mavi gözlü 190 boyunca kaslı
herkez
herkez
herkez
İyi ki sınavda yazım yanlışı çıkmamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: heatblast
quote:
Orijinalden alıntı: MancınıK*
şaka şaka forumdaki bazı insanlara ithafen yaptım böyle bir şeyi... malum herkes 150 net yapıyor dh de
bizim forumda 160 soruda 170 net yapan arkadaşlar var
-
Hocam pisikletle gittim sınava vicudum cok agrıdı ama deydi -
quote:
Orijinalden alıntı: cliperinesk
DH herkez 40+40+40+40 doğru yapıyor 100 dakikada bitiriyorlar hepsi mavi gözlü 190 boyunca kaslı
beni tarif etme herkese ..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- amerika japonya uçak rotası
- tuzlu karbonatlı su + sinüzit
- airpods buldum sahibine nasıl ulaşabilirim
- hepsijet taşımacı olmak ne kadar kazanıyor
- kırmızı tuborg alkol oranı
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X