Şimdi Ara

Hyundai'nin büyük SUV'u Palisade'ın tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    Büyük SUV modeli Palisade’ı 28 Kasım’da tanıtacağını duyuran Hyundai, yaptığı açıklamada ufak bir de teaser görseli paylaşarak heyecan yaratmayı hedeflemişti. Fakat açıklamanın üzerinden yalnızca saatler geçmesine rağmen ilk sızıntı geldi. Rus internet sitesi Auto Review, Hyundai Palisade’ın tasarımını gözler önüne seren bir görsel paylaştı.

    Daha önce kameralara yansıyan kamuflajlı görüntülerdeki tasarımla oldukça uyumlu olan bu görsel, Palisade’ın tasarımında HDC-2 Grandmaster konseptinden esinlenildiğini de açık bir şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca Santa Fe başta olmak üzere diğer modellerden tasarım ipuçları barındırdığı da görülebiliyor. Bu benzerlikler daha çok ön yüzdeki farlarda ve devasa ızgarada göze çarpıyor.

     
     
    HDC-2 Grandmaster konsepti
     

    Hyundai Palisade’ın Santa Fe’ye olan benzerliği yanlarda da devam ediyor. C sütunundan itibaren oldukça farklı bir görüntüyle karşılaşacağımız aşikar. Tasarım açısından asıl sürpriz arka tarafta olacak gibi görünüyor. Fakat paylaşılan görselden aracın arka yüzünü görmek ne yazık ki şimdilik mümkün olmuyor.

     
     

    Hedef kalabalık aileler

    Hyundai Palisade ile kalabalık ailelerin aklını çelmeyi hedefleyen Güney Koreli marka, hem 7 kişilik koltuk düzeni hem de geniş bagaj hacmi ile bunu başaracağına inanıyor. En yeni teknolojiler, akıllı güvenlik ekipmanları ve kaliteli materyaller de Palisade’ın elini güçlendiren elemanlar olacak.


    Şimdilik teknik detayları hakkında pek bilgi sahibi olmadığımız Hyundai Palisade’ın 2020 Kia Telluride ile aynı platform üzerine inşa edilmesi bekleniyor. 2020 Hyundai Palisade, önümüzdeki yaz Amerika’da satışa sunulacak.









  • Tipi bozuk

  • Arkası kia telluride e benzeyecek. Yazın bi kenara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne kaar çirkin

  • önden buldog'a benziyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.