Şimdi Ara

i-heli t11 üst kanat ve batarya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar. Yeni aldığım helikopterin amatör kullanım sürecini aşmış bulunmaktayım. Kanatları kırılmadı fakat yumuşak olan yerleri baya bir deforme oldu. Elimde bir çift kanat var fakat daha fazla gerekir mi diye düşünmüyor değilim nerede bulabilirim?
    bir ikinci sıkıntım da batarya. baktım 2 adet Li-ion bataryayla çalışıyor. bunu büyütmenin helikoptere bir zararı olur mu? (denge vs) piyasada Dizüstü bilgisayarlar için hazır Li piller var bunu helikopterime entegre etmek istiyorum(tabiki pil tamamen iş görmez olduğu zaman :) )veya bunların hazır satılanları var mı?
    şimdiden teşekkürler.
     i-heli t11 üst kanat ve batarya.

    iyi forumlar...







  • benimde var aynı helikopterden pilin ömrü bitmiş sanırım şarj aletide arızalı nereden bulabiliriz ki bu pil ve şarj aletini
  • ebay.com dan bataryanızı ve araştırarak uygun parçalarınızı bulabilirsiniz.Türkiye den daha ucuza ve kargo bedava olarak temin edersiniz.biraz beklersiniz çünkü 1 ayı bulabilir gelmesi.postacı getiriyor.
    bataryanızın üzerindeki değeri arama yerine yazın bulursunuz.ağırlığı sorun olabilir bataryanın,kapasitesini büyütmek istediğinizde.ağır gelirse kalkmayabilir bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.