Şimdi Ara

i-Kutu (İnteraktif HD Kutu) [SATIŞA SUNULMUŞ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
21.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • luridline kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    -Her kanalda geri alma özelliği yok. Ama çoğu kanalda bu özellik var. Geri alma süresi 2 saat ile sınırlı. Kayıt etme özelliği de var. Bu kayıtta kanal değiştirene kadar geçerli. Sinema TV'de yayınlanan filmleri soruyorsanız onların çoğunu seç izlede bulunuyor. İstediğiniz zaman istediğiniz filmi seç izle ile KabloWeb'ten izlenebilir. Belgesel,diziler de KabloWeb'e yükleniyor.

    -Kalite problemi yok. Aynı kalitede izlenebiliyor. Web üzerinden de görüntü kalitesi iyi. Webten izlemek internet bağlantısı istiyor.

    -Kayıt süresi maksimum 2 saat diye biliyorum. Kayıt daha çok durdurup izlemek için o anda telefon geldi, izlediğinize devam etmek için durdurup izleniyor.

  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    Hmm anladım hocam, çok teşekkür ederim, ilerleyen günlerde gidip bayiye bir uğrayayım ellerinde kutu var ise elden teslim edebilirlerse deneyeyim bi. Denemeye değer görünüyor şu aşama. Annemlere bırakacağım zaten kullanabilirlerse kalır. 2 saat geri alma/bekletme kötüymüş ama. Ben TV+'ı eleştiriyorum beğenmiyorum. Burdaki durum biraz daha sıkıntılı. Tabi ekstra ücrete tabi olmadan kutu ile çözülmesi güzel olayın.

  • luridline kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Kısıtlı olduğu taraflar var ama kabloweb kısmı biraz olsun aşmayı sağlıyor. Görüntü kalitesinin iyi olduğunu da söyleyebilirim.

  • Soru biraz garip gelebilir ama Teknik özellikleri vs hiçbir yerde wifi bağlantısı belirtilmemiş. ethernet var diyor ama wifi ile ilgili bir bilgi yok. wifi bağlantısı kullanıyor mu cihaz.

  • mucoline kullanıcısına yanıt

    Hayır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim cevap için. Peki wifi adaptör kullanılabiliyordur herhalde. Genel olarak kullanılabiliyormu. Yoksa belli başlı adaptörlerle mi uyumlu.

  • Favori kanal listesi oluşturmayı bir türlü beceremedim. Becerebilen var mı?

  • compradorigor C kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, ikutu'da TV/Radyo tuşuna basın. Daha sonra o kanalı favori olarak eklemek içinde sarı tuşa basabilirsiniz. Favori kanalların kanal numarası değişmese de favori kanallar en başta oluyorlar.

  • benim iki gün önce bağlandı üst paket ve altın sinema paketi kullanıyorum daha henüz özelliklerini tam keşfedemedim seç izle tuşuna bastığımda size uygun içerik bulunamadı gibi bir şey söylüyor nasıl kullanacağım bu seç izle özelliğini

  • waitu kullanıcısına yanıt

    Web aboneliği açılmamış olabilir. Açılması gerekiyordu. Orada bulunan içeriklerden aboneliğiniz bulunan içerikleri izleyebilirsiniz.

  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

    hiç içerik yokki bomboş sayfa

  • waitu kullanıcısına yanıt

    Açtırmadığından açılmıyordur, açtırmanız gerekiyor. Foruma giremedim,cevap şimdi yazabildim.

  • bir haftalik kullanimdan sonra iade ediyorum,görüp gorebileceginiz en sacma işe yaramaz cihazin tekidir.sakin bulaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk izlenimlerimi yazmak istiyorum, ilerleyen günlerde daha fazla detay vermeyi düşünüyorum.


    Kampanya ile denemek amacıyla cihazı kiraladım, daha alalı 24 saat bile olmadı. Belki 2-3 ay kullanır sonra iade eder conax modüle geçebilirim. Bana gelen cihazda şuan için canlı yayınları izleme sorunu var, ya aktif etmediler yada başka bir sorun var tabii bu çözülür problem değil o sebeple kafaya takmaya bile gerek yok.


    Şimdi bunlar dışında i-kutu aslında işlevsel bir cihaz bunları anlatacağım. Kurulum sırasında internet bağlantısı gerekiyor, gelen kişi söylemeyebilir ama aktivasyonu internetten yapıyor cihaz ayarlar vs her şey yazılımla geliyor cihaza.


    - Cihaz içerisinde kendine ait bir hafıza kartı var bunun boyutunu göremedim ama 2 saatlik kayıt alabiliyor. Şu an için tek kanal çalışması sebebiyle onda denedim.

    - Kanal geçişleri çok hızlı eski cihazlarda 3-4 saniye gecikme oluyordu kanal gezerken çok vakit kaybettiriyordu bu cihazda öyle bir durum yok basıyorsun çat diye geçiyor.

    - Bu alete kanal listesi nasıl geliyor bilmiyorum ama tarama için herhangi bir seçenek yok buda bana biraz ilginç geldi, nerden nasıl alıyorsa artık gizemli bir şekilde çekiyor listeyi.

    - Kumanda çok karışık bu sebeple basit kumanda diye ayrım yapmışlar ki hakikaten gerekiyor ciddi anlamda karışık, kanal değiştirmesi 3 tıklama ile yapılıyor Menü > Kanal Listesi > Kanal seçimi şeklinde devam ediyor. (Artısı bir önceki kanalı hatırlaması bu sayede hızlıca dönebiliyorsunuz.)

