Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.377
Cevap
220
Favori
1.002.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shener

    Hyundai indirimlerde bonkör davranıyor sanırım, acaba araçlar hemen temin edilebiliyor mu yoksa sıra mı var hyundai i de de?

    Bayiye gör değişir bence.İstanbuldaki eleman 1-2 hafta demişti.Ellerinde stok var galiba
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Doğru tercih,benimde tek hayalim manuel t-gdı elit

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android telefonlar ile carplay çalışıyor mu ? Denemeyen oldu mu ?
  • 4x4 elite-benzinli-landi renzo lpg sistemiyle kullanıyorum. yaklaşık 250 km oldu aracı alalı. bence aracın en büyük eksilerinden bir tanesi motoru kapadıktan sonra camların ve hatta cam tavanın kendi kendine kapanmaması.
    küçük ama mide bulandırıcı bir detay.
  • Mrb Lpg de yakıt tüketimi ne kadar? Lpg karma sisstemmi yoksa direkt sıvı sistemmi? Lpg araç garanti sini nasıl etkiliyor? Passat b7 2012 1.6 tdi higline kullanicisiyim 6 tane vw den sonra ilk defa başka bir marka araca ilgi duydum. Kafamdaki soru işaretleri netlesince almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta geri viteste takınca sağ ayna aşağı yatıyor mu kaldırımı göstermek için vw alışkanlık oldu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • histerik H kullanıcısına yanıt
    hocam tam uyumlu sıvı sistemi ücret farkından dolayımı taktırmadınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferfhatcankal F kullanıcısına yanıt
    malesef hocam :) kamera ve sensörler yeterli oluyor ama öyle aynanın yatma ihtiyacı yok olayda :))
  • 1.6 gdi style için görtanlar kocaeli bayi 78bin otomatiği içinse 80.500 dedi ancak hic pazarlıksız sadece telefonla fiyat sormada bu fiyatı verdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnypeR kullanıcısına yanıt
    denedim ancak htc kullandıgım tlf ve onun gps ile ilgili bir ayarı mı varmış öyle bir uyarı verdi araba yani kullanmayı başaramadım ... sanıyorum başarabilsek tlf da bir konum olsa onu direkt navigasyonda görebilecegiz mesela ve o noktaya gidebileceğiz ...?
  • soundofthesea kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle olacak.

    Ben de aracı teslim aldım ancak iş yoğunluğundan daha detaylı inceleme fırsatı bile bulamadım. 20 km bile kullanamadım :)

    İnşallah haftasonu detaylı bir inceleme yapacağım araca ilişkin.
  • SnypeR kullanıcısına yanıt
    iy günlerde kazasız belasız inş. cümlemiz :))
  • şöyle bir ilginç durum yaşıyoruz arkadaşlar ben siz de böyle bir şey yaşadınız mı merak ediyorum ...

    bir ay kadar önce ön lastiklerin sübop kapaklarının düşmüş (yada alınmış artık hangisi ise) gördüm ve iki farklı subop kapagını taktım bunlara ve sonra sürekli ön lastiklerin sübop ları kaybolmakta yeniden takıyorum ama nereye gidiyorlar bilmiyorum ve o nedenle düsüyor mu acaba diye düsünüyorum ...

    arka lastikler duruken ön lastiklerden kim söker ki sübop kapaklarını anlamadım gitti ...

    buna benzer bir durum yaşıyan var mı aramızda ?
  • soundofthesea kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,

    Aracı almak isteyen herkese bu araç nasip olsun, alanlara da kazasız belasız keyifli ve düşük yakıt tüketimli sürüşler...
  • Hayirli olsun.allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin.90 k fiyattan mi aldiniz?ekstra indirim ya da aksesuar verildi mi?yakit konusunda ozellikle dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi aracı henüz kullanacak vaktim olmadı. Bayram tatilinde ancak tam anlamıyla kullanma imkanım olacak gibi duruyor. Fiyat olarak dediğiniz gibi anlaştık ve paspas dışında ekstra birşey almadım. Daha sıkı pazarlıkla bir miktar daha indirim olabileceğini tahmin ediyorum.
  • soundofthesea kullanıcısına yanıt
    Merhaba, foruma yeni üye oldum. Geçen hafta Cuma günü 1.6 TURBO GDI 4x4 DCT ELITE PLUS aracımı teslim aldım. Beyaz renkli, içi bej.

    İlk denediğim özelliklerinden biri Car link özelliğiydi. Samsung S7 Edge telefonum var. Öncelikle Google Play den Car Link (Ubridge) isimli uygulamayı indirin. Ayarlar-Erişebilirlik-Servisler altında, (benim telefonda var, diğerler markalarda var mı bilemiyorum), Car Link özelliği mevcut, ON yaptım. Arabadaki Car link uygulamasını çalıştırıp, telfondan da indirdigim Car link uygulamasını çalıştırınca bağlantı oldu. Telefonun ekranı birebir ekrana geldi. En güzeli de trafik yogunlugunu gösteren Yandex haritasını ekranda kullanmak oluyor. Araçla gelen navigasyonda trafiği göremiyorsunuz, ama bu şekilde ekranda Yandex i kullanabiliyorsunuz. Hatta Digiturk Play'den lig macını bile bu ekrana verdim. Umarım siz de başarırsınız.
  • TucsonGS T kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler cevap için ... uygulamayı indirdim ancak bir eklenti indirmeniz gerekli diyor ... indir diyorum google play aradıgınız uygulama yok diyor ...? (plug- in1 ve 2 secenegi var eklenti listesinde ve ikiside inmiyor)

    tekrar teşekkürler yardımınız için ...
  • soundofthesea kullanıcısına yanıt
    Plug-in1 indirebilmiştim ama plug-in2 bende de inmemişti. Ama sorun değil, Plug-in ler olmadan deneyin, bence çalışacaktır. Bu arada arabadaki Car link uygulaması arama yapıp, sizin telefonunuzu bulunca, baglan dediğinizde, telefondaki Car Link ekranında gözüken şifreyi girmeniz gerekecek. Şifreyi hatırla diyorsunuz, bir daha sormuyor zaten.

    Araba hareket halinde iken, telefondaki video, youtube..vb uygulamaları güvenlik nedeniyle çalıştırmıyor. Facebook grubunda anlatılan ayarlara göre bu özelliği kapatınca, hareket halinde de oynatıyor.
    Lütfen dikkat edin, hareket halinde video oynatmak, dikkatinizi dağıtabilir ve çok tehlikelidir, bu riski almak size kalmış.
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Çok söylemişler.gdi style 75000,gdi elite 92000 dedi antalya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.