|
Aracın antifirizini komple devirdaimle yenilemek için (radyatör kapağından boşaltıp yedek su deposuna geleni dışarıya akıtma yöntemiyle ) değiştirmek için malzemeleri alıp araç başına geldim sirkülasyon olması için motor sıcaklığına gelip gaz vermeye başladım baya bekledim hala yedek su deposuna gelen hortumdan antifiriz gelmedi direksyona başkasını oturttum 2500 devitle başladık 4000 devire kadar aracın canını aldık yok gelmiyor. Kafam attı kaputu kapattım ustaya götürdüm meğersem hyundailerde ( 2016 i20 ) wv opel ford gibi sirkülasyon olmuyormus araçta antifiriz genleşirse fazlasını radyatör kapağından ince boruyla yedek su deposuna atıyor veya araç susuz kalırsa aynı borudan ihtiyacı kadarını çekiyormuş Ustada lpg regilatöründeki hortumu söküp boşalttı radyatör kapağından ekledi toplamda antifiriz+saf su 4 litre aldı eski antifiriz ne kadar temizlenmiştir bilmiyorum ama en fazla bu kadar yapabiliriz dedi Aracı zorladığımla kaldım bilgi olarak burda kalmasını istedim. İşlem yapacak olan arkadaşlar belki burdan görürler benim gibi hataya düşmezler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 12 Kasım 2021; 8:0:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt