Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.384
Cevap
220
Favori
1.003.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • harunerenler H kullanıcısına yanıt
    https://www.aliexpress.com
    ben bu siteden 1000 lira civarında aksesuar aldım. satıcı ile pazarlık yapabiliyorsun. genelde yüzde 25 indirim almak zor değil.
    bende bir kaç tane fazlalık aksesuar var, ilgilenenler olursa lütfen bana mesaj atsınlar.

    @harunerenler HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntosun2016 -- 3 Şubat 2017; 15:1:48 >




  • hayrul52 kullanıcısına yanıt
    APA yı çıkarmaları veya opsiyonel yapmaları iyi olmuş. APA yı deneyen varmı hiç? Sakın olaki deneme dediler bana, çalışmaması durumundaki hasarı siz hayel edin. Ama ben araba yerine araba büyüklügünde sünger parçaları koyup denemek istiyorum. En azından iyi çalışmazsa hasar oluşmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

    Qq veya tiguandaki dizel farkı parasını lpg kitine verince benim için lpg takılmıyor anlamına geliyor.



    Normal sıralı sistemler takılmıyor.

    Hocam geçenlerde QQ 2016 model dizel otomatik kiraladım. Yaklaşık 1000 km kullandım. Aracı hiç beğenmedim.
    Çok gürültülü. Motor sesi ve yol sesi , rüzgar sesi hepsi rahatsız edici boyutta..

    Almak isterseniz önce size de kiralamanızı ve kullanmanızı öneririm..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis biri -- 3 Şubat 2017; 14:49:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nirvana333

    Dün açıklanan fiyatlar itibariyle tucson hayallerimi bitirmiş bulunmaktayım.tucson benim neyime,C sınıfı sedan neyime yetmiyor,artık haddimi biliyorum.

    2016 modeller pazarlıklı daha uygun fiyata alınabilir kanimca
  • muhendis biri kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kotu olsa yurutebileceğim aracı tercih ederim. Şu anki araç 8 yaşına girdi. 10 yaşında değiştirmeyi dşünüyorum. Connect favorim şu aralar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, 2 günlük 2015 siyah elite plus 4x4 sahibiyim. 38binde herhangi bir ses tıkırtı vs. mevcut değil çok şükür. Sadece aldığım akşamı direksiyonda bir kağıt sürtünme sesi gibi bir şey geldi ama ertesi gün geçmişti. Arabayı tam park etmeme yakın geldiği için sebebini anlayamadım.

    Ben katırdan ata yükselttiğim için tatmin etmemesi mümkün değildi. Maslak Hyundai'den aldım, gitmişken aksesuarlara da baktım.

    Bayiideki mevcut araçların üzerinde bagaj havuzu haricindeki tüm aksesuarları gördüm. Parlak dikiz aynası fikrine sıcak bakmıyorum, diğerlerini düşündüğümde de ön-arka ek tampon koruması ve yan basamaklarla birlikte kapı içi nikelajı düşünüyorum; bakalım bu cumartesi bir daha gideceğim. Biraz yan basamaklarda tereddüdüm var. Tamamen görünüş açısından basamaklara sıcak bakmıyorum ama onu da eşim istiyor. Kayınvalidem 1.60

    Sıfır Tucsonların birinin camında gördüğüm tabloyu eklemeye çalışacağım. HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)




  • dct nin ısınma uyarısı bir arıza degil bu nedenle aramıza yeni katılan arkdaşlara iyi günlerde kullanın dileklerimle birlikte bu konuyu hatırlatmak istedim ..

    30 bin e yaklaşan aracı her türlü noktada sıkıştırmış ve sadece 3 kez ısınma uyarısı almış bir arkadaşınız olarak söylüyorum kafaya takacak bir durum degil zaten adı üstünde arıza degil bu sadece uyarı .. ancak can sıkıcı mı evet can sıkıcı ama cift kavramaların doğası gereğimi yani öyle yapacak bir şey yok ... ısınmanın tek nedeni kavramada kalması baskı balatanın ... gidiyor gitmiyor aralığında tutmamak lazım mümkün olduğunca ...
  • Selamlar ustadlarim Benim Tucson t-gdi elit de anahtarsiz calistirma var ama araca yaklasirken aynalar herhangibir dugmeye basmasamda acilmalarina ragmen kapilar acilmiyor bunu aktiv edicek veya yaptirabilecegim yer varmi yani araca yaklastimmi kapilarda acilsin uzaklastimmi kapilar kilitlensin bide Yan aynalar her calistirmada aciliyo kapilari kilitledim mi aynalar otomatik kapaniyo bunu manuel kontrol edebilecegim bir dugme varmi veya yaptirabilirmiyim ve park sensoru dugmesine basiyorum isigi yaniyo fakat park ederken hic bir tepki gelmiyo nasil bir uyari vermeli son sikintimda dikiz aynasinda harfler beliriyo bunlar ne anlama geliyo ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sals S kullanıcısına yanıt
    aynaları sol kol dayamanın olduğu kısımdaki en üstte aynaları ayarlama düğmesi var orası sizde auto olarak ayarlı isterseniz on/of yaparak bunu değiştirebiliyorsunuz. Park sensörü geri vitese taktığınızda otomatik aktif oluyor ancak 40 km hız ve altında kendinizde basarak aktif edebiliyorsunuz. Park sensörü aktif olduğunda belli bir cisme belii bi mesafedeyken ötmeye başlıyor yaklaştıkça sesin sıklığı artıyor. Aynanın üstünde yazan yazılar ise yönlerin başharfleri gittiğiniz yönü gösteriyor.
  • Yldrmm1 ustadim aciklayici cevaplariniz icin cok tesekkur ederim cok saolun bir cok kafamdaki soru isareti giderildi peki bu araca yaklasinca otomatik kapilarin acilmasi ve uzaklasinca kilitlenmesi durumunun bir ayari yok sanirim :( bunu biz tucson sahipleri olarak yaptirma Sandinista varmi bide iceriden benzin ve bagaj kapagi acma varmi acaba veyahut oyle 2500 tl gibi degilde makul fiyata dugmeli yaptirabiliyomuyuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sals S kullanıcısına yanıt
    Kapı kilitlerini ayarlara bakmak lazım aracıma geçtiğim ilk fırsatta bakacagım oluyormu diye. Kapı kilidini açma tuşu var sol koy dayamada ona bastığınızda benzin kapağınında kilidi açılıyor basınçlı kapağa dokunduğunuzda pompa kapağını görüyorsunuz. Bağaç açma elektronik bagaj tuşu 2017 modellerde varmış sanırım bizim araçlara takıyorlar bildiğim kadarıyla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sals S kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda stop ettiğimde kapı kilitlerini devre dışı bırak seçeneği var onu seçtiğinizde istasyonda durup stop ettiğiinizde benzin kapağının kilidide otomatik devre dışı kalıyor düğmeye basmanızada gerek kalmıyor bu sayede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Waov super pratik cozumleriniz var ustadim ;) cok tesekkur ederim ilgi ve alakaniza iste insan olmusken tam olsun istiyo elit plus alamayincada boyle tirmalayip duruyoruz insallah otomatik kapi kilit acma ve kapamayada bir care bulabiliriz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sals S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Benim araç elite plus bu bahsettiklerimiz ortak özellikler kendi aracımdakilerden yola çıkarak yardımcı olmaya çalıştım hayırlı olsun aracınız kazasız sürüşler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tucson üretim bandından video ve resimler:http://www.caradvice.com.au/517391/hyundai-tucson-we-build-an-suv-from-scratch-in-the-czech-republic/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 4 Şubat 2017; 13:31:33 >
  • Peki arkadaslarım benim elit donanımlı pakette herkeste oldugu gibi elektronik el freni yok ; ( halbuki elit plusdaki el freni bolumunu ve elektronik el frenini cok beğeniyorum :) serviste vites bolumu bölgesine degıstırıp elektronik el freni taktırmak imkanı olabilirmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sals

    Peki arkadaslarım benim elit donanımlı pakette herkeste oldugu gibi elektronik el freni yok ; ( halbuki elit plusdaki el freni bolumunu ve elektronik el frenini cok beğeniyorum :) serviste vites bolumu bölgesine degıstırıp elektronik el freni taktırmak imkanı olabilirmi

    sanmıyorum...elite plus ın en önemli artısı, bence tabii ki, elektronik el freni ve buna bağlı çalışan auto hold...bu ikisi harika ve benim çok sevdiğim özellikler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ntosun2016

    APA yı çıkarmaları veya opsiyonel yapmaları iyi olmuş. APA yı deneyen varmı hiç? Sakın olaki deneme dediler bana, çalışmaması durumundaki hasarı siz hayel edin. Ama ben araba yerine araba büyüklügünde sünger parçaları koyup denemek istiyorum. En azından iyi çalışmazsa hasar oluşmaz.

    tehlikeli bir yanı yok...gaz ve fren senin kontrolünde, d ve r ye de ekrandaki uyarılarla sen alıyorsun...yani kontrol tamamen sende, sadece direksiyon manevrasını kendi yapıyor.

    bence deneyimi az, ve genelde zor park yapan kadınlar için çok çok iyi bir özellik...ben eşim için elite plus donanım almıştım...iyi ki de almışım, eğer maddi olarak çok zorlamayacaksa, elite plus için verilen 10 bin ilave fazla fazla değerdi.

    son ötv artışları sonrası, elite plus artık %10 ilave ötv ile %60 bandına girdi, ve elite ile aradaki fark oldukça açıldı...eskiden elite plus çok avantajlıydı bence, artık maç ortada, çok fazla tercih edilmeyecektir elite plus.

    bence hyundai, ilave donanım için alınan ücretler açısından en makul fiyatlama yapan firma.




  • Elektrikli bagaj kapağı hakkında düşüncelerimi belirtmek isterim:

    Kesinlikle tercih etmeyeceğim bir özellik. Bir kere tam açılmış hali normal bagaj kapağınınkinden 15cm daha aşağıda. Ya ikinci sırayı yatırıp, hem uzunluğu hem de yüksekliği problem bir eşya yerleştirecek olsam? 185cm boyundayım, elektrikli bagaj kapağı yüzümle aynı hizadaydı. Normal ile yan yana inceleyin farkı çok iyi anlayacaksınız.

    Dahası, bu meret doğası gereği inanılmaz yavaş. Bu sadece bu markanın bu modelinin bir özelliği değil, tüm elektrikli bagaj kapaklarının ortak noktası. Güvenlik vs. bir sürü sebebi vardır elbet. Tüm dünyada eleştirenler en çok bu noktaya takılıyor; sadece benim gibi İstanbulluların bir derdi değil. Ben öyle tuşa basıp da yoluma devam edemem, kapandığımı gözlerim görecek! Eee... işim gücüm yok onun açılmasını kapanmasını mı bekleyeceğim.

    Tavsiye etmem.




  • Aracı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve çok memmunum yalnız 2. el piyasası nasıl acaba bilgisi olan varmı?yani satarken çokmu nazlı satılıyor yoksa biraz daha rahatmı hiç araştıran veya alan satan oldumu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.