arkadaşlar az önce şansıma x1 e girdim ark.. charla ve savaş zamanı olduğu için ortalıkta kimseler yoqtu gittim maradona anvil ın yanına 6tane +7 raptor vardı rebith basmamış 2tane +7 shard 15-20 tane +7 shell basmaya başladım shelleri 8tane yaktım koydum shardla trinayı yandı gene koydum shardla trinayı bu sefer olmuştu shard +8 di o heyecanla tekrar shelleri yakıp raptorlu bastım trina+bus la hepsi yandı ama önemli olan sharddı zaten char asasdı çünkü umarım sizinde şanslı gününüzde böyle mutlu anlarınız olur
allah seni +8 shard ınla mesut etsin bi ss koyda görelim şu +8 shard ı
Onları Satsaydı Alamazmıydı Shard +8 yahu Niye Riske Girionuzki
ula hepsini yakmışın nasıl mutlu oluyosun ben asas olup +8 shard bascam ve bi o kadarda item yakcam ağlardımb bea
şanslısın ama bu kadar item yakmasaydım ya
quote:
Orjinalden alıntı: HeRoCaqRi
yeter artık bıktım no ss no güven lafından yada ss koy lafımdan karalııım ANTİ NO SS NO GÜVEN'ciler grubu kurcam
ben sana no ss no güven demedim ki ben merak ettim koyda görelim dedim ne kızıyorusun, yoksa beni beyenmiyormusn bak hatta allah mesut etsin dedim bne güzel demi
bende bugun hıc bse yakmadan +6 slayer ı +7 ye +6 complate yı +7 ye (pad ve boot) hıc yoktan en az 700m kastım sımdı satacam
quote:
Orjinalden alıntı: Jasmin_El_Minus
quote:
Orjinalden alıntı: HeRoCaqRi
yeter artık bıktım no ss no güven lafından yada ss koy lafımdan karalııım ANTİ NO SS NO GÜVEN'ciler grubu kurcam
kur ilk ben girerim o clup e gıcık oluyorum no ss ne güven lafına
allahım beni no ss no güvenci yapmayın tamam kurun bende gelecem ben kendimi anlatamıyormuyum yoksa bak şimdi şüphe duymaya başladım
o kadar itemi yakmak yerine satsaydın dual +8 shard alırdın ;) amvil şans işidir geçenlerde pazarda dolaşırken baktım +7 posionsuz elixir 500 m den çektim üyeliğimden gelen trinada duruyordu satmamıştım dedim şans bu zaten paraya ihtiyacım yok fazlasıyla oyundfan istediğimi elde ettim neyse asıl konuya gelellim gittim amvili açtım elixir ve trinayı koydum hiç beklemeden hiç bişi yakmadan direk ok bastım ve sarı ışıklar geçti çocuk alttan sevinmeye başladı falan filan baktımki +8 elixrim oldu dedim şuna posion basayım satarım çünkü ihtyiyacım yok elixire zaten bende vardı neyse charona girdim posion kağıdı aldım amvile girdim bi bastım bide ne görürsün kırmız kırmızı ışıklar geçiyor o an bana koymuştu çünkü sen +8 elixir yap git ona posion basarken yak neyse bu işler şanstır ;) amvil bazen çok zengin eder bir anda oyunun en kaliteli adamlarından biri olursun bi andada bokeder hiç bişiyin kalmaz..
hayrlı olsn ne dielim allah herkese shard +8 nasip etsn gerçi bende +7 shardlar var ama insanoğlu açolsaydı ii olrudu +8i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme