Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON BAZ MI GOLF 1.0 BAZ MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Toyota C-HR 1.2 Turbo 116 bg Advance 88,950 tl

1375 kg

6-8 lt yakıt.

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=26892

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

konforlu olsun dersen tucson, seri atak olsun dersen golf

• golf alırdım ben tucson yakıtı üzer.
  • 1.6 gdi otomatik ix35 imiz vardi tek eksi yönü motor idi. Yakıt 10lt civarı yakıyordu ve performans için gazlaman lazım. Bu faktör sorun değil se tucson al daha konforlu aile aracı.

• tucson güzel ama dolu modelleri. baz model pişman edebilir.

tucson yerine toyota ch-r deneyebilirsiniz. çizgileri çok iyi, fiyatıda segmentinde sırıtmıyor. golfdeki 6 silindirli motor sesi olayı iyiymiş :)

• Tucson icinden gecer golf un NET.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson elit plus sahibiyim.Daha öncede qq kullaniyordum.

+/- leri

+Kesinlikle çok geniş ve rahat bir araç

+Turbo olanlarin ilk hizlanmasi vs mükemmel

+Yuksek oldugu icin diger araclara nazaran insani premium bir araca biniyormus izlenimi veriyor

+Araç trafikte çok dikkat çekiyor, yolda giderken araca bakan çok kişi görürsünüz

+Şanzıman bana göre çok iyi,isinma problemi 1 kere yaşadım o da araci ilk aldığımda benim hatalı kullanimimdan dolayı

+Aracın ic donanimi ust segmentte cok iyi ve çok güzel bir ön panele sahip

-Aracin içinde neredeyse her yer sert plastik,ww gibi yumuşak plastik olsa super olurdu.

-Yakit konusunda hassassaniz bu araci almayın,sizi uzer pisman edebilir.Ortalama sehir ici 10-11 lt şehir dışı 6.5-7.5 lt yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan K!

1.6 gdi otomatik ix35 imiz vardi tek eksi yönü motor idi. Yakıt 10lt civarı yakıyordu ve performans için gazlaman lazım. Bu faktör sorun değil se tucson al daha konforlu aile aracı.

Aynı çekiş sorunu, ix35 de de vardı.

225/60/17 yerine 215/60/17 kullanılması gerekiyordu.

https://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=18178

• Golf gibi eciş bücüş iç dış tasarım namına en ufak numarası olmayan yıllardan beri sıkıcı sıradan görünümünden kurtulamamış bi araç alacağıma tusconu hiç düşünmeden tercih ederdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Golf gibi eciş bücüş iç dış tasarım namına en ufak numarası olmayan yıllardan beri sıkıcı sıradan görünümünden kurtulamamış bi araç alacağıma tusconu hiç düşünmeden tercih ederdim.

Marka düşmanlığı yapacam diye bu kadar saçmalamayın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3976

quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

Golf gibi eciş bücüş iç dış tasarım namına en ufak numarası olmayan yıllardan beri sıkıcı sıradan görünümünden kurtulamamış bi araç alacağıma tusconu hiç düşünmeden tercih ederdim.

Marka düşmanlığı yapacam diye bu kadar saçmalamayın bence.

Hı hı tamam

• Memnunmusunuz ?

HYUNDAI TUCSON BAZ MI GOLF 1.0 BAZ MI?

• Yarın karar vermem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: Golf.7

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Ciddi mi konu ?

Bu forumda şu tiplere hastayım.

"Ciddi mi konu"

Neden ciddi olmasın?

Adam sanki i10 la tucson arasında kalmış

küfür etmemişim birşey dememişim.Bir kişi golf ile tucson arasında kaldıysa ya hiçbir şey bilmiyordur ya da dalga geçiyordur..Kullanım şekli,motor,özellikleri birbirinden farklı araçları daha neye ihtiyacı olduğunu kendi bile bilmeden satın almaya kalkarsa gelip burada konu açar bizde böyle bir mesaj yazarız..

ne alaka arkadaşım ben de passat ve cr-v/x-trail arasındayım. neden olmasın?

konuyu açan arkadaşa fikrim: cipler zaten çok yakıyor. turbo olsa neyse de atmosferik bu. hepten çok yakacak. diğer yandan golf 1.0 dizel gibi yakan ve almanya'da çok tutulan bir model. tucson manuel sanırım, satarken hem benzinli hem manuel hem de hyundai olduğu için çok üzer. bunun dışında en azından geniş heybetli görünüyor. ama golf'ün kalitesini vereceğini sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocukler

quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Pazarda elmanın kilosu da 4 TL., pırasanın da 4 TL. hangisini alayım gibi olmuş.

Düşündüğün arabalar arasında her açıdan fark var. çocuklu aile aracı mı, asfalt/bozuk yol kullanım mı, bagaj büyüklüğü mü, 2. el sıkıntısı mı vs.. Neye göre kararsız kaldığını bilsek yardımcı olmaya çalışırdık.

düşündügüm arabalar arasındakı her acıdan farkı yazarsan bende aydınlanmıs olurum.hyundai 1.6 lt 132 beygır 160 torka sahıp 1600 kg kusur agırlıgında bır arac golf ise 3 silindirli 110 beygir 200 torka sahip 1350 kg agırlıgında bır arac.kasa buyuklugu farkı elbette barız.bu durumda golf pahalı gıbı tucson ucuz gıbı kalıyor.sonucta bırı kompakt hb diğeri suv sınıfı.aslında soru sehır ıcınde suv ye gerek varmı yokmu gibi.kafada deli sorular.:))

1.0 golf 175 tork değil mi? 200 se hakikatten etkileyiciymiş. benim 1.4 tsi 200 tork zira.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Atmosferik GDİ motorlu Tucson tercih edilebilir ama bu lastiklerle değil.

225/60 R17 yerine 215/60 R17 ile sipariş etmek lazım.

Ancak bu şekilde aracın zevkine varırsınız.

Ezelden beri vw ciyim, vw grubundan ne alternatif sunarsınız dersen;

87.900 liraya yeni SuperB 1.4 Tsi derim.

superb baz fiyatı çok iyiymiş

• Hayatında hiç SUV binmemis iseniz ve bu tür araçları seviyorum derseniz alın geçin. Çünkü verdiği haz oldukça etkileyici. Farklı bir zevk. Ama ben SUV sevmem derseniz hiç bulaşma o zaman. Çok yakıyor derler takma sen. Hyundai nin turbo motoruna bile LPG uygulaması yapılabiliyor ki bu atmosferik 2k liraya takar golften ucuza gezersin.

Şahsi görüşüm 2. Elde sıvı sistem olan turbolu tucson ile işte her açıdan golfun içinden geçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Atmosferik GDİ motorlu Tucson tercih edilebilir ama bu lastiklerle değil.

225/60 R17 yerine 215/60 R17 ile sipariş etmek lazım.

Ancak bu şekilde aracın zevkine varırsınız.

Ezelden beri vw ciyim, vw grubundan ne alternatif sunarsınız dersen;

87.900 liraya yeni SuperB 1.4 Tsi derim.

superb baz fiyatı çok iyiymiş

Passat bazı da 94 k ya bıraktılar en son o da kafayı karıştırıyor.zıra yaz donemı her hafta ıcı yazlığa gıdecegım tekırdag kurbağa hafta ıcı takibi gıdıs dönüş 380 km falan yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

Hayatında hiç SUV binmemis iseniz ve bu tür araçları seviyorum derseniz alın geçin. Çünkü verdiği haz oldukça etkileyici. Farklı bir zevk. Ama ben SUV sevmem derseniz hiç bulaşma o zaman. Çok yakıyor derler takma sen. Hyundai nin turbo motoruna bile LPG uygulaması yapılabiliyor ki bu atmosferik 2k liraya takar golften ucuza gezersin.

Şahsi görüşüm 2. Elde sıvı sistem olan turbolu tucson ile işte her açıdan golfun içinden geçersin.

benzinli tucson 2. elde golf2ün içinden geçecek...

• SKODA KAMPANYALI FİYAT LİSTESİ:

5.3 lt. 1300 kg. SÜPERB 1.4 TSI 125 PS Green Tec Active 87.900 TL.

4.5 lt. 1225 kg. OCTAVİA 1.0 TSI 115 PS Green Tec Ambition 69.300 TL.

5.5 lt. 1265 kg. YETİ 1.2 TSI 110 PS Green Tec Active 68.600 TL.

4.7 lt. 1110 kg. Yeni FABİA 1.2 TSI 90 PS Green Tec Ambition 54.900 TL.

4.7 lt. 1130 kg. Yeni FABİA 1.2 TSI 110 PS DSG Green Tec Ambition 61.400 TL.

4.9 lt. 1140 kg. Yeni LEON 1.2 TSI 110 HP Style 74.400 TL

4.4 lt. 1150 kg. Yeni LEON 1.0 EcoTSI 115 HP DSG Ecomotive Style 81.400 TL

4.8 lt. 1333 kg. Yeni Golf 1.0 TSI BMT 110 PS Midline Plus 83.800 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 29 Mayıs 2017; 10:32:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.