Şimdi Ara

Hyundai'nin araçları artık parmak iziyle çalışacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tefennili

    İşte Hocam burada şu husus önemli tüm bunları garantiden hiç sıkıntı çıkarmadan değiştiriyorlar mı, değiştirmiyorlar mı? Arkadaşım ın 2006 Model Hyundai ERA marka aracı 2012 yılında servise girdiğin de, elektrikli direksiyon (EPS) hiç arızalı olmamasına rağmen servis, "Bu seride elektrikli direksiyon sisteminin arıza yapma ihtimali var isterseniz yeni sistemle değiştirelim" teklifine olumlu onay verilmesi ile birlikte, ücretsiz olarak değiştirildi, bu arada belirteyim araç %100 servis bakımlı falan değildi. Bence müşteri memnuniyeti budur.

    Alıntıları Göster
    Hocam bende 14 model i10 kullanıyorum. Benim de garantiden komple eps ünitesi söküldü yağlandı bozuk yolda ses geliyor diye. 7 bin km önce direksiyon sargısı değişti garantiden. Şimdi yine ufaktan sargı sesi başladı. Her ne kadar garantiden değişseler de ( ki artık garantim de bitiyor ) aynı olayın 7 bin km sonra tekrarlaması kabul edilebilir değil. Üstelik bu olayın i10'undan elentra'sına kadar tüm modellerde kronik olması, işlerin yanlış gittiğinin göstergesi.

    Ayrıca 2013e kadar tüm eps ünitelerinin ömür boyu garantisi vardı. Şimdi o da yok. O olayı kaldırdı Hyundai Assan. Ben garantideki aracımın eps ünitesini yağlatmak için bile çok mücadele ettim servisle.

    Her ne kadar kore grubu da sorunsuz deselerde, evet, bir fransız veya bir opel kadar sıkıntılı değiller fakat kesinlikle bir japon değiller ve bundan sonraki tercihim kesinlikle hyundai/kia grubu olmayacak. Toyota Yaris olur, Suzuki swift olur veya Türkiye'ye gelirse Ignis bile düşünebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 19 Aralık 2018; 16:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En sonunda onu yaptırtacaklar be hocam
  • Tesla yapıyor olsa güzel olurdu ama bu şekilde itici geliyor. Tek güzel yanı ehliyetsiz çocukların arabayı gizlice kaçıramayacak olması.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.