Şimdi Ara

I Am Number Four (2011) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SAS

Bütün karakterleri bu oynasa daha güzel olurdu aşık oldum lan resmen kıza nekadar tatlı ya
     I Am Number Four (2011)

I Am Number Four (2011)

• Daha önce izlemiştim dün de izledim. Filmin ucu açık bittiği için beğenmeyenler olabilir. Ben 6/10 luk bir film olarak görüyorum. Diğer filmler daha aksiyonu bol olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

Daha önce izlemiştim dün de izledim. Filmin ucu açık bittiği için beğenmeyenler olabilir. Ben 6/10 luk bir film olarak görüyorum. Diğer filmler daha aksiyonu bol olacaktır.

Filmin sonunu görünce açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Sanki filmin devamıda varmış gibi geliyor insana. Böyle sonlara gıcık oluyorum hakikaten Film bitince insan kısa bir zaman için filmin devamında neler olabilirdi diye düşünüyor. İnşallah bir devam filmi çekerlerde filmin devamında ne olacağını görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Haziran 2013; 17:10:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: -Roland Deschain-

Daha önce izlemiştim dün de izledim. Filmin ucu açık bittiği için beğenmeyenler olabilir. Ben 6/10 luk bir film olarak görüyorum. Diğer filmler daha aksiyonu bol olacaktır.

Filmin sonunu görünce açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım. Sanki filmin devamıda varmış gibi geliyor insana. Böyle sonlara gıcık oluyorum hakikaten Film bitince insan kısa bir zaman için filmin devamında neler olabilirdi diye düşünüyor. İnşallah bir devam filmi çekerlerde filmin devamında ne olacağını görürüz

Devam filmi olmazsa tam bir saçmalık olur. Zaten büyük ihtimalle çekilir çok ortada bitti.

• Bu filmin kitaplarını alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainfall2535

Bu filmin kitaplarını alacağım.

Tamam al.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.