|
İyi günler. Lafı uzatmadan ilk önce maddiyatı konuşacağım; maksimum 1.600.000 TL'ye çıkabilirim. Araba ile çok gezen biri değilim, aracı eşim aktif olarak işe gidip gelerek kullanıyor. Yılda 5-6 kez uzun yol yapar, yılda en fazla 10 bin km kullanırım. Almayı düşündüğüm aracın beni maddiyat açısından üzmesini pek istemiyorum; hem aile aracı hem biraz güç hem de konfor arıyorum. Genelde şehir içi kullanım sağlıyorum. Arkadaşlar, kendi çapımda birkaç araştırma ile aklımda olan araçlar şunlar: 1- Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 2015-19 Elite Plus (100-160.000 km) 2- Skoda SuperB 1.6 TDI 2016-19 Prestige Daha önce hiç otomatik şanzımanlı araç kullanmadım, o yüzden şanzıman hakkında tam bilgim yok. Hyundai’nin DCT şanzımanı hakkında okuduğum yorumlara göre çok ısınma arızası veriyor. Skoda’da ise DSG DQ200 arızaları çok fazlaymış (SuperB’in manuel olanı makul olur mu?). Şanzıman hakkında pek bilgim yok, bana bu araçların şanzıman sorunları başımı ağrıtır mı? Kullanan arkadaşlar yaşadığı sorunlar veya masrafları hakkında bilgi verirse sevinirim. Bu araçlarda şanzıman dışında üzecek kronik sorunlar var mı? Alırken nelere dikkat etmem lazım? Bu araçlar dışında önerebileceğiniz araçlar var mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt