Şimdi Ara

İ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özel Tasarım Davetiyeler İle Davetlilerinizi Şaşırtın

    Davetiyelerde Özel Tasarım

    Düğün, sünnet, özel toplantılar, kına ve pek çok etkinlik için davet edilecek kişilere tek tek ulaşılarak haber verilmesi çok zordur. Bu durumda davetiyeler kişinin yardımına yetişir ve davet edilecek kişilere ulaşma sorununu çözümler.

    Davetiyeler pek çok çeşidi olduğu gibi, özel tasarım davetiyeler, en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Özel tasarım davetiyeler, kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Kişiye özel olarak davetiyeler, kişinin isteğine göre dizayn edilir ve her davetiye kişinin isteği doğrultusunda farklı özelliklere sahip olabilir. Diğer davetiye tasarımlarına göre, özel tasarımlar biraz daha uzun süre gerektirir. Normal davetiyeler 1 gün içerisinde teslim edilebilirken, özel tasarım davetiyelerin tamamlanması, 5 veya 6 gün kadar süre gerektirebilir.

    Her Davetli İçin Farklı Tasarım

    Özel tasarım davetiye hazırlatırken, her davetlinin kişiliğine ve tarzına göre farklı seçimlerde bulunabilirsiniz. Annenizin ruh haline göre farklı bir tasarım tercih ederken, en yakın dostunuz için daha samimi bir tasarım seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra, çeşitli özel kağıtlar ile kabartmalı veya çeşitli şekillere sahip kağıtlar üzerine tasarım yaptırabilirsiniz. Farklı ve özgün davetiye tasarımları, sizler için sürekli saklayabileceğiniz bir anı olabilir. Sizin için saklayabileceğiniz bir anı olacağı gibi, sevdikleriniz ve yakınlarınız için de saklanabilir güzel ve alımlı bir tasarıma sahip olabilir. Düğünlerde, sünnetlerde, özel toplantılarda ve pek çok etkinlikte kullanabileceğiniz özel tasarımlar ile davetlilerinizi şaşırtın.

    Site Adresimiz : https://www.istanbuldavetiye.org







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.