|
Bildirim

|
Dünya genelinde elektrikli araç teşvikleri havada uçuşurken, benzine bağımlılığı azaltıp, yenilenebilir enerjiye geçiş son sürat devam ederken halkının sırtına binen, onları 1 kendine 2 bana şeklinde vergide boğan, ayrıca yakıt fiyatlarını kendi yarattığı cari açıkları örtbas etmek için keyfe keder zam yapan, sadece otomobilde değil her türlü sektörde halkının kursağındaki lokmaya düşman, vergi kaçıranı ödüllendirip vergi vereni sürekli ezen, ülke yönetimindekilerinin ülkeyi baştan aşağı rant ve yolsuzlukla soyduğu bir ülke DEĞİLİZ EN AZINDAN ELHAMDÜLİLLAH .!!!
Beğenmeyen bu ülkedeki düzeni haindir vesselam..!!! |
|
1 kendimize 3 başkalarına hediye ediyoruz mükemmel mutluluk verici bir şey bu. Ne güzel arabadan pahalı vergi sistemi var, müdahale edilmemiş ÖTV dilimi değişmiş önceden 2 alıyorduk şimdi 3 🥰 Her sene vatandaşlar olarak mutluluk verici haberler alıyoruz, Sayın yetkililer bize parayı beraber kazanıyoruz gibi paylaşmayı öğretiyorlar. İşte biz ilkokulda yerli malı haftasında ve 1 sana 3 bana yüzünden paylaşmayı bilen insanlarız ❤️
|
|
Recep,mehmet ve ekibi,yatacak yeriniz olmasın.
|
|
"TOGG'un rakipleri eleniyor, guzel oluyor" diyenlere mustahak.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 2 Eylül 2026; 12:18:54 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 3 Eylül 2026; 11:11:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
&amp;#1576;&amp;#1587;&amp;#1605; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1604;&amp;#1607; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1605;&amp;#1606; &amp;#1575;&amp;#1604;&amp;#1585;&amp;#1581;&amp;#1610;&amp;#1605;
|
|
|
|
muhteşem bir çözümleme örneği... |
|
|
bu arada ne zaman hyundai bayisine gitseniz ve ionic 5 ve 6 sorsanız yok, gelecek, sıraya yazalım laflarını duyuyorduk. satış temsilcileri sanki ceplerinden çıkarıp bağış yapıyor gibi davranıyorlardı müşterilere. bir arkadaşım 2 aydır ionic 5 alamadı yok bu haftaya yok haftaya diye oyalandı o da gitti başka marka araç aldı. şimdi bolca gelir satar artık elemanlar... |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 2 Eylül 2026; 15:12:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir2 -- 2 Eylül 2026; 17:24:41 > |
|
|