    - Favori kanal ayarlaması gerçekten zulüm onu çok rahat anladım, hazır yayın yokken düzenleyeyim dedim baya öldüm öldüm dirildim.

    - Görüntü kalitesi Teledünya'ya oranla biraz daha iyi, geriye dönük izleyebildim şuan için internetten stream etmesine rağmen kaliteli bu konuda şaşkınım.

    - Seç-izle ve film seçenekleri az olmasına rağmen popüler içerikler var bu noktada bana yeterli geldiği için olumsuz bir yorum yapmayacağım. Ama çok içerik olsun diyenler beğenmeyeceklerdir.


    ----


    22/09/2022 güncelleştirme


    Kanalların izlenememe sebebi takılan Sim bozuk olmasıyla ilgiliymiş, ondan önce cihazı da değiştirdiler kumanda için iyi oldu çekim sorunu kalmadı.


    - Kanallarda EPG verisi baya iyi, zamanları da tutuyor o konuda güzel iyileştirme yapılmış. Cihaz güncelleme aldı menüde kayma sorunu vardı düzeldi.

    - Direk olarak kanal adı yazmıyor, hepsinde logo var. Görsellik açısından daha iyi bir deneyim sunuyor.

    - FPS daha yüksek nasıl oluyor bilmiyorum ama kanal fark etmeksizin görüntüler daha akıcı.

    - Cihaz diğer alternatiflere göre 5-6 derece daha fazla ısınıyor ama bir sorun çıkartacağını sanmam.

    - Çok saçma kanallar önde neden böyle yapılmış bilmiyorum.

    - Menüde kanalları hızlı geçme olayı sanırım yok veya ben bulamadım yavaş yavaş kaydırarak geçmek gerekiyor şuanlık o şekilde devam ediyorum.


    Detay: https://mertcangokgoz.com/turksat-kablotv-i-kutu-deneyimlerim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 25 Eylül 2022; 0:44:57 >




  • Arkadaşlar şu interaktif kutu'dan (i-kutu) aldım bende cihaz güzel ama pil problemi yaşıyorum. İlk getirdiler taktılar bi cihaz , kumandası 3-4 günde sıfır duracell pili yiyip bitirdi çalışmaz hale getirdi. Resmen pili emdi. Sonra şikayet ettim gelip başka kumanda bıraktılar. Taktık duracell pili yine ki bu duracell pil ultra olan model çok daha uzun götürmesi gerekirken 30 günde pil yine bitti. Acayip pil emiyor bu kumanda ocak söndürür resmen. Biraz araştırdım kolay kumanda dedikleri bir çeşidi daha varmış. Gidip bayiden neyse parası verip ondan mı alsam? Ne tavsiye edersiniz?

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    30 günden fazla gidiyor ama söylediğiniz gibi pili diğer cihazların kumandalarına göre daha çabuk bitiyor. Uzun süreli seyahat dışında cihazınızı kapatmayın. Kapat aç çok yapıyorsanız eşleştirmeden dolayı daha çok harcıyor olabilir. Kolay kumanda da kanal değiştirme ve ses açıp kapama gibi sınırlı özellik var. Mevcut kumanda ile devam etmeniz daha mantıklı. Ben de ikutu kullanıyorum. Cihaza alıştım,yeni taahhütte de ikutu ile devam ederim.

  • 2 gün önce sözleşme yeniledim ve i kutu bi deniyim dedim nasıl diye
    Cihaz geldi kurulum yaptılar yeni güncel kumanda verdiler kutu 2. El ama dedi teknisyen tüm güncellemeri yapılmış gataları giderildi dedi
    Kolay kumanda ve çocuk kumandayı abonelik merkezinden gittim aldım ücret almadılar faturaya yansıtılıcak dediler
    Yanında kılavuz verdiler kumandaları tv ye tanıtıp tek kumanda kullanmak için
    Ben ana büyük kumandanın pilini kullanmadım duracell şarz edilir pil taktım şuan da bir sıkıntı yok pil konusında tüm kumandalarda

    Ana kumanda tanıtım yaptım hem dekoder hem tv için çok başarılı tv butonuna 2 kere basınca tv kapnıyor decoder kapamaya tek bastığımızda uyku 2 kere bastığımızda komple kapanıyor
    Seç izle benim 100 mb internet olduğu içinmi bana başarılı geldi takılma falan yok kanal geçişleri çok hızlı görüntü kalitesi muazzam derecede güzelleşti 2 ekran özelliği var çok hoşuma gitti dizilerde beklememe gerek yok başka kalanala gelip diğer üst köşede görüyorum sesle kanal orta derecede iyi zaten gerekte yok bence
    Çocuk kumanda beğendik basıyorsun sadece çizgifilm açıyor veya seç izledeki çizgiveya animasyonları açıyor tv butonuna basında birkere bunda tv kapanıyor

    Kolay kumandada evin büyükleri için aldım çok rahat kullanıyorlar

    Benim olumsuz bir durumum olmadı şuan için daha cihazdada çok şükür sıkıntı yok
    i-Kutu (İnteraktif HD Kutu)  [SATIŞA SUNULMUŞ]
    i-Kutu (İnteraktif HD Kutu)  [SATIŞA SUNULMUŞ]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bu İ-kutu nun genişlik ve yükselik ölçüsünü yazabilecek biri var mı? nereye baksam bulamadım lazım da yazan olursa çok sevinirim.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.